Neden bizlere bu kötülüğü yapmalarına izin veriyoruz

boş zamanın mı çok neden kafaya takıyorsun taktırmazsın olur biter o kuşak takılacak diye alnına tabanca dayayan varsa bilemem ama.
Ya kardeşim evliyim ben zaten. Olan oldu. Zaten farkında ve bilincinde değildim ki o zamanlar. Bu tavra sahip ne kadar çok kadın var ya burda. Ne yazsak çeviriyorsunuz.
 
Ya kardeşim evliyim ben zaten. Olan oldu. Zaten farkında ve bilincinde değildim ki o zamanlar. Bu tavra sahip ne kadar çok kadın var ya burda. Ne yazsak çeviriyorsunuz.
neden çevireyim KARDEŞİM taktın bitti gitti ise şimdi neden tarihin derinliklerine iniyorsun git başka iş bul kendine ,zamanı geri çeviremezsin takmışlar bir kere
 
Bana da asil anlamı çok iğrenç gelse de artik kimsenin o düşünceyle taktiğini veya baktığını düşünmediğim için taktırdım
 
Benim bildiğim geline tatlı yedirir damat ailesi, tatlı dilli olsun diye hahahaha bazıları komik oluyor. Ama şey olayı çok itici, evliliğin ilk sabahı annenin kayınvalidenin falan arayıp "bir sorun olup olmadığını" (!) sorması. Ne diyeceksin ki, "Ayy annecim ihihi şeyyyy biraz küçükmüş ama..." Saçmalık.
 
Hahaahhah
 
kıllığına demek lazım kaynanacığım yapamamışsın olmamış eksik kalmış bu çocuk
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…