- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Evet evet maalesef böyleleri de var.. bence bu yaptıkları eylemlerle kendilerinin açıklarını bu şekilde gizleyebileceklerini düşünüyorlar.. bilinçaltlarının dışa yansıması bunlar hep..İnsanların mutlu oldukları kişilerci olmasından bahsetmedik.
Mutsuz olduğu halde orda burda paylaşım yapan kendini küçük düşüren kadınlardan bahsettik.
Herkes niye üstüne alındı ki?
Bir örnek benim bir arkadasım var .arkadasımın arkadası.
Kocası sürekli aldatıyor görüyoruz orda burda bunuda biliyor ama face de falan ne resimler altına ne yorumlar yapılıyor
Banane tabi beni ilgilendirmez ama herkesin bildiği şeyi saklamaya çalışmak ve böyle zavallıca davranmak kadınlık gururuma dokunuyor..
Güveni tam olan insanlar zaten böyle gösterişlere ihtiyaç duymazlar.. nerede bu kadar kocacıyım diyen varsa hemen hemen hepsinde Emin'im ki kendilerine bile itiraf edemedikleri bir eksiklik söz konusudur.. bu arada güzel ve akılcı yorumlarınız için teşekkür ederim size, Bihter örneğiniz beni ziyadesiyle güldürdüÖzellikle sosyal medyada bir de canım cicim demiyorlarmı ? Hayır benim kocam yanındaysa niye sosyal medya da bunu iki de bir yazıyım ki ? Sanırım o evli onun karışı benim biz çok mutluyuz taaamm mı demek için
Bence özgüven eksikliği ne güzel evli bayanlar var bunu göze sokmuyorlar . Çünkü endişeleri Yok .güven tam .
Aynen öyle.. bilinçaltı böyle dışavuruyor bazı kişilerde çünkü..insan eksikliğini daha çok dillendirirmiş doğru.
Sırf laf sokmak maksadıyla da yorum yazılmaz ki.. hele de sen özgürsen bırak adam frikik videoları izlesin nedir? ben özgürüm demişim eşim mi özgür demişim ? kendi içinde bile anlamsız, çelişkili ve boş boş yorumlar..Hayatının merkezine eşini koymadın ama sürekli eşinle alakalı abuk subuk konular açıyorsun. Sen Özgürsen bırak adamı frikik videoları izlesin sonra gelip burda ağlama merkez dışındaki adam için :)
Yahu takip ediyorsanız bari düzgün takip edin, sosyal medyalarımda sadece yakın akrabalarım var diye ne zaman demişim? tanıdıklarım var demişimdir en fazla ve şükürler olsun ki o tanıdıklarımın birçoğu da böyle cıvık cıvık evlilikler yaşamıyor..Sosyal medyada sadece yakın akrabalarınızın ekli olduğunu söylediniz. Öyleyse bu kocişkomlu cıvık ilişkiler sizin yakın çevrenizde de yaşanıyor. Keşke kendi sosyal medya hesabınızdan bu tarz Bir yazı paylaşsaydınız da mesaj yerine ulaşsaydı.
Hayattaki tek başarısının 'yüksek libidosu' olan bir kişinin de ancak böyle mutlu olmasına da şaşırmamak lazımBidaa olmasın litfen
Ay bu da olmasa nasıl eğleneceğiz gıkk nın maaşlı elemanı olsa bu kadar olur
Harbi derdin ne bunları bir posta daha banlatayım mı derdinHayattaki tek başarısının 'yüksek libidosu' olan bir kişinin de ancak böyle mutlu olmasına da şaşırmamak lazım
BİLDİMHarbi derdin ne bunları bir posta daha banlatayım mı derdinkonun unutuldu ama gelip herkesi alıntılayıp üst sıralarda tutma çabasındasın. Ciddi ciddi bu kadar boş vakti olan müdürde ilk kez görüyorum ha birde neyseki yüksek libidomu sadece kocam üzerinde kullanıyorum bildin mi
Ban yemek istemiyorsanız uslu durursunuz tatlım bu kadar önemliyse sizler için ban yemek ona göre kural ihlali yapmazsınız böyleAşkım kocam
Konu sahibi ban yemelere doyamadin bi daha ki sefere bu konudan dem vur...
