Neden ben :(

yani farkli pencereden bak sende olaya bu sekilde devam edersen mutsuzlugun artacak esinden bu durumdan sIKIlacak ve olan yine sana olacak...her erkegin ihtiyaci oldugu kadar kadininda vardir bazi seylere ve erkekler kadinlar kadar iradelide degildir..

duygusalim falan diyorsun ok olabilir ama ac gozunu her evlilikte boyle seyler var bide ilk geceyede takmissin ne alaka..yapma gozunu seveyim ilk gece yok dogum gunu yok sevgiller gunu kavga edip edip o gunun rezil etti diye bir erkege yada bayana kizilmaz donup yatilmaz..takmayin allahin bir gunu iste...

baktin boyle seyler oluyor bir kadinin en buyuk silahi sirnasikligidir..ben aksam esimle sacma bir nedenden tartisip sonra aman neyse bunun sonu yok cay icelimmi dedim kalkip cay yapip keyifli keyifli ictik..yani baktin o sirtini donuyor sen yuzle..

yain surada erkekler konu acsalar emin olun onlarinda hakli yerleri olacaktir..tek tarafli bakma olaya...

1. tartisma tamamda, 2. seferinde neden kizdiniz onu anlayamadim..Esiniz gayet iyi niyetle arkadasina tavsiyede bulunmus..

kızı u kadar çok etkileyen kavga olayınızın nedenini merak ettim açıkçası , onun dışında bekarım ve size tavsiyelerde bulunamam ama eşinizin uyardığı aileyi kıskanmanız çok saçma başkalarıyla ilgileneceğinize kendi sorununuzun çözümü için birşeyler deneyin ayrıca eşiniz nasıl karşılıyor bu durumu 1 yıl boyunca birlikte olmamışsınız , bu duruma tepkisiz mi merak ettim.

afedersiniz ama sen adama yuz verme 1 senedir korkuyorum diye beklet sonra niye boyle yapiyor de..cuvaldizi kendine batir bence...

bu arada esinizide tebrik ederim yine sizi seviyormuski boynuzun guzelini yakistirmamis...hala yok sogudum o oldu bu oldu demeyin...olecegini bilsen biraz disini sIk nevar atla devemi okadarmi onemli anlamadimki...5 dakkalik is...tobe tobe :))

he biraz tepki vermis olabilirim ama bu senin iyiligin icin cok sey kacirdigininda farkinda degilsin...su yasina bir daha donemeyeceksin...bu hisleri bir daha bulamayacaksin..ne varsa genclikte var...evlenmissin isin kotu bir tarafida yok gunahi osu yok busu yok..al emla krem sur uyussun ic bitanede kas gevsetici..bak isin icine duzenli cinsellik girerse esinle aranda duzelir hem...

eşiniz, kendisinin yaptığı hataya arkadaşı düşmesin istemiş diye, ondan tam onu affetmişken, 2. kere nefret mi ettiniz?

hayal dünyanız çok ilginç.. hayırlısı olsun..

Yargılamadan önce empati yapmayı denemelisiniz . Herkes yaşadığını bilir , öyle atıp tutmak çok kolay ...

Seni çok iyi anlıyorum ; çünkü kuzenim senin yaşadıklarına benzer olaylar yaşadı . Şimdi içten içe , eşinin arkadaşına ve eşine nefret bile duyabilirsin . Ancak ; yanlış yoldasın canım . Öncelikle ; eşine ve doktoruna açık olmalısın , içine atma sakın , ne olursa olsun söyle . Yoksa bu sıkıntı seni hasta eder . Lütfen hemen doktora gidin ve sorununuzu çözün .

Artık , kendini ve eşini affetmelisin , olan olmuş ve geriye dönüş yok . Geçmişle yaşamayı bırak , yoksa ömrünü heba edeceksin .

Sevgiler ...

millet evlenmeyi bekler sen evlendkten sonra 10 ay daha beklemişsn bnce bi an bile bekleme. ilk gecenizi blmemde sonraki tartşmanızda sizin hatanız %99. ben olsam boşanırdım eşinz sabırlıymş wallahi

Kendinizi Mutsuz Etmek Hoşunuza mı Gidiyor ?
Çok Enteresan Bir Yapınız Var..
Adamcağız Kendi Yaşadığı Sıkıntıyı Başkaları Yaşamasın Diye İyilik Yapmış..
Bunda Kötü Olan Ne ??:26:
İyi Yönden Düşünün Biraz, Çok mu Zor ?

