Çok sağolun okuyup cevap vrdiğiniz için. Bugüne kadar kimseye anlatamamıştım. İçimde beni yiyip bitiriyordu. Burada sizlerle paylaşarak birazda olsun rahatladım.Bende hep düşünüyorum bu söylediklerinizi ama içimden nedense yapmak gelmiyor artık. Çünkü çok uğraşmıştım. Bu konu hakkında kitaplar, dergiler okudum araştırdım hep ve tedavi olmak aklıma yattı.Ama evlilik yıl dönümümdetekrarlanan bu kavga beni yıktı. Sonra etrafımdaki insanlar..Sürekli hatırlatmalar oluyor. Daha 1 yıl olmadan bebek düşünmüyormusunuz diye tutturdular. Şimdi 1 yılımızıda doldurduk artık daha da artacaktır söylentileri. Düşünmüyoruz daha yeni evliyiz dedikçede bi sorun mu var diye ağız arıyorlar. Bu davranışlarda beni üzüyor. Bana o geceyi hatırlatıyor.
Şimdilik gelinlik giyme kısmı olmasada dediklerinizi uygulayacağım. Eşimin yanına gidip onunla konuşacağım. Ama bir kaç gün sonra eşimin iyilik yaptığı arkadaşına gittiğimizde benim yaşayamadığım ve onların da eşimin tavsiyesiyle güzel geçirdikleri balayılarından bahsettiklerinde ne yapacağım ben. Yine moralim bozulacak elimde değil
Şimdilik gelinlik giyme kısmı olmasada dediklerinizi uygulayacağım. Eşimin yanına gidip onunla konuşacağım. Ama bir kaç gün sonra eşimin iyilik yaptığı arkadaşına gittiğimizde benim yaşayamadığım ve onların da eşimin tavsiyesiyle güzel geçirdikleri balayılarından bahsettiklerinde ne yapacağım ben. Yine moralim bozulacak elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?