neden ben de anne olamıyorum :( çok mutsuzum

Doktorlar bile 1 sene olmasa normal diyorlar. .düşünmedigin zaman oluyor gerçekten. .ilk kızım da 1 sene korunmadim hemen olmuyor zaten diye tam bir sene dolunca oldu. .kısmet. .

aynı seylerı bende yasadım canım cok agladım cok ısyan ettım her adet oldugumda aglardım sonra evlılıgımın 3. yılında normal yoldan gebe kaldım cok şükür 6 yasında bı oglum var ınsaallah Allahım kımseyı bu yolda oyalamasın cok zordur bılırım ama stres yapma ınan et kötü etken stres

Bende bir yıldır istiyorum ama zamanı değil demek ki diyorum ve çabalıyorum dua ediyorum. Hayatım boyunca hep çok sabırsız oldum ben. Allah benim sabrımı bu şekilde test ediyor belki,bilemiyorum...
Sonra yıllardır bebek hasreti çeken insanlar var onların yaşadıklarının yanında seninki de bişey mi? Diye düşünüyorum. Herşeyin bir zamanı var,sende üzülme arkadaşım. Bak burda hepimiz aylardır,yıllardır bebek özlemi çekiyoruz. Allah'tan iste,dua et,sabret. Yapman gereken tıbbi şeyler varsa araştır,tedavi ol. Gerisi de zaten nasip...

canım önce benim nasıl hamile kaldığım hikaymei oku açtığım konulardan

sonra sana şunu söyleyim komşum 12. ayında hamile kaldı aynı sen gibi hiç bi sorunu yoktu

eşini 12. ayın sonunda gitti bi ilaç verdiler cok düzenli kullandı 2 3 ay kullandıktan sonra spermelri hızlandırmış hamile kaldı eşinin özverili davranması lazım stres yapmadan konuş onla inatlaşmadan kırmadan.. erkeklerden bizden daha takıntılı..

sen çok iyi bi dr bul kendine bi baştan muayene olun verdiği ilacı ne kdr kullanmalısın bunu öğren ilaca düzenli devam edin

Offf kendimi gordum anlattiklarinda.... bende hayatımda hiicccc hazira konmadim. Uğraştim cabaladim.... Cok aglatti yazdiklarin... bende 2 yildir sabir taşına dondum bebek haberleri alip kendimi sıkmaktan yalandan mutlu görünmekten

Çevredekilere bebek istediğini söyleyince daha çok strese sokuyorlar.
En iyisi istediğin halde istemiyorum demek, böylece rahat bırakıyorlar.

Bence eşinle de bu konuda konuşmama kararı alıp akışına bırakın.
Stres yaptıkça hormonlarını etkiliyorsun. Stres yumurtlamayı bile engelliyor biliyorsun değil mi?

Ya arkadaşım bir sakin ol. İmkansız değilmiş çok şükür, bir sıkıntı yokmuş. Belki şuan hayırlı olan zaman değildir. Benim kuzenim de korunmalarına rağmen hamile kaldı, daha yeni evli. Hepimiz şok yaşadık, daha yeni evlilerdi, yaşları çok genç vs vs... Bende onu gördükten sonra çok korkar oldum ya bende hamile kalırsam diye. Eşim de bende şuanda çocuk düşünmüyoruz çünkü. Rabbim hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. İlk etapta sizler gibi yanıp tutuşanlara nasip etsin. Hep içimden böyle geçiriyorum.

ALLAH sewdiği kullarına dert sıkıntı verirmiş..
İsyan etme!!!

Kimseye istediğini söylememek en doğrusu canım söyleyince hep soruyolar çünkü olmadı mı falan diye. Kafana takmayacaksın birde oluruna bırak. Gerçekten aklına başka şeyler getir o aklına gelince hemen. İşte hamile kaldıgında eşine nasıl söyleyeceksin ailene nasıl söyleyeceksin bunları bile düşünüp hayal kurma. Tamamen aklından çıkar. İnan ben amaan boşver olursa olur olmaz ise vardır Allah'ın bir bildiği dediğim ay oldu. Eşinle falan da konuşma bu konuları anlaşma yapın konuşmayacağız diye...