Hepimizin Hayatında İnişler Çıkışlar Oluyor..
Ama Mutlu Olmaya Çalışıyoruz..
Lütfen Sende Öyle Ol..

Bu Arada Bende 5 Ay Çektim Bu Rahatsızlığı Ama Hep İyi Düşündüm ve Kısa Sürede Aştım..
Kendi Kendimin Doktoru Oldum..
Hadi Sende Öyle Ol..
En Güzel Zamanlarınızı Zehir Etmeyin Birbirinize..

kendisi aşmak istemiyor galiba böyle bahaneler bulunurmu ya ilgnç valla :44:

siz böyle ilk geceyi kötü geçirdik diye üzürlürken, 1 yıllık gecelerinizi mahvetmişsiniz.

hayat kısa, bir an önce tadını çıkarmaya başlayın, erkekler bizim kadar sabırlı değildir, sizin bu halinizden sıkılabilir.

Sizin ilk gecenizle ilgili yaşadığınız hayal kırıklığı sizin kızgınlığınızın içinize oturmasına neden olmuş. Anlıyorum sizi.
Benim bir önerim olacak.
Sakin bir gününüzde, eşinizin de sakin olduğu aranızın iyi olduğu bir günde eşinizle konuşun. Deyin ki "ben bunlara bunlara bunlara çok kızmıştım. Tamam sen de hatanı kabul ediyorsun ama ilk gecemizde yaşadığım hayal kırıklığı benim içime oturdu, gel bu telafi edelim."
Eşinizle birgün kararlaştırın, o günü ilk geceniz ilan edin. O gün dışarıda güzel bir yemek yiyin. Ne tür bir gecden hoşlanırsanız, ister sakin bir ortmada mum ışıklı romantik, ister vur patlasın çal oynasın fasıllı eğlenceli. Yemekten sonra evinize gidin ilk gecenizi baştan yaşayın, sonra da artık bu eski defterleri hiç açmayın. İsterseniz o gün için beyaz güzel bir elbise alın, saçınızı yaptırın, eşiniz takım elbise giymiş. Kendi aranızda yeniden gelin damat olun işte. :))

Canım birden beni nerelere götürdün arkadaşım .... Nekadar kendimi heba ettiğimi anladım. Ben vijinismus olayını 8 sene yaşadım biliyormusun ? 8 senem kendimi yarım hissetmekle geçti. Yolda gördüğüm insanlara özellikle bayanlara hele yanında çocuğu olan bayanlara imrenerek bakardım. bak onlar yapabilmiş ama sen yarımsın diye.. Aslında bu konuda çektiğ*im acıları anlatsam inan bu sayfa yetmez dile kolay 8 sene ve vijinismuslu olarak olan bir bebeğim oldu. Bebekten sonrada kendimi yarım hissettim öyleydim çünkü... Boşver benim derdim büyük sana elimden geldiğince destek olmaya çalışırdım... Sana tek söyleyeceğim bırak kavgayı, eşini, sinirini kendin için bu olayı çözmeye çalış. Tedavini devam ettir. Sen kendin için yaşa ilk öncelikle bunu ne eşin ne çevren için değil.. Şimdilik erken ilerde çocuk sormaya başladıklarında tamamen dahada zorlanacaksın... Şimdiden dediğim gibi kendine bu psikolojiyi sakın yaşatma dediğim gibi 8 sene değil benden o kadar çok şeyler götürdü ki bu sorun.. Yapmadığım yöntem, gitmediğim doktor kalmadı ama sorun tamamen kendimle bitti. Bende sinirlenirlendiğimde eşime içimden hep derdimki iyi oldu iyikide yapamıyoruz. Ne kadar cahilce bir düşünceymiş.. Neyse arkadaşım kendini düşün kendin için kararlı ol ve üzerine git aradan geçen zamanı uzattıkça kendinden neler götürdüğünü görürsün ama iş işden geçer ..

Tamam hayal ettiğiniz ilk geceyi kırgınlıkla bitirmişsiniz.Anladığım kadarıyla yapınız gereği bu konuyu sizde kapatmamış zamana yaymışsınız.

