- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi misalimmmc
-
Bildikleri halde üstüme geliyorlar demek, sıkışınca yapacağımı bilmeleri gerek demek olmuyor mu?Hayr tabiki
Çabalıyorum ama bazen gerçekten boguluyorum.Adam çocuk değil ama sen daha henüz çok gencsin ve lütfen seni ezmelerine aşağlamarına izin verme ...
Ev ayrı canm ama saygı anlayış hiç bişey göstermiolar hep kötü olan benimCanım benim yasin çok küçük
Ailecek bir baskı çemberinin içindesin
Ailen ile bu durumu konuş
Hep beraber bir yemekte konuşun sonra senin yerine bir buyugun konuşsun
Ayrı eve çıkın
Kimseyi de takma
Ama eşin sana saygı duymuyor be güzelim
Pardon ama sen o eve hizmetçimi gittin?? Evlisin ve sürekli onların evinde kayinvalidene yemek yapıp evini silip supurmenmi gerekiyor?? Gün belirleyin hafta sonları bi akşam sizin bi akşam Eşinizin ailesine gidin nedir bu yaa..Çabalıyorum ama bazen gerçekten boguluyorum.
Ne söyleseler cevabınıda veriyorum daha çok kızıyolar
İntihar eşimin haksız yere laf söylemesiyle oldu ayrıca ben onları yaparım bidaha gibi tehtit etmiyorum .kavganın sebebide sorumlusuda onlardı ve eşim hepsini anlattı neden kavga ettik anlamaları lazım her dakka orda olamıcagımı olmicagımı ama yokBildikleri halde üstüme geliyorlar demek, sıkışınca yapacağımı bilmeleri gerek demek olmuyor mu?
İnanın anlatış tarzınızdan bişey anlamadım o yüzden sorayım, çok mu çözümsüz olay hepsi intiharı gerektirecek?
Konu içeriği silmek yasak.Derdimi anlatamadım anlamak isteyende olmadı çok üzgünümmmm
Agzınız bal yesin gelin bide onları anlatın hep bi mecburiyet hakaret gibi ben hergün orda olsam bile eşim ayda bir gelir annemin evinde otururPardon ama sen o eve hizmetçimi gittin?? Evlisin ve sürekli onların evinde kayinvalidene yemek yapıp evini silip supurmenmi gerekiyor?? Gün belirleyin hafta sonları bi akşam sizin bi akşam Eşinizin ailesine gidin nedir bu yaa..
Kuzum 1 tane hayatin var bir...İntihar eşimin haksız yere laf söylemesiyle oldu ayrıca ben onları yaparım bidaha gibi tehtit etmiyorum .kavganın sebebide sorumlusuda onlardı ve eşim hepsini anlattı neden kavga ettik anlamaları lazım her dakka orda olamıcagımı olmicagımı ama yok
Çok haklısz ama izin vermiyorlar kiKuzum 1 tane hayatin var bir...
Bunu harcayınca yenisini inan bana vermiyorlar.
Kendine değer ver...
Ozaman esinizle oturup ciddi manada konusuucaksiniz bu konuyu , yüz vermeyin bence her ne olursa olsun..Agzınız bal yesin gelin bide onları anlatın hep bi mecburiyet hakaret gibi ben hergün orda olsam bile eşim ayda bir gelir annemin evinde oturur
Sen kapat kapını boşver duyma görme. Eşinin aklına girmeye çalış.İntihar eşimin haksız yere laf söylemesiyle oldu ayrıca ben onları yaparım bidaha gibi tehtit etmiyorum .kavganın sebebide sorumlusuda onlardı ve eşim hepsini anlattı neden kavga ettik anlamaları lazım her dakka orda olamıcagımı olmicagımı ama yok
Eşimle daha önce konuştuk ama burdan taşınana kadar idare et ama yine yakınlarda ev arıyoruz yani hep böylemi devam etcek bilmiorm ? Ayrıca ben uykuya aşırı düşkün bi insanim ilk aylarda şu saate kalkamam dedim ama alıştır kendini dedi en azindan istedigim gün saat olsun oda yokOzaman esinizle oturup ciddi manada konusuucaksiniz bu konuyu , yüz vermeyin bence her ne olursa olsun..
Dediklerinizn çogunu uyguladm ama yok anlamıyolar. intihardan sonrada götürdü ve anlatttı desem riv riv riv
Sen kapat kapını boşver duyma görme. Eşinin aklına girmeye çalış.[/QU
Geçenlerde tartışma çıktı orda kv saf deil şeytan dedi bana sana öyke göterio dedi tabi eşim ben içini biliorum öyle bi insan deil dedi sadece
Şeytan oluyorum bilio ama yapmıo umursamıyomuşum diyor kvSen kapat kapını boşver duyma görme. Eşinin aklına girmeye çalış.
