- 16 Mayıs 2020
- 282
- 255
- 23
- 32
- Konu Sahibi GamzeLiGirLL
İyi akşamlar arkadaslar, direk konuya girecegim eski sevgilimle ayrılalı 7 8 ay oldu.Kendisi evlenmeyi çok istiyordu. Hemen evlenme modundaydı. çok çok üzüldüm ama zamanla bu adam bana hiç layık değil dedim gerçektende ne bana ne aileme uygun biri değildi. Aramızda büyük farklar vardı. benim ona verdiğim kadar o bana emek vermedi Ailem hemen istemedi onu ama o sabrederim beklerim demedi 2-3ay sadece beklerim dedi. Ailemi ikna etmem için. O desteği vermedi.Aramızda bizi bağlayan tek şey sevgiydi. (hoş ayrıldıktan sonra onun sevgisinden bile şüphelendim de) Bütün bunların farkındayım ayrıldıktan sonra bizden bir şey olamayacağını da çok iyi anladım. Ayrıldıktan sonra koşa koşa sevgili yaptı gözümün içine soka soka. Sonra ayrıldı ondan 1 ay önce utanmadan istek attı tabi ki kabul etmedim.Hatta biyosuna bana ithafen bir yazı bile yazdı. Bugün tesadüfen sosyal medyada bir kızla el ele fotoğrafını gördüm hem de bugünün tarihiyle profil resmi. Görünce neden bilmiyorum ama kötü oldum. Bizden bir şey olamazdı ayrıldıktan sonraki dengesiz hareketleriyle de kanıtladı defalarca .Amacı sadece evlenmek için evlenmekmiş. Ama neden o resmi görünce bir anda kötü hissettim? Neden böyle oldu?