lütfen yadım edin nasıl çıkarım bu işin içinden.öncelikle daha önceki yazılarımdanda biliyorsunuzdur ben daha önceden nişanlıydım ve sonradan nişanı bozdum anlaşamadığım bir tartışma sonucu aradan bir süre sonra tekrar eski nişanlımla barıştık ve aileler arasında tekrar bir söz oldu.ve bu ayın sonunda düğünüm var.şuan çalışıyorum ve evlendikten sonra başka şehire gideceğim ve çalışma hayatım artık olmayacak.işimi çok seviyorum hiç ayrılmak istemiyorum ve patronumada nasıl açıklardım bu durumu halen anlamış değilim patronuma evlenmek istediğimi itiraf edemedim ve farklı şekilde anlattım sanki sadece nişanlım benimle evlenmek istiyormuş gibi durumu anlattım.hatta şöle anlatayım dedim ki xbey eski nişanlımın babası tekrar babamı aramış ve oğlunun benimle evlenmek istediğini söylemiş ve bu durumdan sonra babamında bişey demediğini söyledim ve buraya gelip tekrar söz takıldı bu ayın sonunda da düğünüm var dedim yani işten ayrılmak zorundayım dedim yoksa ben evlenmek istemiyorum ama artık aileler girdi işe ve bu saaatten sonra birşey yapamam dedim.ve patronum benimle konuşmak istediğini söyledi.konuştuk ve şok geçirdim uzun zamandan beri patronumda beni seviyormuş bunu anlatmak istemiş ama benden birşey göremediği için o da saklamış hep içten içe sevmiş bu durumumda bana direk evlenme teklif etti ve ben şaşırmış durumdayım zaten düğün stresi üstümde ne yaptığımı bilmiyorum.eski nişanlımla barışmış olmasaydık teklifine olumlu cevap verirdim çünkü bana değer verdiğini biliyorum bazen keşke daha erken söyleseydi mutlu olacağımı düşünüyorum ya aklım çok karıştı ne yaparım ben şimdi.. nasıl bu durumda çeker giderim ya ben başta hiçbirşey düşünmüyordum şimdi benimde kafam karıştı neden patronuma yalan söyledim başında doğruyu söyleyecektim hatta konuşurken öle konuşacaktım ama nedense böle birşey çıktı ağzımdan.tam düğün arefesinde çok mutlu olmam gerekirken ben evlenmek istemiyorum sürekli ağlıyorum bu karmaşadan çok yoruldum kafayı yemek üzereyim nasıl çıkarım Allah ım bu durumdan ne yaptım ben ...