- Konu Sahibi agresifkiz
-
Sende kendıne hakim olacaksın oyle bi hakım ol ki sen arkana dönup gıdebılesın oda arkandan gelebilsin ona kaybetme korkusunu sen yaşat bu sefer
Bence kendınden eminsin bıraz cesaretını toparlar !!!!!!Sanki kendime engel olamıyorum böyle anlarda sevgim ağır basıyor ipleri elime alıyorum ama yoruldum artık. Daha geçenlerde büyük bir tartışma yaşadık sabah akşam günaydın iyi geceler dışında iletişimimiz olmadı en sonunda ben dayanamadım. çünkü on gün sabrettim. Bıraksam ölene kadar devam ederdi öyle bir inat var. Az önce yine aramız limoniydi şimdi kendime diyorum ki sende onu umursama ama emin olamıyorum kendimden.
Size şöyle söyleyeyim.
Eşim olan insanla tanıştığımız ilk yıllarda kendisini sevmiyordum, türlü sebeplerle defalarca ayrılmak istedim. Ama inanın peşimi bırakmadı, ağladı yalvardı yakardı. Ben de merhametsiz bir insan değilim kahretsin ki dönüp gidemedim arkamı. Sırf benden ayrılsın diye ona “senden önceki erkek arkadaşımı unutamadım, hala onu seviyorum” dedim.. bana ne dedi biliyor musunuz “olsun.ben unutmanı beklerim,onun unuttuğun gün ne olur yolun bana çıksın”dedi..
Ben de bunca fedakarlık yapan bir insanla birkaç yıl sonrası evlendim..
Şimdi ne oldu biliyor musunuz?
3 ay önce bir konuda tartışma yaşadık,1 ay ayrı kaldık ve boşanma protokolü yolladım, onu imzaladı..
Büyükler araya girdi biz devam ettik tekrar..
Sonra yine bir mesele çıktı ve bana “işine gelmiyorsa elinde imzalı kağıt var,git ver onu” dedi..
Öyle mi dedim, 2 gün sonrası gittim davayı açtım.. 3 Mayıs’ta boşanıyoruz..
Bunları neden anlattım? Demek istiyorum ki erkek arkadaşın seni şimdiden gözden çıkarabiliyorsa ona tam olarak güvenme.. sen de ona onun hissettirdiklerini hissettir..
Ahh keşke evlenmeden önce beni böyle itseydi şuan bunları yaşamamış olurdum...
Kendıne bak ve sor kendıne kör musun topal mısın evde kalmış kız kurusu musun yada senı bu derece üzen şahıs senden daha mı değerliBence kendınden eminsin bıraz cesaretını toparlar !!!!!!
Kendıne bak ve sor kendıne kör musun topal mısın evde kalmış kız kurusu musun yada senı bu derece üzen şahıs senden daha mı değerlikendını sorgula önce kim oldugunu hatırlat kendıne
Yok iyiyim çok şükür..Böyle şeyler duyunca çok endişe duyuyorum gelecek için. Ne yapacağımı nasıl devam edeceğimi bilmiyorum aklım çok karışık.
Sizde sıkmayın ne olur canınızı. Kadere inanan biriyim bunlar yaşanacakmış ki yaşamışsınız. Kısmetten ötesi yok.
Aynen oyle cnm kendıne zaman tanı kendını toparla eger peşinden gelmıyosa zaten yoluna bakEvet kendimi bir süre geri çekmeye karar verdim sanırım. En azından devam edecekse alışkanlıktan dolayı devam etmemeli.
Yok iyiyim çok şükür..
Sadece kişiliksiz biriyle evlenmişim içi başka,dışı başkaymıştı..
Ben ona zamanında acıdım, kıyamadım ağladığı zamanlarda arkamı dönüp gidemedim, şimdi ufak bir meselede vazgeçilen insan oldum,düşünülmedim..
Neyse ben onu Allah a havale ettim.
Sana demek istediğim de kendini kaptırma, akıllı davran.. ilerde evlenince vazgeçecek insan bırak şimdi vazgeçsin..
Aynen..Ne yapmalıyım sizce? Kendimi bir süre geri mi çeksem?
Aynen..
Problem mi oldu, bırak oralı olma..
O yazmıyor mu aramıyor sormuyor mu , sen hiç yapma..
Demişsin ya günaydın iyi geceler mesajı vardı 10 gün diye. O sana günaydın mı yazdı cevap dahi verme..
Ararsa ilk aramada çıkma telefonuna..
