Neden boyle anlamiyorum

daha elli dk elli dk elli dakikaymisss vis vis ortalama kac dk sürüyo? cok merak ettim bi dahakine bende saate bakiim. bide hangi andan itibaren süreyi baslatcam?

Bilmiyom hic bu kadar saat sevişgen duymadım
Adamın iflahi kesilir töbe töbe :ruh:
Demek adam komplekse girmis artik.. 50 dk da olmuyosa kac dk daha ugrascam diye :) hafta 4 sevistigini dusun.. adam olur igne iplik galiba :)

Ben yapamıyorum iste yapay oluyor cok.
Herhlde yapay yani ama bunu sen biliosun karsidaki degil :) oyle olmasa bu sex yapan erkeklerin cogu kendilerini inanilmaz gormezler:) belki havaya girmen kolay olur o sekilde

Oncelikle herkese merhaba.
Baslamadan once hayat tarzimdan oturu kimse ile polemige girmeyecegimi belirtmek isterim. Polemik icin yorum yapacaklar yapmazsa memnun olurum.

Konuyu cinsellik bolumune acamadigim icin mumkun oldugu kadar ustu kapali anlatmaya calisacagim.

Gorustugum bir erkek arkadasim var. Ondan cok fazla hoslaniyorum. Gercekten ozluyorum, gormek istiyorum, o kadar cok etkileniyorum ki resmen icimi titretiyor. Aramiz da ki cinsel uyum mukemmel diyebilirim. Ancak soyle bir sorun var ki iliski de sonuca ulasamiyorum. Daha once kimse ile boyle bir sorun yasamadigim icin neden boyle oluyor anlayamadim.

Bu durumdan oturu erkek arkadasim acaba aramizda ten uyumu mu yok diye sordu gecen sefer. Fazla belli etmiyor ama bu durumu problem yaptigini anliyorum. Sonuc olarak nereye kadar boyle devam eder ben de bilemiyorum.

Acaba ne sorun olabilir. Nasil bir cozum yolu bulabilirim. Bu tarz bir sorun yasayip cozum bulan oldu mu merak ediyorum.

belli ki cinsel yaşamın aktif birisin sevgilinin senin kadar deneyimi yoksa bu ilişkide sıkıntı yaratır. o yüzden ona yol göstermen gerekli. nelerden keyif aldığını, nelerin seni sonuca götürdüğünü gösterirsen sorun çözülür.

benim de bir sevgilimle böyle bir sorun vardı mesela. onun ilk cinsellik olan ilişkisiydim ve gerçekten toydu zamanla oturrtuk ama biraz gerekiyor.

Herhlde yapay yani ama bunu sen biliosun karsidaki degil :) oyle olmasa bu sex yapan erkeklerin cogu kendilerini inanilmaz gormezler:) belki havaya girmen kolay olur o sekilde
Eger rol yaparsam bu karsimda kinin soru isaretlerini giderir. Ama omrumun sonuna kadar rol yapamm ki. Bence saglikli insan iliskisi saglikli bir cinsel hayattan geciyor. Ama suan sagliksiz bir noktadayim. Bir cozumu olmali diye dusunuyorum.

Eger rol yaparsam bu karsimda kinin soru isaretlerini giderir. Ama omrumun sonuna kadar rol yapamm ki. Bence saglikli insan iliskisi saglikli bir cinsel hayattan geciyor. Ama suan sagliksiz bir noktadayim. Bir cozumu olmali diye dusunuyorum.
Iyide bu adam ilkin degil, belki sonunda olmayacak?!?!Hem sadece bu herifte boyle olduysa demekki var bisey.. zaten cinselligin onemsiz oldugunu savunmadim ama arkadasa gore sirf bu sebepten bile terkedilebilirsiniz.. tatli bi yalan olacagina aci bi gercek olsun dersen o baska:)

Sadece bu kişiye özelse acaba fazla heyecandan olabilir mi? Onda seni durduran ne var ne hissediyorsun mesela?
Sanki kendini birşeyden dolayı frenliyor gibisin

Daha önceden böyle bir sorun yaşamaşsan sorun sende değildir.
Başka şeyler düşünmezsen sonuca ulaşırsın.
Olmuyor diye kendini şartlarsan olacağı varsa da olmaz.

Back
X