Neden Bazı Bayanlar Bu Kadar KOCACI? #Kocacı Zihniyete Hayır!

Bir gün çorabını komidinin yanina değilde kirli sepetinin içine bırakırsa bende kocisimde kocisim diyeceğim.. Gerçi o tür erkek henüz icat edilmedi diye biliyorum ennn iyi koca kirli sepetinin en fazla üstüne birakandir içine birakani hic duymadım siz gördünüz mü
Kocismis pehh...

Paylasimlarimda tabiki de esimle paylasim yaparim
Abartiya kacmamak kaydiyla... hayatimu kocama adamadim bu beni ben yapan sey benimde cevremde oyle insanlar cok koca sadece kendilerinde var gbi davraniyolar bu duruma bende karsiyim. Birde kocasinin sozunden hic cikmayanlar var yanlis anlasilmasin koca kirmizi seviyor karim dese kadin onayliyor yani kadinin hic akli fikri yokmuş gbi.

Çok önyargılısınız bence.Bende kocişimi çok seviyorum. İnsanin hayatını paylaşacağı bir eşi hayat arkadaşı var ise o zaman hayat daha da anlamlanır. Kimisine göre tabii ki farkli bunu da yaşadıklarınız gördükleriniz duyduklarınız neticesinde sanırım farklı geliyor size. Hangi toplumda yaşarsak yaşayalım insanoğlu hep aynı ama her insan aynı değildir muhakkak sevilmeyi sevmeyi hakedecek insanlar var.

Sosyal medya kullanmam. Kocami kimsenin gozune sokmam cocuklarimi da oyle.
Ama kocaciyim Ben de. Tam bi celiskideyim desene. Benim kocam tarafindan silik gorunmem lazimdi.. tuh..
Neyse kocaciyim esim de hanim koylu. Boyle vicik vicik birbirimizin totsundan ayrilmayan tipleriz. Hep El ele hep Dip dibeyiz. Fazla insanlaea karismayiz iki cocugumuzla gezer tozariz.
Herkesin bir popisi var nihayetinde.
Herkesin hayatina kimse karisamaz demisler. Ha Ben de sosyal medyadan abartili Fotograf paylasimlarini sevmem. Ama herkes ayni olcak diye birsey yok. Birakin da isteyen istedigin tarzda yaaasin. Herkesin asilzade olmasina luzum yok.

Var benim kociş türünün tek örneği namaz disinda ortalikta çorabı görünmeyen yegane insan

Kocisim diye paylasimlarim yoktur ama ruhsal anlamda evet onsuz yapamam.ictigim 1 fincan kahvenin bile tadi olmaz onsuz. onu beklerim icmek icin.hayatimin her anini guzllestirir kendileri tabiki tartistigimiz uyusmadigimiz zamanalr oluyor ama aşk üstün geliyor

dışardan çok ezik duruyorlar ama farkında değiller
Hiçte ezik falan durmuyoruz bence senin kıskançlığın bende öyle yapıyorum kocişim diye sosyal medyam yok paylaşmıyorum da ama kv bile ne kocaymış der güler bunun neresi anormal ki ben iş dışında 1 saat ayrı kalsam üzülüyorum

İnanmaaam vallaha mi tarihe geçmeli esiniz çorap giyiyor demi hala inanamıyorum bak
Türünün tek örneği çorap giyiyor canim arada bakıyorum ortada mi diye ama yok sepetin içine atar hatta oğlum doğduğu zaman cok kötüydü halim benimkileri bile atardi yani. Iste bu yuzden #kocisimdekocisim

Ben uzun egitimler sonucu kirli sepetini kullanmayi, pijamalarini katlamayi öğretim emek istiyor tabii. Simdi ikinci asamadayiz. Beyaz ve renkli olanları ayri sepete atmak henüz tam olmadı bu kısım. Şaka bir yana, gerçekten benim istediğim şeyler için emek vermesi çok güzel birşey

Benimki çorabını katlayıp da koyuyor kirli sepetinin içine

Ben seçildim beğenildim namusluyum ben bana nikah kıydılar şeklinde düşünüp evlenmeyen yada boşanan kadınlara alttan alltan beni çekemiyorsunuz çatlayın mantığı bu.kadın herkesin onu kıskandığını kocasında gözü olduğunu düşünüyor.kocasına selam verince korkuyorlar kadın elimden alcak diye.
Bunlar geri kalmış toplumlarda gözükür.erkek egemen toplumlarda yani.
Bunu eğitimli eğitimsiz çok kadın yapıyor.
Eğitimlede ilgili değil kültürle alakalı birsey.

