- Konu Sahibi omre_bedel
-
Evliyim 3 cocugum var.Esim gece çalışıyor ben evlendigimden bari 14 senedir hep geceleri onun gelmesini bekliyorum.Bu yalnizlik duygusu ağır gelmeye başladı.Hicbir tatili yok sürekli calisiyor.Kendi işi olunca izin de yok.Bize vakit ayiramiyor.Aksam da eve gelince tv başında hemen uyuyor.Evlilik bu mu özel ihtiyaclarinda yanima yanaşsın.Diger zamanlar evde otursun 3 çocuğa baksin.Kendisi de sürekli çalışsın...Benim gençliğim gitmiş yasliligimda yanimda olsa ne olacak.Simdi benimde cocuklariminda gezmeye birlikte vakit gecirmeye ihtiyacimiz olduğu zaman öyle değil mi ?Cok şey mi istiyorum...
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki benim eşiminde kendi işi en erken 9 da eve geliyor bazen 11-12 de pazarları bile çalışıyor iş gereği başka şehre gidiyor bazen ben hep evde işleride yoğun olunca bişeyde diyemiyorum onun ailesi benim ailem gidilen yer rutine binince insan bunalıyorEvliyim 3 cocugum var.Esim gece çalışıyor ben evlendigimden bari 14 senedir hep geceleri onun gelmesini bekliyorum.Bu yalnizlik duygusu ağır gelmeye başladı.Hicbir tatili yok sürekli calisiyor.Kendi işi olunca izin de yok.Bize vakit ayiramiyor.Aksam da eve gelince tv başında hemen uyuyor.Evlilik bu mu özel ihtiyaclarinda yanima yanaşsın.Diger zamanlar evde otursun 3 çocuğa baksin.Kendisi de sürekli çalışsın...Benim gençliğim gitmiş yasliligimda yanimda olsa ne olacak.Simdi benimde cocuklariminda gezmeye birlikte vakit gecirmeye ihtiyacimiz olduğu zaman öyle değil mi ?Cok şey mi istiyorum...
Çalışıyorsa ne yapabilirsiniz?Evliyim 3 cocugum var.Esim gece çalışıyor ben evlendigimden bari 14 senedir hep geceleri onun gelmesini bekliyorum.Bu yalnizlik duygusu ağır gelmeye başladı.Hicbir tatili yok sürekli calisiyor.Kendi işi olunca izin de yok.Bize vakit ayiramiyor.Aksam da eve gelince tv başında hemen uyuyor.Evlilik bu mu özel ihtiyaclarinda yanima yanaşsın.Diger zamanlar evde otursun 3 çocuğa baksin.Kendisi de sürekli çalışsın...Benim gençliğim gitmiş yasliligimda yanimda olsa ne olacak.Simdi benimde cocuklariminda gezmeye birlikte vakit gecirmeye ihtiyacimiz olduğu zaman öyle değil mi ?Cok şey mi istiyorum...
gezmek eğlenmek için niye eşinize muhtaçsınız. hatta daha özgürsünüz. annenize gididn kahvaltıya gididn , arkadaşlar edinin . engeldeği hatta özgürlük .)) ben eşim hafta sonu ev de olduğu için arkadaşlarıma takılamıyorumEvliyim 3 cocugum var.Esim gece çalışıyor ben evlendigimden bari 14 senedir hep geceleri onun gelmesini bekliyorum.Bu yalnizlik duygusu ağır gelmeye başladı.Hicbir tatili yok sürekli calisiyor.Kendi işi olunca izin de yok.Bize vakit ayiramiyor.Aksam da eve gelince tv başında hemen uyuyor.Evlilik bu mu özel ihtiyaclarinda yanima yanaşsın.Diger zamanlar evde otursun 3 çocuğa baksin.Kendisi de sürekli çalışsın...Benim gençliğim gitmiş yasliligimda yanimda olsa ne olacak.Simdi benimde cocuklariminda gezmeye birlikte vakit gecirmeye ihtiyacimiz olduğu zaman öyle değil mi ?Cok şey mi istiyorum...
Baştan kabullenip, idare ediliyor sonra ağır geldiğinde ‘kadın değişti’ oluyor .Bunu sorgulamak için 14 sene ve 3 cocuk çok fazla bana göre.
Evlilik oyle birsey degil ama duzeltmek icin bisey yapmamamissiniz
Baştan kabullenip, idare ediliyor sonra ağır geldiğinde ‘kadın değişti’ oluyor .
o sebeple çok mantıklı bir yorum, kesinlikle katılıyorum. Ama maalesef bir çok insan ev arkadaşlığı ve hayat arkadaşlığını karıştırıyor
Kesinlikle ancak insan kendi kendine mutlu olmayı başardığı da yakalıyor mutluluğu başkalarından beklemek hem yoruyor hem daha çok mutsuz ediyorDüz ovada yağmurdan kaçılmaz artık bacım... Elindeki bu...
Not: Başlık genel olmuş. Bazılarımız çok mutlu.
( bazıları: iç huzuru yakalayanlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?