Neden böle birşey deme gereği duydum.. ?

hayat ve ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
66
2
86
İstanbul
lütfen yadım edin nasıl çıkarım bu işin içinden.öncelikle daha önceki yazılarımdanda biliyorsunuzdur ben daha önceden nişanlıydım ve sonradan nişanı bozdum anlaşamadığım bir tartışma sonucu aradan bir süre sonra tekrar eski nişanlımla barıştık ve aileler arasında tekrar bir söz oldu.ve bu ayın sonunda düğünüm var.şuan çalışıyorum ve evlendikten sonra başka şehire gideceğim ve çalışma hayatım artık olmayacak.işimi çok seviyorum hiç ayrılmak istemiyorum ve patronumada nasıl açıklardım bu durumu halen anlamış değilim patronuma evlenmek istediğimi itiraf edemedim ve farklı şekilde anlattım sanki sadece nişanlım benimle evlenmek istiyormuş gibi durumu anlattım.hatta şöle anlatayım dedim ki xbey eski nişanlımın babası tekrar babamı aramış ve oğlunun benimle evlenmek istediğini söylemiş ve bu durumdan sonra babamında bişey demediğini söyledim ve buraya gelip tekrar söz takıldı bu ayın sonunda da düğünüm var dedim yani işten ayrılmak zorundayım dedim yoksa ben evlenmek istemiyorum ama artık aileler girdi işe ve bu saaatten sonra birşey yapamam dedim.ve patronum benimle konuşmak istediğini söyledi.konuştuk ve şok geçirdim uzun zamandan beri patronumda beni seviyormuş bunu anlatmak istemiş ama benden birşey göremediği için o da saklamış hep içten içe sevmiş bu durumumda bana direk evlenme teklif etti ve ben şaşırmış durumdayım zaten düğün stresi üstümde ne yaptığımı bilmiyorum.eski nişanlımla barışmış olmasaydık teklifine olumlu cevap verirdim çünkü bana değer verdiğini biliyorum bazen keşke daha erken söyleseydi mutlu olacağımı düşünüyorum ya aklım çok karıştı ne yaparım ben şimdi.. nasıl bu durumda çeker giderim ya ben başta hiçbirşey düşünmüyordum şimdi benimde kafam karıştı neden patronuma yalan söyledim başında doğruyu söyleyecektim hatta konuşurken öle konuşacaktım ama nedense böle birşey çıktı ağzımdan.tam düğün arefesinde çok mutlu olmam gerekirken ben evlenmek istemiyorum sürekli ağlıyorum bu karmaşadan çok yoruldum kafayı yemek üzereyim nasıl çıkarım Allah ım bu durumdan ne yaptım ben ...

Yerinizde olsam; bu nişanı hemen bozardım..
Evlilik öyle karşıdan göründüğü gibi kolay değildir..
Madem aklınız karışık bile bile kendiniz yakmayın derim..

tamamda canım zaten bir keresinde bozmuştum ikincisinde nasıl bozarım ayrıca nişanlımda çok seviyor onun duygularıylada oynamış oluru onada haksızlık olur..gerçekten hiç iyi değilim.

Duygularınızı yeniden gözden geçirin bence.Eğer şimdiki nişanlınızı yeterince seviyor olsaydınız,kafanız bu kadar karışmazdı.Patronunuza karşı birşeyler hissediyorsanız,boşuna bu evliliği yapmayın.Hem kendinizi hem de karşı tarafı yakmayın.

hayır eski nişanlımı seviyorum o zaman ayrıldığımızda çok pişman olmuştum ve sonrasında yapamadık tekrar barıştık ama bilmiyorum patronuma karşıda ayrı bir ilgim var nasıl böle birşey olur bende hiç anlamış değilim gerçekten zor durumdayım.

evlilik için kafanda soru işareti var duygularından emin değilsin EVLENME hemen ayrıl nişanlından

Eğer bu kafandaki karışıklıklarla evlenırsen gerçektende çok mutsuz olursun bunu unutma evlilik dışardan bakıldığı kadar kolay değil samanlık seyran olmuyor her zaman o yüzden duyguların karmaşıksa ne yapacağına karar veremıyorsan nişanlınada yazık etme kendinede

bu şekilde evlenirseniz mutlu olamzsınız
bence evliliği erteleyin aceleye getirmeyin
evlilik sonuçta öyle nişanlılıktaki gibi hemen dönülebilecek birşey değil
nişanlım beni çok seviyor onun duygularıyla oynamış olurum ayrılırsam diyosunuz ama ayrılmayıp bi başkasını düşünürken onunla evlenirseniz inanın ona daha fazla zarar verirsiniz
dediğim gibi biraz kafanızı dinleyin evlililği erteleyin iyice düşünüp karar verdikten sonra ne yapmak istiyorsanız onu yapın
bu haldeyken yanlış kararlar alabilirsiniz

