- 12 Ağustos 2018
- 29
- 23
- 3
- 45
- Konu Sahibi Nilnilniloy
-
Ne bileyim o herhalde. Ablam sıkı sıkı tembihlemişti beni mahçup bir şekilde. Yengelerini biliyorsun demişti.peki tatlının anlamı ne yaptım işi hallettim kızınız bakiremiymiş demek ne demek o ayol bilmediğim ne çok adet var
Ne alaka ya?peki tatlının anlamı ne yaptım işi hallettim kızınız bakiremiymiş demek ne demek o ayol bilmediğim ne çok adet var
Ya kardeşim evliyim ben zaten. Olan oldu. Zaten farkında ve bilincinde değildim ki o zamanlar. Bu tavra sahip ne kadar çok kadın var ya burda. Ne yazsak çeviriyorsunuz.boş zamanın mı çok neden kafaya takıyorsun taktırmazsın olur biter o kuşak takılacak diye alnına tabanca dayayan varsa bilemem ama.
Ne var ki tatlı yiyelim tatlı konuşalim demek istiyordur :))) Ya da kızınız da bek datlıymış :))Adet diyorlar mesela ama daha kötüsünü söylüyüm mü bizim yöremizde düğünün ertesi günü damat gelinin ailesine tatlı götürmek zorunda.
neden çevireyim KARDEŞİM taktın bitti gitti ise şimdi neden tarihin derinliklerine iniyorsun git başka iş bul kendine ,zamanı geri çeviremezsin takmışlar bir kereYa kardeşim evliyim ben zaten. Olan oldu. Zaten farkında ve bilincinde değildim ki o zamanlar. Bu tavra sahip ne kadar çok kadın var ya burda. Ne yazsak çeviriyorsunuz.
Aşağılama tam olarak nerde?Ne üzücü ya biz kadınlar bile hafife alıyoruz bu aşağılamayı
Bekarete bu kadar takık bir milletiz ki başka ne anlamı olabilir kiAşağılama tam olarak nerde?
Tatlı mevzusunu bile bekarete getiren sizsiniz
Eleştiriyorum yanlışı ben yaptım siz yapmayın diyeneden çevireyim KARDEŞİM taktın bitti gitti ise şimdi neden tarihin derinliklerine iniyorsun git başka iş bul kendine ,zamanı geri çeviremezsin takmışlar bir kere
geç kaldın 6 sene geçti üstündenEleştiriyorum yanlışı ben yaptım siz yapmayın diye
Tamam toplum olarak takığız ama düğünle evlilikle ilgili her adeti de bekarete bağlayamayızBekarete bu kadar takık bir milletiz ki başka ne anlamı olabilir ki
HahaahhahBenim bildiğim geline tatlı yedirir damat ailesi, tatlı dilli olsun diye hahahaha bazıları komik oluyor. Ama şey olayı çok itici, evliliğin ilk sabahı annenin kayınvalidenin falan arayıp "bir sorun olup olmadığını" (!) sorması. Ne diyeceksin ki, "Ayy annecim ihihi şeyyyy biraz küçükmüş ama..." Saçmalık.
Kim kimi aşağılıyor?Ne üzücü ya biz kadınlar bile hafife alıyoruz bu aşağılamayı
kıllığına demek lazım kaynanacığım yapamamışsın olmamış eksik kalmış bu çocukBenim bildiğim geline tatlı yedirir damat ailesi, tatlı dilli olsun diye hahahaha bazıları komik oluyor. Ama şey olayı çok itici, evliliğin ilk sabahı annenin kayınvalidenin falan arayıp "bir sorun olup olmadığını" (!) sorması. Ne diyeceksin ki, "Ayy annecim ihihi şeyyyy biraz küçükmüş ama..." Saçmalık.
kıllığına demek lazım kaynanacığım yapamamışsın olmamış eksik kalmış bu çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?