Neden Bazı Bayanlar Bu Kadar KOCACI? #Kocacı Zihniyete Hayır!

Evet evet maalesef böyleleri de var.. bence bu yaptıkları eylemlerle kendilerinin açıklarını bu şekilde gizleyebileceklerini düşünüyorlar.. bilinçaltlarının dışa yansıması bunlar hep..

Güveni tam olan insanlar zaten böyle gösterişlere ihtiyaç duymazlar.. nerede bu kadar kocacıyım diyen varsa hemen hemen hepsinde Emin'im ki kendilerine bile itiraf edemedikleri bir eksiklik söz konusudur.. bu arada güzel ve akılcı yorumlarınız için teşekkür ederim size, Bihter örneğiniz beni ziyadesiyle güldürdü

Sırf laf sokmak maksadıyla da yorum yazılmaz ki.. hele de sen özgürsen bırak adam frikik videoları izlesin nedir? ben özgürüm demişim eşim mi özgür demişim ? kendi içinde bile anlamsız, çelişkili ve boş boş yorumlar..

Yahu takip ediyorsanız bari düzgün takip edin, sosyal medyalarımda sadece yakın akrabalarım var diye ne zaman demişim? tanıdıklarım var demişimdir en fazla ve şükürler olsun ki o tanıdıklarımın birçoğu da böyle cıvık cıvık evlilikler yaşamıyor..

Hayattaki tek başarısının 'yüksek libidosu' olan bir kişinin de ancak böyle mutlu olmasına da şaşırmamak lazım
Harbi derdin ne bunları bir posta daha banlatayım mı derdin konun unutuldu ama gelip herkesi alıntılayıp üst sıralarda tutma çabasındasın. Ciddi ciddi bu kadar boş vakti olan müdürde ilk kez görüyorum ha birde neyseki yüksek libidomu sadece kocam üzerinde kullanıyorum bildin mi

BİLDİM
Böyle mahalle kadınları gibi konuşmaktan ne tarz bir haz alıyorsunuz mesela? Ben banlıyken arkamdan hakaret niteliğinde bana yazmışsınız haliyle bana da cevap hakkı doğmuş oluyor değil mi en basit ve yalın haliyle anlatıyorum ki yükselen libidonuz sebebiyle algıda bir problem yaşamamanız için

Aşkım kocam
Konu sahibi ban yemelere doyamadin bi daha ki sefere bu konudan dem vur...
Sanırım üyelerin cogu da senin ban yemek icin açtığın konulardan muzdarip ha ne dersin?
Ban yemek istemiyorsanız uslu durursunuz tatlım bu kadar önemliyse sizler için ban yemek ona göre kural ihlali yapmazsınız böyle

Ah be teyzecim kendinizi bu kadar da önemsemeyin yaa ben erkek olsam senin mi numaranı isticem gözünü seveyim biraz da aynaya bakın boş özgüveninizi şişirmeden :) saygım sonsuz yaşına, ellerinden öperim malum annemle akransın ama konuşma şekli, üslup 0-6 yaş arası o ayrı

Ee nereye gittin film gibi Bihter Ziyagil ?

aliyi bacak acmadan tavlarımm emin oll :)) sen meme açbelki bakar :)) annen seni erken doğurduğu için ki ben muhttelemen sokakta ip atlarken anan seni doğurmuş nasıl bir yaratık çıkmış ortaya yazdıklarından belli

Aahahahahha bu ne özgüvenmiş yaa Aliyi tavlarımlar filanlar nasıl olsa sanal değil mi teyzem at atabildiğin kadar evet senden bi 30 sene erken doğmuşum ya ama arada aynaya bakmayı unutma

Hayatında iki kelimeyi bir araya getirip konuşamadığın yazdığın anlamsız kelimelerden öyle net anlaşılıyor ki teyzecim keşke bu kadar boş ve ezik birisi olduğunu böyle ifşa etmesen dur tahmin edeyim senin de hayatındaki tek başarın fesatlanmak ve dedikodu yapmak değil mi sahip olamadığın hayatları kıskanmakla geçmiş ömrün bu yüzden bu kinin ve iftiraların

Kendi aleminde ona buna bacak açarak kendini mutlu ediyorsun, git aynaya bak ve " ben eziğin dik alasıyım " diye kendi kendine telkin yap...
Ee şimdi neredesin kocasının prensesi beni yalnız bırakmışsın konumda.. ezik kim o kadar net anlaşılıyor ki kendini nasıl kandırdığını ortada

Bahsettigin kocamadokunma olayinda sana hak verebilirim lakin birilerinin eşini çok sevmesi, bunu dile getirmesi, herseyi esiyle yapmasi kimseyi ilgilendirmez. Iki kişide mutluysa bu hayattan neden sorun olsun ki? Bu kisileri eleştirenler kendi evliliğine, hayatlarına baksinlar. Her yaptiginiz şeyden akıl, mantik mi fışkırıyor?

Gelin evleri, gelin gunluklerini bende gördüm bana hitap etmedi, anlamsiz geldi ve takip etmiyorum o kadar.

Kocamadokunma olayı hele nedir zaten kedime köpeğime dokunma der gibi , adamların hiç akılları yok hep kadınlar baştan çıkartıyor zaten.. hemcinslerini aşağılayan hep kadınları suçlayan bir toplum haline dönüştük..

Kocamadokunma :) Baska bir konuda da yazmistim. Evliligini, esinin sadakatini disaridaki herhangi bir kadinin elinde olarak görmek cok zavallica benim için.
Erkekmiş, nefsi varmis. Oralar beni hiç bağlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…