- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi Nilnilniloy
-
İkinci evliliğimde de yine düğün biterken takılmıştı.
Bakire olmadığım herkes tarafından biliniyordu yani.
Takan da babacığımdı,hani annemle 40 küsur senelik evli olan.
Yalan mı söyleyecem ayol!
Amenna ayıp görülmesin ama bizim milletimiz ayarsız anacım. Her konuda ayarsız. Normal bir eylemi anormal sayanlar kadar, normalleştirme çabasıyla kirli pedinin fotoğrafını paylaşan da anormal bana göre. Bana ne senin kirli pedinden yahu?
Bir diğeri mütemadiyen regl oluyorum ben, kanıyorum ben yazıyor. Hatta gurur duyuyorum yazıyor. Ya neden? Neden regl olduğun için gurur duyuyorsun mesela? E bu durumda sen de normal olan bir şeyi yücelterek anormal oluyorsun. Regl dediğimiz olay sıradan bir vücut değişimi değil mi en nihayetinde.
Anormal olan tepkiyi yok etmek için, anormal tepkiler vermeye gerek var mı? Ben bu kısma takılıyorum.
Tabi ki gerek yok. O zaman erkekler de sünnet olduk diye gerim gerim gerilince çok sevgili hanımlar tepki vermesin. Her kadının yaşadığı biyolojik bir döngü için ne gurur duyuyorum ne de utanıyorum. O ped falan gösterenler de genelde Twitter'da takipçi kasmak için yırtınan ilgi delisi ergenler, ciddiye alamıyorum. Sadece yeni nesilin bu kadar saçmalamasına üzülüyorum. Yaşlılar da bize derdi "Bu yeni nesil çok fena cık cık cık" diye, yeni nesil gün geçtikçe gerizekalılaşıyor mu yoksa yaşlandıkça yeni nesli aşağılamak default özellik olarak yükleniyor mu anlamadım ehehe.
Utanmıyorum ama gurur da duymuyorum. Ağrısı bir yandan, şişkinliği bir yandan, siniri bir yandan... Hiç de mutlu olunacak, övünülecek bir şey değil. Keşke bu döngü kanama şeklinde olmasaymış. Kadın biyolojisinin bu yönü kötü bence.Amenna ayıp görülmesin ama bizim milletimiz ayarsız anacım. Her konuda ayarsız. Normal bir eylemi anormal sayanlar kadar, normalleştirme çabasıyla kirli pedinin fotoğrafını paylaşan da anormal bana göre. Bana ne senin kirli pedinden yahu?
Bir diğeri mütemadiyen regl oluyorum ben, kanıyorum ben yazıyor. Hatta gurur duyuyorum yazıyor. Ya neden? Neden regl olduğun için gurur duyuyorsun mesela? E bu durumda sen de normal olan bir şeyi yücelterek anormal oluyorsun. Regl dediğimiz olay sıradan bir vücut değişimi değil mi en nihayetinde.
Anormal olan tepkiyi yok etmek için, anormal tepkiler vermeye gerek var mı? Ben bu kısma takılıyorum.
Ben bağlamadım unuttuk düğünde ama bekaret sembolü olduğu doğru mu ilk defa duyuyorum eğer öyleyse hiç hoş bir adet diil o zaman.Düğünlerde bağlanan kırmızı kuşak bir adet ama sanki tartışılamazmış gibi. Kimse kızına istiyor musun diye sormuyor bile. Kadınlar olarak neden izin veriyoruz buna. Anlayamıyorum. Bekaret sembolü ve çok utanç verici.
Ben üşendim açıklamaya. sen yazmışsın eline sağlıkHayatım ayıp değil diye yırtınma sebebi bir grubun "Ayy babanıza nasıl söylüyorsunuz acaba hiç mi utanmıyorsunuz hıı" diye kendince aşağılama çabalarından ötürü. Yoksa zannediyorum aklı başında kimse babasına hatta anasına her fırsatta regl olduğunu söyleme meraklısı değildir ama ben babamdan fellik fellik kaçmadım. "Baba havuza giremeyeceğim regl olmuşum" dediğim oldu, babam da "Hı tamam" dedi geçti yani. Babamla aramda böyle bir diyalog geçiyor diye neden ben "anormal" damgası yiyorum? İsteyen konuşsun istemeyen konuşmasın, ama kimse birbirini aşağılamasın. Benim kızdığım da ona mesela.
Ne güzel. İşte bunu diyorum. Kadınlar istememeliBende hiç sevmiyorum hediye paketi gibi ne o öyle ya,gelinliğin güzelliğini bozuyor bence.ben takmamıştım,kimsede niye takmadın demedi yani.
Ayyy çok zorsunuzz yaBağlama o zaman
Bu adeti bilmiyorum da bunun nesi kötü?
Ne güzel damat tatlılık düşünmüş derim ben olsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?