Neden böyle davranıyor olabilir?

Tekrar böyle kurmaya başlamanızı istemiyor da olabilir. Ümitlenmenizi istemiyordur belki onu da seçeneklere ekleyin

Erkekleri anlamak zor hic kafani yorma bence.sende onu gormemezlikten gel sakin kendinden cok dusunme. Bunu hissettirme ona. Biliyor duygularini aklindada baskasi olabilir

Ben arkadaş kalamam sevdiğim adamla

Bırakın ne hali varsa görsün

Ne çok anlam yüklüyorlar ayrıldıkları sevgilililerin davranışlarına

Sadece sizin için demiyorum

Burada çok konu açılıyor eski eş sevgililer için

Eski işte unutun umursamayın

Adam iş icabı görüşmek zorunda olduğunuz için ciddiyeti koruyor arkadaş kalmak istemiyor, iletişime geçip umutlandırmak da istemiyor gayet net aslında. İşi sürüncemede bırakmaktan daha dürüstçe bence

Napsin ki ayrilmissiniz.belki kiz arkadasi var.
Arkadaş kalmak kotu ayrilmamak anlaminda söylemiştir.
Siz simdi bile anlam cikarirken bide selam verse devamli farkli algilayacaksiniz

Çocuk konuşmadığı halde acaba özlüyor mu unutamadı mı diye ümitlenmişsin. Bir de normal gelse sohbet muhabbet falan ne olacak?

Yok canım ben de özlüyorum arada ama bunu belli etmiyorum, terk etmiş gitmiş bir daha ilişki falan da istemiyorum. Selam verip geçiyorum yanından falan. Onun dışında hiç iletişime geçmiyorum.
Böyle davranmama rağmen sürekli kaçıyor olmasını anlayamıyorum. Kimseyle tek kelime etmiyor. Garip geliyor bana.

Daha yeni banliydim valla yorum yapmamak icin kendimi zor tutuyorum. Adam seni terketmis. Suratını dahi gormek istemiyor. Sen ne özlemesinden bahsediyorsun. Ya milleti düşündüğünüz kadar kendinizi düşünseniz, dünyanın en mutlu insanı olacaksınız haberiniz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…