Sanırım üyelerin cogu da senin ban yemek icin açtığın konulardan muzdarip ha ne dersin?
Ah be teyzecim kendinizi bu kadar da önemsemeyin yaa ben erkek olsam senin mi numaranı isticem gözünü seveyim biraz da aynaya bakın boş özgüveninizi şişirmeden :) saygım sonsuz yaşına, ellerinden öperim malum annemle akransın ama konuşma şekli, üslup 0-6 yaş arası o ayrıaliyle aran nasıl :))) müdüre hanımm yalnız admın sevgilisi var ayıp seninde kocan vaarneyse senin gbi ruh hastası insanları deşifre etmek bana çok çok iyi gelio bak bak bir kaçtane yeni düşürdün numara iste verirler belki :)) abazantus :)))
Ee nereye gittin film gibi Bihter Ziyagil ?Bihter ziyagil gibi açtığım da oldu, kot tshirt de oldu tabii ki. Önemli olan eşimin eve gelişine değer vermek. Belki mutfak onluguyle de açarsın, işin vardır ama bahsettiğim ozensizlik ve paspallıktan uzak olmaya çalışmak.
Not: kırmızı geceligim hic yok
aliyi bacak acmadan tavlarımm emin oll :))Ah be teyzecim kendinizi bu kadar da önemsemeyin yaa ben erkek olsam senin mi numaranı isticem gözünü seveyim biraz da aynaya bakın boş özgüveninizi şişirmeden :) saygım sonsuz yaşına, ellerinden öperim malum annemle akransın ama konuşma şekli, üslup 0-6 yaş arası o ayrı
Aahahahahha bu ne özgüvenmiş yaa Aliyi tavlarımlar filanlar nasıl olsa sanal değil mi teyzem at atabildiğin kadaraliyi bacak acmadan tavlarımm emin oll :))sen meme açbelki bakar :)) annen seni erken doğurduğu için ki ben muhttelemen sokakta ip atlarken anan seni doğurmuş nasıl bir yaratık çıkmış ortaya yazdıklarından belli
Hayatında iki kelimeyi bir araya getirip konuşamadığın yazdığın anlamsız kelimelerden öyle net anlaşılıyor ki teyzecim keşke bu kadar boş ve ezik birisi olduğunu böyle ifşa etmesenaliyi bacak acmadan tavlarımm emin oll :))sen meme açbelki bakar :)) annen seni erken doğurduğu için ki ben muhttelemen sokakta ip atlarken anan seni doğurmuş nasıl bir yaratık çıkmış ortaya yazdıklarından belli
Ee şimdi neredesin kocasının prensesiKendi aleminde ona buna bacak açarak kendini mutlu ediyorsun, git aynaya bak ve " ben eziğin dik alasıyım " diye kendi kendine telkin yap...
Kocamadokunma olayı hele nedir zaten kedime köpeğime dokunma der gibi , adamların hiç akılları yok hep kadınlar baştan çıkartıyor zaten.. hemcinslerini aşağılayan hep kadınları suçlayan bir toplum haline dönüştük..Bahsettigin kocamadokunma olayinda sana hak verebilirim lakin birilerinin eşini çok sevmesi, bunu dile getirmesi, herseyi esiyle yapmasi kimseyi ilgilendirmez. Iki kişide mutluysa bu hayattan neden sorun olsun ki? Bu kisileri eleştirenler kendi evliliğine, hayatlarına baksinlar. Her yaptiginiz şeyden akıl, mantik mi fışkırıyor?
Gelin evleri, gelin gunluklerini bende gördüm bana hitap etmedi, anlamsiz geldi ve takip etmiyorum o kadar.
Kocamadokunma olayı hele nedir zaten kedime köpeğime dokunma der gibi , adamların hiç akılları yok hep kadınlar baştan çıkartıyor zaten.. hemcinslerini aşağılayan hep kadınları suçlayan bir toplum haline dönüştük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?