- 11 Aralık 2008
- 229
- 863
- 628
- Konu Sahibi misalimmmc
-
HaklısnzzzYazarken nokta, virgül vs. kullanmazsanız, hiç kimse bir şey anlamaz , size de yardım edemez . Konuşma diliniz çok iyi olabilir ama maalesef buraya ses kaydi yukleyemiyorsunuz . O sebeple bi deneyiverin , yazi dilinizi de cok iyi olmasa da iyi yapmayi .
Kv de kavga ettim diye intihara girişmek de çok abartı değil mi? Normalde psikolojik sorunlarınız var mı?Evet saylr yani en azndn anlamşnz
Heh tamam 1. Kelime cepte anladık yavaş yavaş çözüyoruz demekki üzüntü ve sinirden yazarken hirsla yazdınız kelimeler karman çorman oldu .. kayinvalidenize bence nekadar yüz verirseniz okadar tepenize biner falan alıştırmanıp derim, eşinize gelince canım taşınma mevzumuz vardı ya hani bi hafta sonumuzu evlere bakarak gecirsek diyin nebilim siz daha iyi bilirsiniz eşinizi istediğiniz kıvama getireceğiniz zamanı. .Evet dogrudur
Kavga etmemizin sebebi kv gitmek istemedigimi eşimin bna söylemesi ve ben ogün rahatszdm. Eşime sadece odayı doplasaydn demem ve kendisini bna söyledgi kelime nie sen yapmıosn bnde ranatszm biliosn dedim, kızdım ve odaya gittm üstümü deiştirip geldm rahatsz oldgm için çok özenmedm zaten 20 adım da ordayz eşimde nie böyle giyndn .bnde ne var halmde dedim .istemiosan gelme ya bn senin ne b×k oldugunu biliorm demesi ve kavgadan snra bni oraya götürüp burda kal bn gelene kadar demesi oldu .Kv de kavga ettim diye intihara girişmek de çok abartı değil mi? Normalde psikolojik sorunlarınız var mı?
Evleriniz ayrıysa, hafta da 1'den fazla gitmeyin, ama eşinize de gitme diye karışmayın...eninde sonunda alışıp kabullenmek zorunda hepsi.
Evlendik diye Kv'nin küçük çocuğu olmuyoruz, böyle bir hak talep edemezler.
Herşeyi denedim. Kendim olmaktan bile vazgeçtm ama istedigim gbi olmuo eşimle uzlaşırz ama kv asla olacak gbi deilHeh tamam 1. Kelime cepte anladık yavaş yavaş çözüyoruz demekki üzüntü ve sinirden yazarken hirsla yazdınız kelimeler karman çorman oldu .. kayinvalidenize bence nekadar yüz verirseniz okadar tepenize biner falan alıştırmanıp derim, eşinize gelince canım taşınma mevzumuz vardı ya hani bi hafta sonumuzu evlere bakarak gecirsek diyin nebilim siz daha iyi bilirsiniz eşinizi istediğiniz kıvama getireceğiniz zamanı. .
Pardon ama diyemedinizmi ben ne .... musum bi soylesene diye!! Ayrıca bişi merak ediyorum yaşlar kaç sizde??Kavga etmemizin sebebi kv gitmek istemedigimi eşimin bna söylemesi ve ben ogün rahatszdm. Eşime sadece odayı doplasaydn demem ve kendisini bna söyledgi kelime nie sen yapmıosn bnde ranatszm biliosn dedim, kızdım ve odaya gittm üstümü deiştirip geldm rahatsz oldgm için çok özenmedm zaten 20 adım da ordayz eşimde nie böyle giyndn .bnde ne var halmde dedim .istemiosan gelme ya bn senin ne b×k oldugunu biliorm demesi ve kavgadan snra bni oraya götürüp burda kal bn gelene kadar demesi oldu .
Anlaşılsın ama kb kadınları tarafından bni sevmeyenler deil tabiYeni moda bu galiba! Bugün yerine bgn, ben yerine bn, niye yerine nie, gibi yerine gb falan. Bir iki yerde olsa bunlar anlaşılır da yazı tamamen böyle. Şifreli sanki. Üstelik noktalama yok, konu bütünlüğü hiç yok. Daldan dala atlanmış. Whatsapptaki kısa mesajlar böyle yapılabilir (her ne kadar karşı olsam da ben) çünkü kısa olduğu için anlaşılır. Ama buraya yazdığınız destan gibi yazı da öyle olmaz ki ya! Yorum yapılabilmesi için anlaşılması gerekir yazının. Yeniden düzenleyin lütfen, anlayabilelim.
Bn 20 eşim 30Pardon ama diyemedinizmi ben ne .... musum bi soylesene diye!! Ayrıca bişi merak ediyorum yaşlar kaç sizde??
Turkce yazsan anlayabiliriz..Gerekli yorumlar istiyorun gereksiz se yapmayn saygı anlayış yok konuşma dilim çok iyi ama anlatm da yanlşlk olblr yani ne var bnda
Adam çocuk değil ama sen daha henüz çok gencsin ve lütfen seni ezmelerine aşağlamarına izin verme ...Bn 20 eşim 30
Konu silmek yasak ama banlanacaksınız konunuzda geri getirilir silinmez konular,sileceğinize düzeltme butonu vardı oradan düzenleseydiniz keşke.İyi kapattm konuyu rahat edin insanlık ölmüş ya
Dediklerinizn çogunu uyguladm ama yok anlamıyolar. intihardan sonrada götürdü ve anlatttı desem riv riv rivHer hafta günü azaltarak gidin . Mesela bu hafta 5 gün gittiyseniz önümüzdeki hafta 4 gün gidin.
Sonraki hafta 3 gün gidin 1 gün gidip kısacık oturun misafirim var uğradım bu diyin.
Sonraları ise 2ye indirin . Daha çok gitmek zorunda kalırsanız uzun saatler oturmayın .
KV genç ise bu kadar çok işe yardım etmeye gerek yok .Zor zamanda insan olarak içinden geldiği kadar yaparsın tabii.
İntihar mi ? Ve eşiniz bunu bile bile sizi hala o eve mi götürüyor . Size sokulan lafları duyup sizi savunmuyor mu?
Sorun eşinizden kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
Gerçekten yazımınız çok kötü. Çok zor okudum. İnsanlar yorumda şikayet etmiş siz hala aynı konuşma şeklinde cevap vermişsiniz. KV ye gelince ay ben şok, buradaki yardım etmeye çalışan insanlara gelince rivrivriv.
Hayr tabikiAnlayamadım ama bir defa intihara giden şuur kaybınızı onlara karşı kullanıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?