Neden Bazı Bayanlar Bu Kadar KOCACI? #Kocacı Zihniyete Hayır!

O zaman sen neden evlendin diye sorarlar adama? Yoksa sende mi bir gece’de evlilikten sıkıldığını fark edip özgür hayatına geri dönmek için boşanmayı düşünen tiplerdensin?

Yaw he he o dediğinizden sevmiyorsanız sinir oluyorsanız muhatap olmayın kimse sizi zorla konunun içerisine çekmiyor ki..
işte seviye de vizyon da bu, bu kadarcık. hayır efendim ona siz karar veremezsiniz, herkesin görebileceği bir platformda konu açıp insanlara saldırırsanız gayet de cevap veririm.

O zaman sen neden evlendin diye sorarlar adama? Yoksa sende mi bir gece’de evlilikten sıkıldığını fark edip özgür hayatına geri dönmek için boşanmayı düşünen tiplerdensin?
Sadece başlığı mı okudunuz yoksa konunun içeriği hakkında bir fikriniz var mı? Ben evlendim ama hayatımın merkezine eşimi koymadım her yerde kocacım kocacım diye gezip paylaşımlar yapmıyorum ve evli olsam da yeterince özgürüm..

Size katiliyorum cok guzel ifade etmissiniz... Hayatta tek basina hic bir sey mutluluk ve huzur kaynagi degildir.. Bu ne bir koca ile ne de cocuk sahibi olmakla ilgilidir.. Bunlar olmadan da bir insan saygin ve mutlu bir hayat yasayabilir... Yasam cok genis ve derin bir olgu... kendinden once kocasini daha cok seven kadinlar oldugu surece hep mutsuz dramli kadin hikayeleri okumaya devam edecegiz...

işte seviye de vizyon da bu, bu kadarcık. hayır efendim ona siz karar veremezsiniz, herkesin görebileceği bir platformda konu açıp insanlara saldırırsanız gayet de cevap veririm.
Sizin seviyenize inmedim bile.. dışardan böyle boş gözüküyor yorumunuz ki ona istinaden bunu yazdım istediğinizi düşünün daha da muhatap olamayacağım

ben konu açar güler geçerim zerre umursamam

Diyorsunuz ya. İşte sanallığın tanımı bu zaten. Gerçek olsa umursardınız. Umursamadığınıza göre sanal bir hayattasınız. Günü geçireyim yeter ki konu ne olursa olsun umursamam.

Ne de güzel anlatmışsınız kaleminize sağlık.. sizin gibi algıları açık, algılama kapasitesi yüksek bayanlar olursa zaten böyle konuları tartışmak zevk verir aksi halde çingeneler gibi sokakta ağız dalaşından başka bir şeye benzemiyor..

10 yillik evliyim bende.iki evladim var.
evlatlarim baska bilirsiniz.
ama esim benim hayat arkadasim.
can yoldasim.
hasta olsugumda gece o bekler basimda.
canim bisey istediginde ne yapar eder o alir.
annemden babamdan isteyemedigim isteyemeyecegim seyleri ondan isterim.
regl gunlerinde ona trip atarim.
canim cok sıkılıp bunaldigimda onun gogsune bastirip kafami aglarim.
cozum bulamadigim sorunlarimda hep ondan fikir alirim.tabiki zaman zaman kizarim kuserim
ama aksam oldugunda yine basimi onunla ayni yastiga koyarim.
ona kirginligimi yine ona anlatirim cunku careside odur benim icin.
kocisim diye ortalarda dolanmam ama esimede laf soyletmem ve arkasindan atip tutmam.
hayatimin merkezi gibi gozukebilir ama degil.
birbirimizi bogmayiz.yersiz kiskancliklarimiz yoktur.evlat aile arkadas kavramlarindan uzak birbirimizin yerini biliyoruz.
evlatlarimiz buyuyup gittiginde yine esimizle kalacagiz Allah izin verirse.oyuzden birbirimize iyi bakmaliyiz.
kiymet bilmeli ve vermeliyiz.
bu arada net kurallarim ve cizgilerim vardir 15 yildir hayatimdaki esimi bir kalemde cikarabilecek irade sahibiyim.
cunku ona olan sevgimden oturu tolere edemeyecegim seyler var.Allah herkesin yuvasina huzur versin.
evatlarimiza hayirli omur hayirli esler nasip etsin.
herkes mutlu olsunda varsin nasil oluyorsa oyle yasasin.ona da onlar karar versin artik degil mi?:))
evlatlarinizi saglikla buyutun.Allah huzur mutlulugunuzu daim etsin.

Kocamızı seviyoruz resim çekiliyoruz kalpler koyuyoruz sitem evimizde mutsuz olduğumuzu yazanlar olmuş. Tekrar yazıyorum deli gibi aşığız seviyoruz öpülüp koklaşıyoruz görmedim mi özlüyoruz kavuşunca ağlıyoruz ve kıskanılıyoruz . Ben karısıyla resim çektirmek istemeyen adamlar gördüm . Muhtemelen onlardan var burda eşimle çektiğim fotoları babam başta olmak üzere sadece ailem beğeniyor çünkü sosyal medya hesabımda sadece akrabalarım ailem var prensip olarak. Ay iyiki öyle yoksa kıskançlıktan ölen sayısı yükselirmiş . Mutluyuz. Çekemeyen anten taksın . Konu sahibi ve yandaşları ilişki hayatınızda ilgi eksikliğiniz olabilir. Kadın kadını severse dünya ne güzel olur. "herkesin hayatına kimse karışamaz. "

Sizin gibi bayanlar baş tacıdır, size helal olsun ne denebilir ki ne şanslı bir eşiniz var tebrik ederim.. mutluluğunuz daim olsun..

Sizin seviyenize inmedim bile.. dışardan böyle boş gözüküyor yorumunuz ki ona istinaden bunu yazdım istediğinizi düşünün daha da muhatap olamayacağım
burada seviyesizlik yapıp boş konuşan bir tek siz varsınız ve bu sadece benim görüşüm değil. ayrıca klişe cümlelerle kendinizi savunduğunuzu ve üstüne üstlük laf soktuğunuzu sanıp daha da komik duruma düşüyorsunuz. ciddi anlamda üzüldüm size ya. kim sevmedi de böyle oldunuz acaba?

Bosverin hic girmeyin oyle savaslara bu sizi assagiya ceker... Siz, bugun surekli pembe mutfagima ne alsam, kocama ne yemek yapsam diyen kadinlardan olmaktansa. Acaba bugun hangi kitabi alip okusam kendimi daha fazla nasil gelistirsem diye dusunmeye devam edin.. zaten oylede yapiyorsunuzdur

Sizin gibi bayanlar baş tacıdır, size helal olsun ne denebilir ki ne şanslı bir eşiniz var tebrik ederim.. mutluluğunuz daim olsun..
cok tesekkur ederim.amin.
Rabbim herkese herseyin hayirlisini versin.
umarim sizede gonlunuze gore verir herseyi.
kime gore dogruyu yanlış birakip nasil mutluysak oyle yasarsak cok daha huzurlu oluruz.
kendi icinizde mutlulugu yakalamaniz dilegiyle.gerisi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…