- 10 Eylül 2011
- 5.626
- 22.583
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Biraz tuhaf bir davranış gibi geldi bana bu yaptığınız.
İki insanın arasındaki ilişkiyi üçüncü bir kişi olarak tam anlamıyla bilmeniz imkansız.
Siz çıkarcı, kullanan gibi görebilirsiniz bir insanı, bir diğeri öyle görmez, sever. Aralarındaki ilişkiyle alakalı bu dediğim gibi.
Arkadaşlarınızın diğer insanlarla ilişkileri ve iletişimleri sizin müdahale etmeniz gereken bir şey değil. Bu yüzden arkadaşlarınızla aranızın açılması da doğru değil.
Kendi beyanları da olsa sonuçta kendi tercihleri. Umursamayın böyle şeyleri. Bir insanı hayatınızdan çıkaracaksanız bu sizinle ilgili bir sebepten olsun, üçüncü kişiler yüzünden değil.Yok farkındalar yani bu benim öngörüm değil kendi beyanları. Ama haklısınız ben de bazen tuhaflık yaptığımı düşünüyorum ama değişemiyorum malesef sindiremiyorum.
Yapılanları hazmedemiyorsunuz ve bu bir tepki;)
SEVGİLER::;)
tavrınızla alakalı bir problem yok bence yanlış yada doğru olarak dğerlendirilecek bir tavır değil. bence sorun şu bu tavırlarınızdan arkadaşlarınız ne çıkarıcak ? onlar bunu önemsiyor mu ? önemli olan bu bence
İnsanlar bizi her zaman doğru anlamaya bilir. Bunu onlara söylerseniz ilişkilerini çekemediğinizi düşüne bilirler.Evet çok önemli bir noktaya değinmişsiniz ben hiç konuşmadım bundan rahatsız oluyorum vs diye bu şekilde konuşmalar hiç tarzım olmadı zaten. Tavrımı başka nedenlere ya da kişiliğime bağlıyor olabilirler çünkü sürekli dip dibe olmayı seven biri değilim. Farkında değiller yani muhtemelen belki de önemsemiyorlardır kim bilir
İnsanlar bizi her zaman doğru anlamaya bilir. Bunu onlara söylerseniz ilişkilerini çekemediğinizi düşüne bilirler.
ben en yakın arkadaşım araba aldı dıye cok sevındım. çok dile getirme nazar değer dedim bana cevabı sen beni kıskanıyorsun olduyani iyi niyet karşındakinin anladığı kadar maalesef. bırak kendılerı görsün zamanla derim ben savgiler.....
iş ortamında arkadaşlık gerçekten çok zor. ben de bu tarz sorunlar yaşıyorum diyebilirim. geçen sene bir arkadaşım vardı. daha önce samimi olduğu kızla arası açılınca bana yaklaştı. bi sene çok samimiydik sonra o kızla arası düzelince benimle görüşmeyi bi anda kesti. çok bozuldum çok üzüldüm ama unuttum gitti ve iş yerinde kimseyle çok samimi olmamaya karar verdim. şimdi bir dünya arkadaşım var ama onların samimiyetlerine ayak uydurmuyorum. kendi aralarında çok yakınlar iş dışındada görüşüyolar ben iş dışında görüşmüyorum. her konuşmalarına da girmiyorum böyle idare ediyorum işte. fazla beklentiye girmemek en iyisi :)
başkalarına nasıl davrandıklarıyla değilde size nasıl davrandıklarıyla ilgilenirseniz sorun kalmaz :)
Deveye diken insana s..ken gerek, o yuzden. Adam gibi davranirsan prim yapmiyorsun, insanlara iyilik yaramiyor gercekten,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?