Ama bunu anlayın ki eşiniz hatasını anlamış ve tam bir yıldır öyle ya da böyle sizi bekliyor.
Lütfen artık kendinize bir dur deyin ve bu tahahhütü dolmuş sıkıntıyı atın içinizden.

Size kimse sizden daha fazla yardım edemez.

Arkadaşıyla hatasını paylaşmada bir sorun göremedim ama belki özelinizi şuanki halinizi belli etti diye kızdınız.

YETER deyin kendinize ve eşinize sıkı sıkı sarılın. Ya ayrılacaksınız ya da iğleştireceksiniz kendinizi ötesi yok.Eşinizin de hakkına giriyorsunuz.

Uzman desteği alın ama bu rahatsızlığınız için değil duygusal terapi için mutlaka gidin.

Şöyle düşünün ; öfkenize yenildiniz ve bir hata yaptınız ve eşiniz bunu tam bir yıl unutmadı ve evliliğinize darbe vuracak şekilde sizi yalnız bıraktı.Kendinizi nasıl hissederdiniz ?

Arkadaşlar ben sizin yorumlarınıza hak veriyorum. Eşimi de seviyorum. O na bu konu haricinde hiç sıkıntı çektirmedim. Ama kendi içimden atamıyorum bunu başaramıyorum. Çünkü ben hep bu konuyu unutmak için planlar yaparken hep eşimin dikkatsizliğinden sorunlar çıktı ya da şansımız yoktu. Bu yaşadıklarımzı unutmak yeniden başlamak için hafta sonları küçük kaçamaklar yaptık hep. Ama sonuç hüsrandı. Çünkü eşim ya rezarvasyonumuzda eksik yaptı ya da otelde sorun çıktı. Ben hep unutup umutla gittiğim tatilde hayal kırıklığına uğradım. Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak beni bu duruma getirdi. Yoksa o gece yaşadıklarımı unutmak yeniden başlamak için çok uğraştım. Eşim bunun farkında o yüzdende belki hala benim yanımda ama dış etkenler hep planlarımızı bozdu. Ve bu sorunlarda hep eşimin ihmali dikkatsizliği oldu. Ben bunu kaldıramıyorum artık. Hep mutsuzluğum onun dikkatsizliğine dayanıyor.

Arkadaşını uyarması evet çok güzel bir şey. Şuan normal bir psikolojide olsam kıskanmam. Zaten elimde de olmayan sebeple kıskanıyorum. Ama benim çok istediğim şeyi yapması için onu zor ikna ettim ve arkadaşının onu yapmaya durumu yokken beni mutlu edecek şeyi onun eşininde mutlu edeceğini düşünmesi (eşimin böyle düşünüp arkadaşını uyarması) beni kızdırıyor kıskandırıyor. Bırak herkes kendi eşini düşünsün öyle değil mi. Kötü niyetli olmadığını biliyorum ama yine söylüyorum elimde değil

seni anlıyorum. ben ilk gecemi kayınvalidenin yatağında geçirdim düşün. bunun hiç telafisi yok. tabii bir şey olmadı ama onca sıkıntı sonunda biz 2 ay sonra falan ilk kez birlikte olabildik. erkekler biz kadınlar gibi düşümüyor. anlamıyorlar. haklısın tabii seni düşünüp çözüm arayacağı halde niye başkası ile ilgileniyo diyorsun ama onun bakış açısı bu değil. yani seni incitmek için yapmamıştır bunu diyorum. ona bırakma ilk geceni kendin planla herşeyi dilediğince yap onu da davet et misafir gibi. önemli olan hayalini gerçekleştirmek. ben bile 5 yıl oldu hala gelinlik giyip tekrar düğün tazeleme hayalindeyim. benim eşşek adam olup evliliği rayına oturtabilirsek. para bulup yapacağımda...

millet evlenmeyi bekler sen evlendkten sonra 10 ay daha beklemişsn bnce bi an bile bekleme. ilk gecenizi blmemde sonraki tartşmanızda sizin hatanız %99. ben olsam boşanırdım eşinz sabırlıymş wallahi

ne seviyesiz yorum bu böyle. cinsellik deyince beraber olmak için gün sayan, dayanamayan, kapıları tırmalayan insanlar canlanıyor herhalde gözünüzde. 20 yaşında bunları kafayı takmış olmanızdan belli gerçi hayal dünyanız.