Whatsapa sık girme, takip ettiğini düşünmesin.
Bugüne kadar hep adım atan, sorunlu gidişatı çözmeye çalışan sen olmuşsun, beyzade iyi alışmış...
Bundan sonra bu yaptığını yapma. O soğuk mu davranıyor ? Misliyle soğuk davran..
Kendine hakim olamayıp yazmaya kalkacak olursan da telefonunu kapat bir süre bir şeyler yap..
Unutma kaçan kovalanır..
Üstüne düşersen değerin kıymetini kalmaz..
Her an ondan vazgeçebileceğini bir de o hissetsin bakalım.. sen bu zamana kadar o hisle yaşamışsın
Amin inşallah..Bu dediklerinizi aynen yapacağım. Zaten hayatımın yoğun bir dönemine giriyorum kendime hakim olmam kolay olur.
Çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olur umarım hepimizin.
Sevmiyorusun yeterince..Birini hem çok sevmek hem de ondan kopmak istemek hisleri arasında sıkıştım kaldım. Erkek arkadaşımı seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum ama sanki yalnızlığımı çok özledim. Evet emek vermeden aşkı geç bir kap yemeğin bile olmuyor. Ama bazen ilişkiye verilen emek beni yoruyor. Neden diyorum kendime neden yıpratıyorsun kendini? O zaman da seviyorum diyorum. Soracaksınız problem ne? Öyle büyük bir problem de yok aslında sorun da bu. Kestirip atamıyorum çünkü elle tutulur bir neden yok. Ama bu bir şey olsa kestirip atamayacağım hissi beni korkutuyor. Bazen düşünüyorum bir gün gerçekten bitirmem gerekse gururum ağır bassa kolay mı bitirmek ya da nasıl başa çıkılır? Korktuğum başıma geliyor sanki bu hissi düşününce dünyam başıma yıkılıyor. Bu kadar zor bir şey mi bu? Bu kafadan nasıl çıkılır? Hiçbir şeyin garantisi yok bir gün olurda bitirmem gerekirse kendimi nasıl ikna etmeliyim siz nasıl ettiniz? Güçsüz olmak istemiyorum kafam çok karışık kendimi çıkmazda hissediyorum karışık olduysa ne olur kusura bakmayın.
Pardon ilk mesajda yanlış anlamışım düzeltiyorum; sevildiğine inanmıyorsun yeterince..Sanki kendime engel olamıyorum böyle anlarda sevgim ağır basıyor ipleri elime alıyorum ama yoruldum artık. Daha geçenlerde büyük bir tartışma yaşadık sabah akşam günaydın iyi geceler dışında iletişimimiz olmadı en sonunda ben dayanamadım. çünkü on gün sabrettim. Bıraksam ölene kadar devam ederdi öyle bir inat var. Az önce yine aramız limoniydi şimdi kendime diyorum ki sende onu umursama ama emin olamıyorum kendimden.
ilişkinde farkında olmadığın bazı sorunlar var bence...yanlış giden birşeyler olmasa, böyle hissetmezdin...aslında ilişki insanları yormamalı, tam tersi huzur bulduğun yer olmalı...Birini hem çok sevmek hem de ondan kopmak istemek hisleri arasında sıkıştım kaldım. Erkek arkadaşımı seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum ama sanki yalnızlığımı çok özledim. Evet emek vermeden aşkı geç bir kap yemeğin bile olmuyor. Ama bazen ilişkiye verilen emek beni yoruyor. Neden diyorum kendime neden yıpratıyorsun kendini? O zaman da seviyorum diyorum. Soracaksınız problem ne? Öyle büyük bir problem de yok aslında sorun da bu. Kestirip atamıyorum çünkü elle tutulur bir neden yok. Ama bu bir şey olsa kestirip atamayacağım hissi beni korkutuyor. Bazen düşünüyorum bir gün gerçekten bitirmem gerekse gururum ağır bassa kolay mı bitirmek ya da nasıl başa çıkılır? Korktuğum başıma geliyor sanki bu hissi düşününce dünyam başıma yıkılıyor. Bu kadar zor bir şey mi bu? Bu kafadan nasıl çıkılır? Hiçbir şeyin garantisi yok bir gün olurda bitirmem gerekirse kendimi nasıl ikna etmeliyim siz nasıl ettiniz? Güçsüz olmak istemiyorum kafam çok karışık kendimi çıkmazda hissediyorum karışık olduysa ne olur kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?