- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Ben büyük konuşmam o yüzden asla genelleme yapmam, siz büyük konuşuyorsunuz. Eşinizle bir gün iyi bir gün kötü olduğunuzu yazmışsınız, bedeninizin bakire olduğunu vs vs yani konularınızın hepsinde mutsuzsunuz, ben üzülüyorum mutsuz olan insanlara. Çünkü mutlu olan bu tür konuları takmaz, sevdiğiyle fotoğraf paylaşanlara bayılıyorum çünkü aşk kadar müthiş bir şey yok. Aşk insanı gençleştirir, aşk insanı farklı biri yapar, aşkı paylaşmak bence çok güzel. Eşim benim hem aşkım hem arkadaşım hem sırdaşım nefesim, her şeyim. Ne desem ne paylaşsam onu anlatamam. Çünkü aşık olmak böyle bir şey.Burada paylaşımlarıma istinaden mutsuz olduğum kanısına varmanız ? Enteresan ? Belki hepinizden mutlu bir hayatım vardır da sizin gibi anlatmayı övünmeyi sevmiyorumdur biraz da bu bakış açısıyla düşündünüz mü olayları hiç? Aldatılmış diye kastettiğiniz diğer bayanı anlamadım ama büyük konuşmayın herkes insanlar için..
Peki neden insanları mutluluklarından vurmaya çalışıyorsunuz? !Aldatılmış olması sizin hayatınızı kıskandığı anlamına gelmiyor değil mi ama?
Belki sende aldatıldın yada aldatılcaksın bunun garantisi var mı?
Neden insanların acılarından vurmaya çalışıyorsun sen ?
Kimin ne yaşadığını bilemezsin.
Bizim burda konuştuğumuz nokta kadının birey olamaması zayıf olması ve bunun topluma etkileri..
Seni aşar yani....
Aşkı yaşamış biri olarak sana ufak bir uyarıBen büyük konuşmam o yüzden asla genelleme yapmam, siz büyük konuşuyorsunuz. Eşinizle bir gün iyi bir gün kötü olduğunuzu yazmışsınız, bedeninizin bakire olduğunu vs vs yani konularınızın hepsinde mutsuzsunuz, ben üzülüyorum mutsuz olan insanlara. Çünkü mutlu olan bu tür konuları takmaz, sevdiğiyle fotoğraf paylaşanlara bayılıyorum çünkü aşk kadar müthiş bir şey yok. Aşk insanı gençleştirir, aşk insanı farklı biri yapar, aşkı paylaşmak bence çok güzel. Eşim benim hem aşkım hem arkadaşım hem sırdaşım nefesim, her şeyim. Ne desem ne paylaşsam onu anlatamam. Çünkü aşık olmak böyle bir şey.
Aşık olup ve aşık olunursanız çok mutlu olursunuz, kimseye takmaz aksine o kocişim diye paylaşım yapanları bile sevimli bulup beğenir mutlu olursunuz çünkü dediğim gibi aşk böyle bir şey.
O yüzden yıllarca aşkın tanımı yapılamıyor.
Size tavsiyem mutlu olmadığınız hayatı yaşamayın, dünyaya bir kere geliyoruz ve iliklerine kadar aşkı yaşamak herkesin hakkı.
Felsefi mi?Peki neden insanları mutluluklarından vurmaya çalışıyorsunuz? !
İşte zaten böyle bir zihniyetiniz olduğu için yazdıklarımı anlamanızı beklemiyorum zira biraz felsefi
Ben aşık olduğum adama güveniyorum, neden strese sokayım ki kendimi? Bana yanlış yaparsa o zaman güvenmem. Uzun yıllar süren nişanlılık evlilik tarihim var şükür şu anımın tadına varmak varken neden sürekli kuruntularla kendimi yiyeyim?Aşkı yaşamış biri olarak sana ufak bir uyarı
Kimseye bu kadar güvenme
İyiliğin için söylüyorum.o göklerden yere düşmekte var hayatta..
Aşk tabiki büyük birsey ama okadarda anlam yüklememek gerek.ayrıca kimin sana gerçekten aşık olduğunu bilemezsin.
Ufak bir tavsiye ister alırsın ister almazsın kızarsın bana.
Ha bu arada merak ettiysen sevgilim var ve gayette mutluyum maşallah ..
Canım sadece bu şahıs değil burada böyle çok kişi var, kadınların mutsuzluklarından beslenen ve açık arayıp gezen .. onlara göre ben en mutsuz en zavallı hayatı yaşayan birisiyim ama kişi ayna gibidir aslında kendi içinde yaşadıkları mutsuzlukları kelimelere dökemediklrnden nefret söylemleri ile böyle dışa vuruyorlar bilinçaltlarında gizledikleri mutsuzluklarını ..Aşkı yaşamış biri olarak sana ufak bir uyarı
Kimseye bu kadar güvenme
İyiliğin için söylüyorum.o göklerden yere düşmekte var hayatta..
