Neden Bazı Bayanlar Bu Kadar KOCACI? #Kocacı Zihniyete Hayır!

Ben büyük konuşmam o yüzden asla genelleme yapmam, siz büyük konuşuyorsunuz. Eşinizle bir gün iyi bir gün kötü olduğunuzu yazmışsınız, bedeninizin bakire olduğunu vs vs yani konularınızın hepsinde mutsuzsunuz, ben üzülüyorum mutsuz olan insanlara. Çünkü mutlu olan bu tür konuları takmaz, sevdiğiyle fotoğraf paylaşanlara bayılıyorum çünkü aşk kadar müthiş bir şey yok. Aşk insanı gençleştirir, aşk insanı farklı biri yapar, aşkı paylaşmak bence çok güzel. Eşim benim hem aşkım hem arkadaşım hem sırdaşım nefesim, her şeyim. Ne desem ne paylaşsam onu anlatamam. Çünkü aşık olmak böyle bir şey.
Aşık olup ve aşık olunursanız çok mutlu olursunuz, kimseye takmaz aksine o kocişim diye paylaşım yapanları bile sevimli bulup beğenir mutlu olursunuz çünkü dediğim gibi aşk böyle bir şey.
O yüzden yıllarca aşkın tanımı yapılamıyor.
Size tavsiyem mutlu olmadığınız hayatı yaşamayın, dünyaya bir kere geliyoruz ve iliklerine kadar aşkı yaşamak herkesin hakkı.

Peki neden insanları mutluluklarından vurmaya çalışıyorsunuz? !
İşte zaten böyle bir zihniyetiniz olduğu için yazdıklarımı anlamanızı beklemiyorum zira biraz felsefi

Aşkı yaşamış biri olarak sana ufak bir uyarı
Kimseye bu kadar güvenme
İyiliğin için söylüyorum.o göklerden yere düşmekte var hayatta..
Aşk tabiki büyük birsey ama okadarda anlam yüklememek gerek.ayrıca kimin sana gerçekten aşık olduğunu bilemezsin.
Ufak bir tavsiye ister alırsın ister almazsın kızarsın bana.
Ha bu arada merak ettiysen sevgilim var ve gayette mutluyum maşallah ..

Mutluluktan vurmuyoruz.bende sevgilimle resim paylaşırım yeri gelir.olay bu değil ki.erkeklere bu kadar üstün yaratık olarak davranılıp kadınların ezilmesi benim rahatsız olduğum..

Ben aşık olduğum adama güveniyorum, neden strese sokayım ki kendimi? Bana yanlış yaparsa o zaman güvenmem. Uzun yıllar süren nişanlılık evlilik tarihim var şükür şu anımın tadına varmak varken neden sürekli kuruntularla kendimi yiyeyim?
Benden de size bir tavsiye olsun, güvenmediğiniz insanlarla birlikte olmayın. Kimsenin de arkasını toplamayın. Ve sevin sevilin işte işin sırrı bu kadar basit.

Canım sadece bu şahıs değil burada böyle çok kişi var, kadınların mutsuzluklarından beslenen ve açık arayıp gezen .. onlara göre ben en mutsuz en zavallı hayatı yaşayan birisiyim ama kişi ayna gibidir aslında kendi içinde yaşadıkları mutsuzlukları kelimelere dökemediklrnden nefret söylemleri ile böyle dışa vuruyorlar bilinçaltlarında gizledikleri mutsuzluklarını ..

Mutluluktan vurmuyoruz.bende sevgilimle resim paylaşırım yeri gelir.olay bu değil ki.erkeklere bu kadar üstün yaratık olarak davranılıp kadınların ezilmesi benim rahatsız olduğum..
Ben beni ezen adama aşık olmam. Hak etmeyen insana aşık olmam. Benim eşim de hanımcıdır o zaman ona da mı kızalım? Bunların hepsi aşktan, ezilen bükülen yok, ha varsa onlar aşkı başka türlü anladığı içindir, aşk değildir. Neyse benden bu kadar.

Kadın kadının kurdudur işte olayın başı da bu sonu da bu.. erkeklere toz kondurmazlar ama kadınlardır en büyük rakipleri ve düşmanları.. az biraz da güzelsen senden büyük düşmanı olmaz böyle düşünen kadınların..

Ben çok güvenem gördüm .
Sana paronoyaklık yap demedim.
İnsanoğlu çiğ süt emmiş koşulsuz güvenem insanlar hep aldatılmıştır bu hayatta.tabi umarım senin başına gelmez.
Ben genel anlamda erkeklere güvenmem.akıllı bir kadınım çünkü.
İsterse 20 senelik kocam olsun..

Yorumlarınızın altında gizlediğiniz o mutsuzluk ve ezilmişlik hissine istinaden size hiçbir cevap yazmamayı tercih ediyorum keza hayal dünyanızda sadece mutlusunuz bunu sizde gayet iyi biliyorsunuz..

O zaman erkeğiniz de size güvenmesin? Bu fikir size yapılırsa çirkin değil midir? Kocam kalksa bana dese ben kimseye güvenmem sana da yüzde yüz güvenmem insanoğlu çiğ süt emmiş” ertesi gün boşanırım o insandan çünkü bu bana hakarettir. Ama herkes aynı değil tabi, sevgiler

Evet ..
Kadınlar olarak daha çok dayanışmada olmamız gerek .zaten kadınların ezilmesinde yine kadınlarımızın şu değişmez zihniyeti var.

Keşke böyle büyük konuşmasanız ertesi gün boşanırımlar filan ..

Ben erkeğe güvenmem net..
Çünkü zayıf iradeliler.bu böyle.ister inan ister inanma.bunu karşımdakine söylemem tabi ama içten içe güvenmem.

Eğer senin hayatın olmuşsa kocan sen mutlu ol diye yaşıyorsa evet kocacı olunur arkadaşım. Heh ama rahat bir hayat sürmek için evlenmeyi çıkar yol görenler yalnış yoldalar. Bence sende bunu dert edinme kendine. İnsanlar mutlu oldukları insanlar-cı olurlar. Misal , anneci, babacı, abici, ... gibi.

İnsanların mutlu oldukları kişilerci olmasından bahsetmedik.
Mutsuz olduğu halde orda burda paylaşım yapan kendini küçük düşüren kadınlardan bahsettik.
Herkes niye üstüne alındı ki?
Bir örnek benim bir arkadasım var .arkadasımın arkadası.
Kocası sürekli aldatıyor görüyoruz orda burda bunuda biliyor ama face de falan ne resimler altına ne yorumlar yapılıyor
Banane tabi beni ilgilendirmez ama herkesin bildiği şeyi saklamaya çalışmak ve böyle zavallıca davranmak kadınlık gururuma dokunuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…