Neden böyle anlamıyorum

kucukucu21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
187
11
33
İzmir
Merhaba, daha öncede bu konuma benzer bi konu açmıştım. Sorunum dengesizliğim ve erkek arkadaşıma karşı olan hislerimin 2-3 güne bir değişmesi, anlık sinirlenmem, bir gün ona karşı çok iyiyken en ufak bi olayda sinirlenmem ve ağlamam. Yani şuan da garip bi ruhh halinde olduğum için mantıklı cümleler kuramıyor olabilirim kusura bakmayın ama ne yapacağımı anlamıyorum..
3 gün mutluysam 4. gün üzgün oluyorum hiçbir sebep yokken bir anda kahkaha atıp kalkıp oynayıp neşe saçıyorum ama bi anda durgunlaşıyorum.. Malesef bu ruh halim bütün hayatımı etkiliyor, özellikle de erkek arkadaşımla olan ilişkimi.
Ben böyle olmak istemiyorum, çok çok yoruluyorum ve artık gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Lütfen yardım edin bana

Son düzenleme:
Bende oyleyim canim.en ufacik seyde hemen tersleyip parliyorum sonra kendimi sorguluyorum niye boyleyim ona diye üzülüyorum yapmicam diyorum yine ayni.cevreye yansiyo cözümü bilmiyorm

bana da bazen oluyor böyle ama neyse ki sevgilim falan yok.siz sorununuzun farkındasınız zaten ki okurken bana pek de sorun gibi gelmedi aslında ama bu halleriniz hoşunuza gitmiyorsa aklınıza bundan ne kadar rahatsız olduğunuzu getirip davranışlarınızı değiştirmeye çalışın.hayatınızı çok çok etkiliyorsa bu durum belki psikolojik yardım da alabilirsiniz bilemedim şimdi.

rahatsızlıktan ziyade yoruluyorum.. hislerim o kadar çabuk değişiyor ki, hissettiğim şeyleri anlayamadan değişmelerine yetişemiyorum. sanki sürekli koşmam gerekiyo gibi hissediyorum, durmayı denesem, onu da beceremiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…