tüylerim diken diken oldu.

boynuzun güzelini diye bir ifade de kullanılmış yukarıda. böyle zavallı düşünce yapılarıyla hiçbir yere gelemez bu toplum. yazık. bunların yetiştirdikleri oğullardan ne olur, bunların yetiştirdiği nesilden ne olur. bahsettiğiniz şey bir hastalık adı üstünde has-ta-lık. o çok 'mantıklı' mantğınızla bütün hastalıklara birer çare bulun da insanlara bir faydanız olsun madem. 1 sene sabetmesi gerekince kadını aldatması farz olan erkekler bence konu sahibine değil, size müstehak. en büyük sorun da, nasıl yanlış bir düşünce tarzınız olduğunu asla fark edemeyecek olmanız. Allah ıslah etsin, ne diyeyim...

Bak güzelim benden sana dost tavsiyesi hayatını kendi kendine zehir ediyorsun .Hayatta o kadar büyük dertler var ki sen kendini yıpratıyorsun.Bana kalsa bende ilk gece yatar uyurdum , çünki çok yorulmuştum.Tamam kavga kötü olmuş ama bu kadar sorun etme.Bu sorun devam ettikçe sabrı tükenen bir kocan bulursun karşında.Sonu boşanmaya kadar gider ve sonunda bu sorun yüzünden yalnız kalırsın.Rahatsızlığı yenmek için elinden geleni yap.Ayrıca kendini rahat bırakırsan ve kasmassan vajinusmus falanda kalmaz.
Sen vajinusmus olmuşsun benim tanıdığım onca insan varki kadınlar sağlıklı olduğu halde eşleri elini sürmüyor.Neden zamanında bir sürü kavga yaşanmış ,adam soğumuş kadından ,senede bir dokunursa dokunuyor.
Hayatı kendine zehir etme ,mutlu ol,yüzün hep gülsün. Kendine iyi davran canım.
Benimde çok sorunlarım var ama takılıp kalınca olduğum yerde sayıyorum hep.Bakıyorum hayat devam ediyor ben ise hayattan bezmiş yorgun gözleri şiş bir şekilde geziyorum.Bir süre sonra eşin bile takmıyor seni.Olacak gibi değildi kendime bir çeki düzen verdim ve geçmişi sildim attım.Yoksa sonu intahara kadar gidiyor.
Kendini topla ve savaş hayatla. Boşverme.Güçlü olduğunu herkese göster.Ben inanıyorumki insan isteyince başaramayacağı şey yoktur.Çaresi olmayan tek şey ölümdür.SENDE DAHA ÖLMEDİN.KENDİNİ TOPLA VE SAVAŞ.

Bir şey daha canım.Eşiyin yaptığı hataları görmemezlikten gel.GErçekten çok ince fikirlisin.Belliki mükemmeliyetçi bir yapıya sahipsin.Ama herkes senin gibi olamıyor.Lütfen kendini yıpratma.Seni çok iyi nalıyorum.Çünki yıllarca aynı şeyi ben kendime yaptım ve en güzel yıllarımı heba ettim.Şimdi aynı yıllara dönsem şimdiki aklımla yapmam kendime bu eziyeti.Kimse dört dörtlük değil.Eşin tatillerde dikkatsizlik yapmış hatalra yapmış falan filan.Ama şunu da düşün eşi taile götürmeyi bırak bir yemeğe bile götürmeyen bir sürü kadın var ve bunları kendine dert etmiyor.Düşünmekten kendini alamıyorsan mutlaka bir psikologla görüş yardım edecektir.

kendi kendine boşuna eziyet ediyorsun canım.ilk gece olanları sonra yaşanan talihsizlikleri unut bir an önce tedavine odaklan evliliğinin tadını çıkar anladığım kadarıyla fazlasıyla hassas birisin bunun sana getirisi değil ancak götürüsü olur.bu kadar ince düşünme böyle yaparsan ancak kendini ve eşini yıpratırsın.geçmişi unut biraz rahat ol tedavini aksatma canım

ben tam olarak anlamadım
ilk gecenizde neden kavga ettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…