Neden ben ya

Ev ayrı canm ama saygı anlayış hiç bişey göstermiolar hep kötü olan benim

Çabalıyorum ama bazen gerçekten boguluyorum.
Ne söyleseler cevabınıda veriyorum daha çok kızıyolar
Pardon ama sen o eve hizmetçimi gittin?? Evlisin ve sürekli onların evinde kayinvalidene yemek yapıp evini silip supurmenmi gerekiyor?? Gün belirleyin hafta sonları bi akşam sizin bi akşam Eşinizin ailesine gidin nedir bu yaa..

İntihar eşimin haksız yere laf söylemesiyle oldu ayrıca ben onları yaparım bidaha gibi tehtit etmiyorum .kavganın sebebide sorumlusuda onlardı ve eşim hepsini anlattı neden kavga ettik anlamaları lazım her dakka orda olamıcagımı olmicagımı ama yok

Agzınız bal yesin gelin bide onları anlatın hep bi mecburiyet hakaret gibi ben hergün orda olsam bile eşim ayda bir gelir annemin evinde oturur

Kuzum 1 tane hayatin var bir...
Bunu harcayınca yenisini inan bana vermiyorlar.
Kendine değer ver...

Sen kapat kapını boşver duyma görme. Eşinin aklına girmeye çalış.

Ozaman esinizle oturup ciddi manada konusuucaksiniz bu konuyu , yüz vermeyin bence her ne olursa olsun..
Eşimle daha önce konuştuk ama burdan taşınana kadar idare et ama yine yakınlarda ev arıyoruz yani hep böylemi devam etcek bilmiorm ? Ayrıca ben uykuya aşırı düşkün bi insanim ilk aylarda şu saate kalkamam dedim ama alıştır kendini dedi en azindan istedigim gün saat olsun oda yok

Dediklerinizn çogunu uyguladm ama yok anlamıyolar. intihardan sonrada götürdü ve anlatttı desem riv riv riv

Ahahhaha kendini reelde ezdir sanalda dilin açılsın bu da iyiymiş. Ezik büzük oturacağına orda da dik dur yoksa üzülen hep sen olursun

Ahahhaha kendini reelde ezdir sanalda dilin açılsın bu da iyiymiş. Ezik büzük oturacağına orda da dik dur yoksa üzülen hep sen olursun
Kendimi ezdirmiyorum hanımefendi sadece yerine göre konuşuyorum onlar beni ezmeye çalışıo sadece ben elimden geldince izin vermiom onların mudahale ettkleri şeyler bunlar

Kendimi ezdirmiyorum hanımefendi sadece yerine göre konuşuyorum onlar beni ezmeye çalışıo sadece ben elimden geldince izin vermiom onların mudahale ettkleri şeyler bunlar

Gerçekten dediğin gibi olsaydı bu kadar üstüne gelemezlerdi . Ama eşin ile konuş ilk önce. Onun sana destek olması gerek , saka yollu bile olsa onlara niye eşime böyle yapıyorsunuz diyebilmeli. Eşin seni korursa gerisi teferruat .. gerekirse bir iki kere intihar etmekle tehdit et.. görüncelerinde mi destek olmuyor gerektiğinde korumuyor ?

Tabi orası öyle ,dedigim gibi olsaydı hiç birini yapamazlardı. Ama ben bişey söyledigim zaman sanki onlar için bi önemi yok yani takmıo kv zaten dier eltilerimle sohpet ettiklerni gibi etmiolar benimle ,misalim işte gelir gider ya anlanlamaz gibi bakıolar , eşimle bu konuyu konuştuk. konuşurum seni savunurum ama çok bişey diyemem sonuçta annem babam .bnde dedim sana saygısızlık yap yada aileni sil demiorum orda oldugun belli olsun dedim .degişen bişey olmadı bnm yüzümden tartılar görüşmedik araya giren gelin oldum görümcem bitanesi annesi ne söylese o ondan iyi kv demi var kafasnda biride engelli sürekli yatıo biyere gidince bile bana diyolar git yanında kal . yani,demezler sende gel
Ha intihar konusuna gelince o gün eşim boşanmayı düşündü yani çok korktugu için bidaha yaparsa biz ailesine ne deriz konuştular onun için konusu bile açılsa eşim çok kızar yani kapattık konuyu

Konu silinmiş ama bu yazı konunun alıntısı mı yoksa konudan farklı bir şey mi anlatılıyor burada?
Konudan anladığım kadarıyla kayınvalide sizi hizmetçisi sanıyor. Başka bir şey varsa da anlamadım. Eşinizin sizi korumasını beklemeyin, kendinizi kendiniz koruyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…