Merhaba kızlar beni rahatsız eden bir konuyu paylaşmak istiyorum sizinle
Ben üniversite mezunu evde oturan şimdilik bir işsizim :)
Akrabalarım, komşularım, uzaktan tanıdıklarımız hep ne zaman evleneceksin diyorlar.
Ben evlilik düşünmüyorum, istemiyorum en azından çalışıp bir 3/5 yıl kendimi garanti altına almak istiyorum yani geleceğimi.
Bana bu soruyu soranlara düşünmediğimi söylüyorum ama bana "aaa olur mu ne zamana kadar baba evinde kalacaksın?" cevabını veriyorlar
Sanki ben babamın evinde kalamazmışım, yükmüşüm gibi imalarda bulunuyorlar
Bugün halama gittim. Oraya da benimde tanıdığım ama samimi olmadığım bir kadın geldi.
Annemle yaşıtlar.
Bana evlenmeyi düşünmüyor musun dedi, hayır dedim
Çok kilolusun ondan dimi, azıcık kilo ver seni müşteriye çıkarayım dedi

Dondum kaldım bir süre ve bu konuyu konuşmayı sevmediğimi, evlilik filan istemediğimi söyledim sert bir şekilde bana tip tip bakmaya başladı.
Ben edebimi korumaya çalıştım ama o büyük olduğu halde bana bu kelimeleri kullandı
Çok sinirliyim ya.
Sanki ekmeğimi sen veriyorsun, anam babam laf etmezken elalem neler diyor!
Sanane evlenmezsem evlenmem!
Baya dolmuşum zaten benim derdim bana yetiyor bir de milletin tafralarıyla uğraşıyorum
Sizce bir insan evlenmek zorunda mı?
Gerçekten evlenmeden mutlu olanlar yok mu?
Nedir bu bir genç kız baba evinde durmaz, kendi evine yakışır muhabbeti :44:
Ben üniversite mezunu evde oturan şimdilik bir işsizim :)
Akrabalarım, komşularım, uzaktan tanıdıklarımız hep ne zaman evleneceksin diyorlar.
Ben evlilik düşünmüyorum, istemiyorum en azından çalışıp bir 3/5 yıl kendimi garanti altına almak istiyorum yani geleceğimi.
Bana bu soruyu soranlara düşünmediğimi söylüyorum ama bana "aaa olur mu ne zamana kadar baba evinde kalacaksın?" cevabını veriyorlar
Sanki ben babamın evinde kalamazmışım, yükmüşüm gibi imalarda bulunuyorlar
Bugün halama gittim. Oraya da benimde tanıdığım ama samimi olmadığım bir kadın geldi.
Annemle yaşıtlar.
Bana evlenmeyi düşünmüyor musun dedi, hayır dedim
Çok kilolusun ondan dimi, azıcık kilo ver seni müşteriye çıkarayım dedi

Dondum kaldım bir süre ve bu konuyu konuşmayı sevmediğimi, evlilik filan istemediğimi söyledim sert bir şekilde bana tip tip bakmaya başladı.
Ben edebimi korumaya çalıştım ama o büyük olduğu halde bana bu kelimeleri kullandı
Çok sinirliyim ya.

Sanki ekmeğimi sen veriyorsun, anam babam laf etmezken elalem neler diyor!
Sanane evlenmezsem evlenmem!
Baya dolmuşum zaten benim derdim bana yetiyor bir de milletin tafralarıyla uğraşıyorum

Sizce bir insan evlenmek zorunda mı?
Gerçekten evlenmeden mutlu olanlar yok mu?
Nedir bu bir genç kız baba evinde durmaz, kendi evine yakışır muhabbeti :44: