Neden bir erkek karisina sirtini donupte yatar?

Ben tam anlamadım. Cinsellik düzenli oluyor ama sarılıp uyumuyor mu?

Peki sonra düzeldi mi sana karşı soğukluğu geçti mi? Benim eşimde aynı ilişki istemiyor ayda 3 defa oluyoruz ilk başlarda böyle değildi, son iki yıldır ilişki sayımız çok azaldı ben kaç kere ağladım ettim hep ben gittim geri cevrildim; yorgunum, istemiyorum, içimden gelmiyor gibi şeyler söyledi. Artık umursamıyorum ama içten içe üzülüyorum nasıl geçer, ne yaparız bilmiyorum. Bu süreçte çok fazla sigara içer oldu iki paketi bir buçuk günde bitiriyor ve çok kilo aldı ben bunlardan dolayı diye düşünüyorum ama yinede bilmiyorum. (Bu arada başka birisi olmadığından eminim.)

Neden diye siralarmissin ya soyleyim.
Hepsinin cevabi bi cumlede gizli aslinda
"Cunku derdi seninle gecim yapmak degil"
Evinin huzurunu, senin istediklerini onemsemeyen, Sarilmayan, surekli anlamsizca ters davranan insanin tek dusuncesi gecim yapmamakdir.
AYRILSAM DA olur mantiginda.
Korku yok

Eşime sarılıp uyumak bana da çok hoş ve romantik gelir ama ben öyle uyuyamam asla boğulur gibi oluyorum. Ben de sırtımı dönüp yatarım mesela. Bırakın adamı rahat, bazı kişiler uyuyamıyor öyle sarılarak falan. Bu arada benim eşim de bazı geceler yatağa gelmez, salonda televizyon ya da bilgisayar karşısında koltukta uyur. Ben de bu duruma bir aralar bozuluyordum sonra fark ettim ki uyku apnesi var, koltukta daha rahat ediyor. Rahat bırakıyorum ben de. Normal zamanlarda aranızda bir sorun yoksa bırakın adam nasıl rahat ediyorsa öyle uyusun.

aaaaa 2012 konusuymuş yeni gördüm.

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar konu sahibi son derece haklı neden beğenmediniz. Adam dönüp yatacaksa neden evleniliyor yani. Evlenmeyip yalnız yatılır daha iyi

ay bn sizi çok iyi anlıyorum ya ne yazıkki sizde bn gibi duygusal cok hassassınız ama bu erkeklerin inanın hepsiii odun odun gerçekten tükettiğiniz nefese değmez, ne yapmalı bende bilmiyorum ya zamana bırakıp alışacağız ya da bırakıp gideceğiz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…