- 19 Mart 2016
- 1.631
- 2.560
- 133
- Konu Sahibi omre_bedel
-
Evliyim 3 cocugum var.Esim gece çalışıyor ben evlendigimden bari 14 senedir hep geceleri onun gelmesini bekliyorum.Bu yalnizlik duygusu ağır gelmeye başladı.Hicbir tatili yok sürekli calisiyor.Kendi işi olunca izin de yok.Bize vakit ayiramiyor.Aksam da eve gelince tv başında hemen uyuyor.Evlilik bu mu özel ihtiyaclarinda yanima yanaşsın.Diger zamanlar evde otursun 3 çocuğa baksin.Kendisi de sürekli çalışsın...Benim gençliğim gitmiş yasliligimda yanimda olsa ne olacak.Simdi benimde cocuklariminda gezmeye birlikte vakit gecirmeye ihtiyacimiz olduğu zaman öyle değil mi ?Cok şey mi istiyorum...
14 sene olmuş evlenelieşinizin işi evlenmeden önce de böyle miydi, sonradan mı değişti şartlar ?
Aynen boşanmadan döndük şu an pavyon bar hiç bir yer açık degil bazi şeyler değişti mi tabi ki hayır.Bir insanin huyunu degistiremiyorsun işyerinde kendisi yine alkol aliyor iş bitiminde hep alkollü yerlerde gece geç saate kadar çalışmış.O yüzden eve geldiği saatler erken gibi geliyor.Cocuklarla fazla zaman gecirmez arada kahvaltiya götürür tamam babalik görevini yapti.Benim burda kimsem yok ailem uzak.3 çocuğu da gezdirmek kolay değil altinda araban yoksa kendi işyeri de uzak.Benim babam akşam oldugunda evdeolurdu beraber yemek yerdik hafta sonu piknige giderdik şimdi bakiyorum hergün evdeyim temizlik,bulaşık pasif bir hayatim var.Konuları böyle yazınca işinize yarayacak bir yorum gelme olasılığı hiç yok ki.
Çoğunluk eşiniz için çalışıyor, işi bu demiş, size farklı alternatif, bakış açıları sunmuş hâliyle ama siz eşinizin sizinle vakit geçirmeip pavyona gittiğini, eve çoğunlukla alkollü geldiğini yazarsanız, ailesi için çalışıp çabalayan bir adam olduğu yanılgısına kapınılmaz.
Boşanma aşamalarından da geçmişsiniz ona rağmen birşeyler düzelmediyse ya olduğu gibi kabul edecek ya da kendi yolunuza bakacaksınız.
Aynen kadinlar evde cocuk baksin evi temizlesin.Erkek özgür istediği yere gidebilir kadin gidemez.Erkek geç gelir birsey olmaz kadin geç gelir orosb olur.Hersey erkekler yapar kadin yapamaz bizi böyle bastirdilar.Kadinin da nefsi var.Cevap; Kadın olduğumuz için..
Bunlar bir zihniyet yansıması ve kişinin kabulü ile alakalı.Aynen kadinlar evde cocuk baksin evi temizlesin.Erkek özgür istediği yere gidebilir kadin gidemez.Erkek geç gelir birsey olmaz kadin geç gelir orosb olur.Hersey erkekler yapar kadin yapamaz bizi böyle bastirdilar.Kadinin da nefsi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?