Çok doğru yazmışsınız bir de benim kocam asla yapmazcılar var ki onlara değinmedim bile çok yorum dönmüş sorumda çoğu gereksiz insanlardan olduğundan okumadım bile ama birisi herkesin hayatına kimse karışamaz demiş o beni çok etkiledi aahahahahahahaha

Bune ya ne kadarda kocişim de kocişim varmış:) sanırsınız mutluktan ölecek millet
Ya peki şu mutsuz çiftler kim
Kim bdv ye yazan guruh
Hepsi fake inanmıyorum ben artık bdv ye de
Kaleminize ağzınıza sağlık sizin böyle Yeni nesil kezbanlıklar moda artık çoğu böyle gösteriş yaptığında mutlu olduğunu düşünüyorsa demek

.evlilik başarı sembolü olarak görülüyor.evlenmeyen yada isteyip evlenemeyen kızlara kız kurusu diye alay edip evlilikten önce cinsellik yaşayan kadına namussuz gözüyle bakan iki yüzlü kırmızı kurdele ile evlenen her defasında görümcesini eltisini bilmem nesini çekemeyen sanki bütün kadınlar onun dünya harikası koçişinde gözü varmış diye inanan birey olamamış ve en kötüsü okumuş eğitimli dediğimiz insanlarında aynı guruhta olması..
İşin kötüsü gerçekten donanımlı hayat dolu eğitimli arkadaslarımın sırf bu toplum baskısı yüzünden aslında gerçekten sevmediği kendine denk olmayan erkeklerle evlenip mutsuz olması..
Daha yazıcak çok şey varda neyse..

Merak ettim konu sahibinin konularına baktım ve kocacım da kocacım diyenlerden bu kadar nefret etmesinin sebebini anladım, çünkü kendisi çok mutsuz! Üzüldüm.
Bir başka kişi de sürekli kocalarıyla paylaşım yapanların aslında gerçekte mutsuz olduğunu söylüyor kendisi yapmazmış, çok nadir bir şeyler paylaşırmış ama bakıyorum o kişi de zamanında aldatılmış. (!)
Demekki neymiş? Bu dahil her genelleme yanlışmış!

Toplumun geldiği son noktaya o kadar da güzel değinmişsiniz ki.. tek koca onlar da var gibi davranan, evli bekar her bayanı kendisine rakip olarak gören ve en acısı da benim kocam yapmaz diye düşünüp hep kendi hemcinsini suçlayan bayanlarla doldu popülasyonumuz.. ne acı..

Burada paylaşımlarıma istinaden mutsuz olduğum kanısına varmanız ? Enteresan ? Belki hepinizden mutlu bir hayatım vardır da sizin gibi anlatmayı övünmeyi sevmiyorumdur biraz da bu bakış açısıyla düşündünüz mü olayları hiç? Aldatılmış diye kastettiğiniz diğer bayanı anlamadım ama büyük konuşmayın herkes insanlar için..

Aldatılmış olması sizin hayatınızı kıskandığı anlamına gelmiyor değil mi ama?
Belki sende aldatıldın yada aldatılcaksın bunun garantisi var mı?
Neden insanların acılarından vurmaya çalışıyorsun sen ?
Kimin ne yaşadığını bilemezsin.
Bizim burda konuştuğumuz nokta kadının birey olamaması zayıf olması ve bunun topluma etkileri..
Seni aşar yani....

Canım boşverelim görmezden gelelim.yazsın dursun..
Kötü niyetli biri belli.sinir bozmak için yapıyor.
Biz keyifli sohbetimize devam edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…