Benim bi duam var (hayırlı bir yuva kurmak istiyorum) ama bi türlü duam kabul olmuyo.surekli araştırıyorum dilek dualarini buldugum her duayı okudum nerdeyse içimden geldiği gibi dua ettim secdeye yalvardim RABBİM Eama olmuyo.nolur benim gibi olup da duası kabul olan varsa bana yardım etsin
Allah (c.c) kuluna 3 şekilde cevap verir:
Evet! der istediğini verir…
Hayır! der daha iyisini verir…
Bekle ! der en iyisini verir…
Ben dua etmeyi biraktim. Allahım bu şekilde olunca ibadetten de soguyorum dedim hatta. Oruc tutmadim bikac gun sebepsiz yere. Sen de bırak bence. Olmuyorsa olmuyor...
Ben dua etmeyi biraktim. Allahım bu şekilde olunca ibadetten de soguyorum dedim hatta. Oruc tutmadim bikac gun sebepsiz yere. Sen de bırak bence. Olmuyorsa olmuyor...
saçmalama mı:))))) yahu sen beni yaşadıklarımı biliyor musun da böyle konuşuyosun. herkesin kendi aklı var. konu sahibi de ciddiye alır almaz bundan size ne. yahu biri kocam şunu yaptı bunu yaptı deyince 100 kişi boşan hemen dio:)) çok daha sakıncalı öneriler var gördük yani. benim bu cümlelerimi anlaman için senin de ağır bi imtihandan geçmen lazım.Kusura bakma ama saçmalama bence. Senin yaklaşımın çok manasız olmuş ama kendini bağlar. Başkalarının bari aklına girme. Ne demek ibadetten soğumak, ne demek bırak bence... Kendine sakla bu negatifliğini.
saçmalama mı:))))) yahu sen beni yaşadıklarımı biliyor musun da böyle konuşuyosun. herkesin kendi aklı var. konu sahibi de ciddiye alır almaz bundan size ne. yahu biri kocam şunu yaptı bunu yaptı deyince 100 kişi boşan hemen dio:)) çok daha sakıncalı öneriler var gördük yani. benim bu cümlelerimi anlaman için senin de ağır bi imtihandan geçmen lazım.
Sen saka mi yapiyosun? Sana beddua neden edeyim ben ya. Seni tanimiyorum bileSen benim yaşadıklarımı biliyor musun ki böyle tuzum kuru olduğu için konuşmuşum gibi bir muamele ettin?
Benim hangi cümlemden tüm ettiğim dualar kabul olur, o yüzden pes etmemek lazım anlamını çıkardın ki?
Beddua eder gibi de konuşma lütfen. Ağır bir imtihandan geçmem lazımmış...
Sen saka mi yapiyosun? Sana beddua neden edeyim ben ya. Seni tanimiyorum bile) hey Allahim ya kimlerle nelerle ugrasiyorum. Konu sahibine yazdığım yoruma yorum katan sensin. O dese anlarim. Ayrica ben böyle düşünüyorum. Sen uymak zorunda degilsin. Yanlış da olabilir doğru da. Ben yaşadığımı bilirim sen de kendi yaşadığını. Mesela eşinden bosanmak isteyen kimin yazisini okusam hemen diyorum ki 100 kere düşün. Sevgilisinden ayrilacaklara da aynisini söylüyorum çünkü kendi yaşadığımı biliyorum. Oyle herkese tamam terket bosan gitsin demiyorum. Burda da demekki kabul olmayan dualarim var ki ben umudimu yitirdim diyorum. Herkes kendi ne yasiyorsa neler tecrübe ettiyse o yönde tavsiye verir. Sen demekki bu yönde şikayetçi degilsin. Böyle diyebilmen icin benim gibi bi imtihandan gecmen lazim dedim. Beddua etmedim korkma ))
Ben senin demek istediğini anladım.Ben dua etmeyi biraktim. Allahım bu şekilde olunca ibadetten de soguyorum dedim hatta. Oruc tutmadim bikac gun sebepsiz yere. Sen de bırak bence. Olmuyorsa olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?