ılk ayrıldığınızdaki konu neydi.? önemli birşeyse onu bahane et.ben o olayı unutamadım falan de.Evlenince seni mutsuz ederim diye konuş.Bir şekilde nişanlını ikna et.

evlilige iki kisi karar verir
sadece nisanlin istiyor, ailelere ayip olmasin diye evlenirsen ilerde cok cok pisman olursun ..
önce nisanlina karsi duygularindan emin ol .. bence onu tam olarak sevmiyorsun ...

hayır eski nişanlımı seviyorum o zaman ayrıldığımızda çok pişman olmuştum ve sonrasında yapamadık tekrar barıştık ama bilmiyorum patronuma karşıda ayrı bir ilgim var nasıl böle birşey olur bende hiç anlamış değilim gerçekten zor durumdayım.

Ama nişanlını severken nasıl başka birine ilgi duyabilirsin ki? CADIARZU
Bunuda ben anlayamıyorum.. :olmaz:

tamamda canım zaten bir keresinde bozmuştum ikincisinde nasıl bozarım ayrıca nişanlımda çok seviyor onun duygularıylada oynamış oluru onada haksızlık olur..gerçekten hiç iyi değilim.

İyi de şu an yaptığınız ve hissettikleriniz ona haksızlık olmuyor mu zaten??:uhm:

patronunun seni beğendiğini aşık olduğunu söylemeden önce şunu anladım..
patronun dan hoşlanıyorsun
onun da senden hoşlandığını biliyorsun...
evleneceğin adamın senin gözünde herhangi bir caizebesi kalmamış
patronunu karizmatik ve yakışıklı buluyorsun..
aranızda elektriklenme olmuş...
sanki onada açık kapı bırakmak istercesine "aileler girdi araya ben istemiyorum ama..."gibi bir cümle kurmuşsun bu cümleni okuduğumda patronunun senin seninde patronunu sevdiğini anladım...fakat şok oldum yazmışsın canım ama şok olmana gerek yokki sen zaten biliyordun sanırım...
yanlış olan şudur tatlım...
kimi seviyorsan onu gururla taşı...ben neden partonuma böyle bişey diyim ki hatta
seviyorum ben kocam olacak adamı gidiyorum artık buralardan başınızın çaresine bakın derim...sevgimi taşır ve gösteririm
sen sevgini sevmediğin için taşıyamıyorsun ve gösteremiyorsun...

Bence bu evlilikten vazgeçin, nişanlınıza çok yazık edersiniz. Kafanız karmakarışık. Nişanlınızı severken patronunuza aklınızın kayması olacak şey değil. Bu bence her ikisinide sevmediğinizi gösteriyor.
Bir an önce nişanı bozmalı ve en azından nişanlınızı mutsuz etmekten vazgeçmelisiniz.

Aşk içinde misafir olmaz
Ya yalnız sen ve ben
İki gönül arasına üç saklanmaz
Ya yalnızlık ve ben

yasaklandın hep saklandım bu kalpten kovuldun sen
ısınıp uyumayı unut sarılıp ağlamayıda
günaydın
bittim ben
senin durumu anlatıyorr bu şarkı hayatından nişanlını çıkar ona enbüyük haksızlığı evlenmekle yapacaksın

düğünü ertelemek en mantıklısı. . .belliki sizin daha uzun bi zamana ihtiyacınız var düşünmk için
Aslnda ben senin nişanlna karşı sevgin olmadığını düşünmüyorda değilim. . .
Nişanlınla konuş ben kendimi hazır hissetmiyorum de . . sonuçta evcilik değil evlilik bu !!

her neyi seçersen seç, seçemediğin hep üzüntü kaynağı olacaktır.
aklın hep onda seçemediğinde kalacaktır.hayatta herşey yüzde ellidir.
aklınla davransan yüreğin,yüreğinin sesini dinlesen aklın
SEÇEMEDİĞİN HEP ACI VERECEKTİR.

bilmiyorum bu söz uygun oldu ama eğer ki aklın karışıksa ve bu karışıklık özellikle başka biri
nedeniylesede kesinlikle duygularından emin olmadan evlilik gibi bir olaya girme.sanada karşında
seven seven adamada yazık..

Back
X