Aşk tabiki büyük birsey ama okadarda anlam yüklememek gerek.ayrıca kimin sana gerçekten aşık olduğunu bilemezsin.
Ufak bir tavsiye ister alırsın ister almazsın kızarsın bana.
Ha bu arada merak ettiysen sevgilim var ve gayette mutluyum maşallah ..
Ben beni ezen adama aşık olmam. Hak etmeyen insana aşık olmam. Benim eşim de hanımcıdır o zaman ona da mı kızalım? Bunların hepsi aşktan, ezilen bükülen yok, ha varsa onlar aşkı başka türlü anladığı içindir, aşk değildir. Neyse benden bu kadar.Mutluluktan vurmuyoruz.bende sevgilimle resim paylaşırım yeri gelir.olay bu değil ki.erkeklere bu kadar üstün yaratık olarak davranılıp kadınların ezilmesi benim rahatsız olduğum..
Kadın kadının kurdudur işte olayın başı da bu sonu da bu.. erkeklere toz kondurmazlar ama kadınlardır en büyük rakipleri ve düşmanları.. az biraz da güzelsen senden büyük düşmanı olmaz böyle düşünen kadınların..Mutluluktan vurmuyoruz.bende sevgilimle resim paylaşırım yeri gelir.olay bu değil ki.erkeklere bu kadar üstün yaratık olarak davranılıp kadınların ezilmesi benim rahatsız olduğum..
Ben çok güvenem gördüm .Ben aşık olduğum adama güveniyorum, neden strese sokayım ki kendimi? Bana yanlış yaparsa o zaman güvenmem. Uzun yıllar süren nişanlılık evlilik tarihim var şükür şu anımın tadına varmak varken neden sürekli kuruntularla kendimi yiyeyim?
Benden de size bir tavsiye olsun, güvenmediğiniz insanlarla birlikte olmayın. Kimsenin de arkasını toplamayın. Ve sevin sevilin işte işin sırrı bu kadar basit.
Yorumlarınızın altında gizlediğiniz o mutsuzluk ve ezilmişlik hissine istinaden size hiçbir cevap yazmamayı tercih ediyorum keza hayal dünyanızda sadece mutlusunuz bunu sizde gayet iyi biliyorsunuz..Bihter ziyagil gibi açtığım da oldu, kot tshirt de oldu tabii ki. Önemli olan eşimin eve gelişine değer vermek. Belki mutfak onluguyle de açarsın, işin vardır ama bahsettiğim ozensizlik ve paspallıktan uzak olmaya çalışmak.
Not: kırmızı geceligim hic yok
O zaman erkeğiniz de size güvenmesin? Bu fikir size yapılırsa çirkin değil midir? Kocam kalksa bana dese ben kimseye güvenmem sana da yüzde yüz güvenmem insanoğlu çiğ süt emmiş” ertesi gün boşanırım o insandan çünkü bu bana hakarettir. Ama herkes aynı değil tabi, sevgilerBen çok güvenem gördüm .
Sana paronoyaklık yap demedim.
İnsanoğlu çiğ süt emmiş koşulsuz güvenem insanlar hep aldatılmıştır bu hayatta.tabi umarım senin başına gelmez.
Ben genel anlamda erkeklere güvenmem.akıllı bir kadınım çünkü.
İsterse 20 senelik kocam olsun..
Evet ..Kadın kadının kurdudur işte olayın başı da bu sonu da bu.. erkeklere toz kondurmazlar ama kadınlardır en büyük rakipleri ve düşmanları.. az biraz da güzelsen senden büyük düşmanı olmaz böyle düşünen kadınların..
Keşke böyle büyük konuşmasanız ertesi gün boşanırımlar filan ..O zaman erkeğiniz de size güvenmesin? Bu fikir size yapılırsa çirkin değil midir? Kocam kalksa bana dese ben kimseye güvenmem sana da yüzde yüz güvenmem insanoğlu çiğ süt emmiş” ertesi gün boşanırım o insandan çünkü bu bana hakarettir. Ama herkes aynı değil tabi, sevgiler
Ben erkeğe güvenmem net..O zaman erkeğiniz de size güvenmesin? Bu fikir size yapılırsa çirkin değil midir? Kocam kalksa bana dese ben kimseye güvenmem sana da yüzde yüz güvenmem insanoğlu çiğ süt emmiş” ertesi gün boşanırım o insandan çünkü bu bana hakarettir. Ama herkes aynı değil tabi, sevgiler
Ben kendimi biliyorum ve asla büyük konuşmam. Bana güvenmeyen biriyle aynı yatağı paylaşacak kadar midesiz olamam çünkü öyle yetiştirilmedim. Sevgiler.Keşke böyle büyük konuşmasanız ertesi gün boşanırımlar filan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?