DAHA 9 AYLIK EVLİSİNİZ
ACELE ATMEYİN
ZİRA 10 SENE ÇOCUGU OLMAYANLAR VAR

Canim bende 6aydir deniyorum rabbim nasip etmedi.benimde bir problemim yok esimde az da olsa hareketszlk cikti dr hamile kallmaya engel degil dedi.ama ben de cok kafama takiyorum.bende bu hayatta hep biryerlere ugraslarla geldim.bazen bu kuadar kisa sure olmasina ragmen isyan boyutuna geliyorum.allahim dogru yoldan sasirmasin.bizimde imtihanimz bu demekki.Allahim hepimize hayirlisiysa saglikli hayirli evlatlar versin zamani gelince.dua edelim.rabbim en iyisini bilir.

stres hamile kalmayı zorlaştırıyor ne yazık ki,,,, sters yumurta kalitesini düşürüyormuş,,,,
sana tavsiyem bebek düşüncesini kafandan çıkar bol bol eşinle sevdiğimniz şeyleri yapın gezin dolaşın evde oturun,,,
yumurtlama tarihlerini bul,, (internette bir sürü sayfa var hatta mobil uygulamalar bile var)
yumurtlama dönemlerinde gün aşırı ilişkiye girn her gün ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürür,,,
ilişki saba-h saatlerinde olsun ve yarım saat wc ye bile kalkma,,
birde sadece yumurtlama dönemlerinde beraber olmayın hem ilişkiniz bozulur hemede düzenli cnsel hayat sperm kalitesini artırır,,,
evde protein ağırlıklı yemekler pişir,,,kahvaltı edin,,,
sigara içki bırak veya minumuma getir,,, eşinde sende eğer kullanıyorsanız,,,,
ama dediğim gibi stres olmayı bırak,,, öyle yada böyle olucak ne zaman kendini kasmayacaksın bak gör o ay hamile kalıcaksın,,,,

Henüz 9 ay.Neden bu acelen,sabırsızlığın.Konu komuşu eş dost....kimseye hesap vermek zorunda değilsin.İnsanlar önce evliliğe alışma süresi yaşıyor.Ondan sonra çocuk düşünüyor.Hadi sen erken düşündün de 9 yıl değil yani 9 ay.Allah'ın da bir taktiri var.Ne güzel sorun yokmuş.Sabırla beklemelisin.Sorun olsaydı tedavi süreci,giden paralar masraflar olsaydı daha mı iyiydi.Sorana illa bir cevap vermek istiyorsan,olmadı de.Bu ne suç,ne günah ne ayıp.

konu, komşu, akrabaya anlatmıcaksın istediğini daha çok üzerler seni istemiruz de, ben öyle yapıyorum
Rabbim bi gün hepimizin kucağını doldurcak inşallah

ya sabır jnm bnm. ALLAH cc gönlüne göre versin. her şeyin hayırlısı. umarım en kısa zamanda bebişiniz size sürpriz yapar

kafaya taktıkça vucud kıtlıyor kendını...umursamamayı DENESEN !! gercekten faydasını goreceksın..

en yakınımın örnegını vereyım 11 yıl cocukları olmadı.denemedıklerı yontem kalmadı.en ıyı tup bebek merkezlerı olan ta ALMANYA 'ya kadar gıttıler..yıne olmayıınca evlatlık almaya karar verdıler...o ay hamıle kaldı..cunku tamamen hamıle kalmayı sıldı kafasından.evlatlığa yogunlaştı...suan 5 yasında :) gerısını sen anla ıste

canim benimde kardesimin olmuyo tam 5 yil odu evlendikleri ama bi yegenimiz olmadi bizim gelinimiz kiloluydu dr acil kg ver demis oda uydu zayifladi sonra tekrar aldi gerci yumurtaliklari calismiyormus ameliyat oldu ama neden oldugunu bilmiyorum cunku kanayan yarasini bende kanatmak istemedim sadece gecmis olsun diye aradim zaten bu konu hakkinda konusmak istemiyormus kizkardesimle cok iyi aralari kardesim sakin sormayin abla dedi suanda hersey normazl diyormus dr gelgorki onun bebisimiz daha gelmemekde israrli bizde zamana birakdik asla annem izin vermiyo kimseye sormayin diyor onlar daha hazir degiller deyip gecistiriyor en cokda buna kiziyorum sanki onlara lazim milletin cocugu sanki onlar bakacak rabbim ne zaman uygun gorurse tum isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip eglesin amin

her şeyin vakti zamanı vardır. bebekte doğru zamanı bekliyordur... söylemek kolay diyeceksiniz belki...

biz 5 yıllık evliyiz yaklaşık 2 yıldır da istiyoruz.. nasip gelmiyor... tedavi olmayı hazır hissetmiyorum. bizimki de bekliyor vaktini... takma... ben öğrendim...

bence de çok erken endişelenmek için sabırlı ol canım ben de evlendikten 2 yıl sonra hamile kalabildim kistlerim vardı aldırdım eşimin de hareketli sayısı azdı ilaç kullandı aynı zamanda da takviye olarak bitkisel ürünler kullandı bi aktara git istersen raporlarını göster onlar biliyorlar veriyorlar kavanozda tahta kaşıkla yesin eşin çok faydası oluyor ama 2-3 ay sonra etkisini gösterebiliyor bak göreceksin olacak inşallah
hamile kalınca bize yaz olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…