• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle davrandı sizce

O sana senden etkilendiğini söyledi, numaranı aldı, sen onu aradın, evli olduğunu anladın, laf soktun, birkaç ay sonra evlendin, buna rağmen onunla görüşmeye gittin, onu kafandan sildin, sonra onunla ilgili konu açtın..
Bence sen kendini sorgula neden böyle davranıyorum diye.
Bu kadar kolaysan yandın sen!!
benden etkilendiğini bana söylemedi, numaramı bir iş arkadaşımdanalmış, ben vermedim, iş dolayısıyla görüştük, buluşma yok

aslında anlam veriyorum onun bana yaptığı beni tanımaya çalışmaktı, bakalım ne tepki verecek ya da o kel kafası ve göbeğiolmasına rağmen genç ve hoş bir bayanın hala kendinden hoşlandığını görüp ihya olmaktı, ama ne oldu benim niyetim belliydi, evlilik, tüm ilişkilerimde böyleydi, adam gibi evlendim, o da böyle bakakaldı...
Evlendin o da bakakaldı..
Farkındaysan sonra onunla görüşmeye gittin!! O kısmı unuttun sanırım ardından da burada konu açtın onunla ilgili. :D

aslında duygularımı ifade etmede en cesuru idim, evli olduğunu öğrendiğimde çıldırdım, bunu nasıl yapabildi dedim, yapabiliyormuş, karakter meselesi
Ee sende evli olmana ragmen adamin sana olan ilgisini merak edip duruyorsun nisanli oldugun zamanda yemege cikmissin ve adamin sana karsi bir ilgisini oldugunu bilerek iste bunlar hep karakter meselesi insan birazda kendi karakterini sorgulamali degil mi ?

Evlendin o da bakakaldı..
Farkındaysan sonra onunla görüşmeye gittin!! O kısmı unuttun sanırım ardından da burada konu açtın onunla ilgili. :KK70:
görüşmeye gitmedim, eğitim vardı, eğitim çıkışında öğleyemeği yedik, beni otogara bıraktı evime kendim döndüm

benden etkilendiğini bana söylemedi, numaramı bir iş arkadaşımdanalmış, ben vermedim, iş dolayısıyla görüştük, buluşma yok
Her neyse, sonuçta evlenmene birkaç ay varken bekleyemeyip sen aramışsın, sonra trip atmışsın, başkasıyla evlenmişsin
sonra ne diye onunla yemek yiyorsun ki?? Bence "sıkıldıkça" aramaya devam edecektir seni. Sanırım istediğin de bu zaten..
Pardon, yaş kaç bu arada?

Her neyse, sonuçta evlenmene birkaç ay varken bekleyemeyip sen aramışsın, sonra trip atmışsın, başkasıyla evlenmişsin
sonra ne diye onunla yemek yiyorsun ki?? Bence "sıkıldıkça" aramaya devam edecektir seni. Sanırım istediğin de bu zaten..
adam hiç aramadı toplum içindeki bu flörtöz davranışlardan başka bişi yok

hayır onunla tanıştığımda eşim yoktu hayatımda

Bence artık nefsinize izin vermeyin ve düünmeyin yoksa bu düşünce sizi çook şeylere götürür. Adam adi bir insan. kur yapmasıada onun olsun.Karısına yazık siz onun yerine kendinizi koyun öyle düşünün bence

millet nelerneler yapıyor da sizizbeni yargılıyorsunuz, ortada cinsellik yok bişi yok, başlatan o,o suçsuz, ben ilgisini cevaplayınca suçluyum, peki öyle olsun.zaten kadına farklı erkeğe farklı muamele ediyoruz hep.

işte ilgiyi cevaplayınca karşılıklı yürüme durumu oluyor.
sen evli, o evli.. aldatmaya teşebbüs dür bu.

Ne güzel evlenmişsiniz üstelik kaçtıgına göre baya seviyorsunuz niye boyle sacma seyler düşünüyorsunuz siz mesafenızı kurun baskada bırsey dusunmeyın.

Back
X