Yine mutsuzluk yine hayal kırıklığı yaşadım.Oysa nasılda moralim yüksekti sizlerede söz vermiştim.Güzel haberler verecektim. Başarısızlıklara karşa dayanabileceğim gücüm kalmadı. Hemen her zorlukta yıkılıyorum. Hiç hayal etmediğim şeyler başıma geliyor hep. Kendine güvenen bu konuda uzman bir doktorla görüştük. En fazla 4 seansta bu durumdan kurtulunabileceğini duydum.Çok sevindim. Yine planlar yaptım sömestre tatilinde kurtulacaktım bu sıkıntıdan. Sonrada eşimle 2 günlük bir tatile gidecektik. Doktora gittiğimde orada benim durumumda bir sürü kişi olduğunu gördüm. Tedaviye yeni başlayanlar, bitirenler...Sonuç hep olumlu. Herkes yüzü gülerek çıkıyor klinikten. Dahada sevindim. Moralim arttı. Ama ilk muayenemde bir şeylerin tatsız gittiğini farkettim. Sanki doktor benden birşeyler saklıyor gibi geldi. Eşimle paylaştım bu durumu. O da önce sessiz kaldı ama sonra açıklamak zorunda kaldı. Operasyon geçirmek zorundaymışım.Çünkü kızlık zarım çok dar ve kalınmış. Vajinusmus olmamın sebebi buymuş. Çok üzüldüm. Ertesi gün doktor tekrar muayene etti ve kesin sonucu söyledi.Operasyon şart. 1 ay kadar iyileşme evresi daha sonrada tekrar vajinismus tedavisine başlayacağız. Şok oldum. Hayal kırıklığı oldu yine. Böyle hayal etmemiştim. Benimle tedaviye başlayan kişiler klinikten tedavileri bitmiş ve gülerek ayrılırken ben daha başlayamamıştım bile.Her zaman diyorum Allah başka acı-hastalık yaşatmasın, tedavisi olmayan bir hastalık vermesin diye ama bir umutla gidip artık bu sömestre tatilinde kesin çözülecek dediğim şeyin yine uzaması beni yine yıprattı. Bu hayal krıklığı sinirlerimi bozunca yine tartıştık eşimle. Şimdiyine küstük ve ben o da böyle davrandıkça artık affedemiyorum. Affetsemde içimde bir yerlerde kalıyor hep
Arkadaşım konunuzu baştan sona kadar okudum... Bütün açıklamalarınızda hayal ve hayal kırıklığı..Bazen hiç birşey istediğimiz gibi gitmez bazen hayatı akışına bırakmak ve o akışda bazı şeylerin farkına varıp yakalamak gerekir. Siz sürekli hayal kırıklığı diyorsunuz. Doktora gidiyorsunuz şöyle olacak böyle olacak diye hayal kuruyorsunuz. Tatile gitmeye karar veriyorsunuz hayal kuruyorsunuz. Hayal etmediğim şeyler başıma geliyor diyorsunuz. Siz hayal dünyasında mı yaşıyorsunuz yoksa dünya da mı. Tamam insanın istekleri olur şöyle olsun böyle olsun diye.. Ama hayal kurup da olmazsa bu kadar da üzülmez ki Herşey Allah dan. Herşeye inşallah , nasipse, kısmetse ve Allah izin verirse diye bir yaklaşımınız olsaydı bence bu kadar üzülmezdiniz.. Bence ilk aylarda bu hayal kırıklıklarınızın üzerinde yoğunlaşağınıza tedaviye başlamış olsaydınız..Şuan baya bir yol kat etmiş olacaktınız.. Neden kendi kendinize engeller koyup hem kendinizi hemde eşinizi üzüyorsunuz.. Şuna da değinmeden edememeyeceğim. Başkasının mutluluğuyla mutsuz oluyorsanız bu hasetlikdir.
aslında sizin ilk gece de bunları yaşamanız tabiki çok kötü olmuş . sizin o geceyi bu kadar takmanızın ve çok üzülmenizin nedeni o şeyin hala yapılmamasından dolayı çok açık yazamıyorum anladınız umarım... şimdi vajinusmus durumundan kurtulursanız artık taa1 yıl önceki şeyide unutursunuz yada bu kadar önemsemezsiniz..
ayrıca eşinizin kendi arkadaşını tembihlemesindede ben hiç bir artniyet görmedim, neden üstüne gidiyorsunuz
Öncelikle konuyu okuduğunuz için teşekkürler. Benim hayelden kastım yapmış olduğum planlardı. Bir şeye başlamadan önce hep plan yaptım bu yaşıma kadar ve yaptığım planları uyguladım. Evlenene kadar da hep her şey yolunda gitti. Aksiliklerle karşılaşmadım. Karşılaştıklarımda yine planlarımda yer aldı. Şöyle bir durumla da karşılaşabilirim diye.Ama bütün kızların hayalidir evlilik bende çok özel olmasını istemiştim. Zaten her şey bu hayalimden kaynaklanıyor. Ayrıca haset olduğumu düşünmüyorum. Siz bu kanıya neen ulaştınız ki. Gerçi ne kadar tanıyabilirsiniz ki beni. Burada yazdıklarımı nasıl yorumlarsanız hakkımda onu düşünürsünüz.[/QUOT
Yarın nasıl olacağını biz bilemeyiz.. Tamam elimizden geleni yapalım gayreti gösterelim ama yarının ne getireceğinin biz değil Allah bilir.. Neden ben değil de o demeniz de bir hasetlikdir.. Canım önce bir araştır olurmu..
Bu arada söylemeden geçmek istemiyorum... Çok nazlısınız.. Herşey dört dörtlük olsun. Hiç bir aksilik çıkmasın istiyorsunuz.. En basiti otel ayarlama meseleleri siz niçin gidiyorsunuz ve neye üzülüyorsunuz.. Eşinize boşver canım olur böyle aksilikler insan oğluyuz diyeceğinize surat asıyorsunuz.. Bence sizin büyümeniz gerekk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?