Kendimi ezdirmiyorum hanımefendi sadece yerine göre konuşuyorum onlar beni ezmeye çalışıo sadece ben elimden geldince izin vermiom onların mudahale ettkleri şeyler bunlarAhahhaha kendini reelde ezdir sanalda dilin açılsın bu da iyiymiş. Ezik büzük oturacağına orda da dik dur yoksa üzülen hep sen olursun
Kendimi ezdirmiyorum hanımefendi sadece yerine göre konuşuyorum onlar beni ezmeye çalışıo sadece ben elimden geldince izin vermiom onların mudahale ettkleri şeyler bunlar
Tabi orası öyle ,dedigim gibi olsaydı hiç birini yapamazlardı. Ama ben bişey söyledigim zaman sanki onlar için bi önemi yok yani takmıo kv zaten dier eltilerimle sohpet ettiklerni gibi etmiolar benimle ,misalim işte gelir gider ya anlanlamaz gibi bakıolar , eşimle bu konuyu konuştuk. konuşurum seni savunurum ama çok bişey diyemem sonuçta annem babam .bnde dedim sana saygısızlık yap yada aileni sil demiorum orda oldugun belli olsun dedim .degişen bişey olmadı bnm yüzümden tartılar görüşmedik araya giren gelin oldum görümcem bitanesi annesi ne söylese o ondan iyi kv demi var kafasnda biride engelli sürekli yatıo biyere gidince bile bana diyolar git yanında kal . yani,demezler sende gelGerçekten dediğin gibi olsaydı bu kadar üstüne gelemezlerdi . Ama eşin ile konuş ilk önce. Onun sana destek olması gerek , saka yollu bile olsa onlara niye eşime böyle yapıyorsunuz diyebilmeli. Eşin seni korursa gerisi teferruat .. gerekirse bir iki kere intihar etmekle tehdit et.. görüncelerinde mi destek olmuyor gerektiğinde korumuyor ?
Daha neyapablrm bilmiorum hayatmda tanıdıgım insanların çogu beni sevmiştr ilk görüşte hep sıcak kanlısn derler ama evlenince sıcak kanlı olmak yetmio malasef eşimle sıkıntım yok denecek kadar az taşınma süresindeyiz intermetten bi çok ev baktım ve gösterdim çoguna palı dedi olblr şuan oturdugumz evin kombi dogalgazi hiç bşyi yok onlardan birini turtarsan onları da düşün diyorum uzak yada palı diyo yani degerlendirmesi gerekio karşılartrması lazım ama yok yapmıo neyse birinci sorun .
Kv bi yıllık evliyiz sürekli oraya gidim gidelim istio kp sagolsn çogu zmn alttan alıo evimde daha rahat oldugumz için evde kalmayıntercih ediyorum çogu zmn ama bi gn gitmesem ario bazen bni aramıo direk eşimi arıo şikayet eder. Gbi gelmiomu falan fln dio ne zmn gitsem şikayetçi hiç memnun olamaıo nie gelmedin gelmiosn bnde geldm diyorum yne söylüo en sonda gçn gn evimde daha rahatm dedm eltilerm temizligini fln bahar kış bayram ramazan hepsi yapılır hep beraber yapar kızı orda 1 aydan falzdr o var die çok musallat olamıo bna ama ynede bi fırsat peşinde laf sokmak için grmcem bgn cam silmeye girdi bnde. Evin btn kapaıları vvemutfak dolabı kplarnı sildm snra ev yykandı yardm ettm wc yi çamaşur suyla yıkadm hhamile olma ihtimalm olmasna ragmen iki dk mutfakta oturmusm kkndişi salandn geçerken hayat size güzl ddedi keşek bnde oturack fırsat bulsam bn şoook neyse eşim gldi oda biraz şikayet etti bu saate iş olurmu nezmn yick gce 4 30 da kalkıorz oda sadece bu ay bböyle yorulmuş acıkmış bnde aynı şekl sofraya geçtk kv gülerek gelinler yemk yemez demi dedi konuyu yne bni şikayrt etmeye getrckti de kp konuyu deiştrdi ya bn anlamıorm dHa bnm neyapmam lazm ya ayrıca kv yüznden. Eşimle kavga etmiştk bna agır gelime kulalndı bi iintihar girişimim var ynede üstüme geliolr bildkleri halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?