- Konu Sahibi iloveyou45
-
valla demek ki sizi tanıma ihtiyacı duymamış ki arayıp sormamış ne diyeyim...
ben kimseyi yargılamak istemem,herkesin kendi hayatı ama siz buraya yazınca da düşüncemi söylemem lazım...b,irkaç saat tanıştığınız biriyle baayyyyaaa samimi olduğunuzu söylüyosunuz,demek ki adamın istediği kadın tipi değilsiniz,bu kadar basit..
siz benim nasıl bi kadın tipi olduğumu nerden biliyosunuz ki beni önüne gelenle birlikte olan biri mi zannettiniz eğer öyle zannettiyseniz baştan söyleyeyim alakam yok zaten yaşımda küçük 20 yaşındayım o da benle yaşıttı. ayrıca madem onun istediği kadın tipi değilim o niye başlatıyo. o zaman o da istediği kadın tipine uygun davransın di mi davranışlarına dikkat etsin. yani bi olay olunca hep kadını suçlama psikolojisi var. bi de kadınsınız. peh..
siz benim nasıl bi kadın tipi olduğumu nerden biliyosunuz ki beni önüne gelenle birlikte olan biri mi zannettiniz eğer öyle zannettiyseniz baştan söyleyeyim alakam yok zaten yaşımda küçük 20 yaşındayım o da benle yaşıttı. ayrıca madem onun istediği kadın tipi değilim o niye başlatıyo. o zaman o da istediği kadın tipine uygun davransın di mi davranışlarına dikkat etsin. yani bi olay olunca hep kadını suçlama psikolojisi var. bi de kadınsınız. peh..
Biz sizi tanimiyoruz o kiside tanimiyor, ama böyle bi davranis sergilerseniz kim olsa önyargili davranir ve sizi basit bulur....
Ayrica kücük falan degilsiniz, 20 yasindasiniz, üstelik kenarda kösede bu isleri becerebilen biri, yani bikac saat tanidigi biriyle, hic kücügüm ayaklarina girmesin...
çok kötü bi uslubunuz var bunu söyliyim bi kere. bu işleri becermek derken nası bi kelimedir bu?? en azından insanların arkasından iş çevirmiyorum di mi ama biriyle öpüşüp sarıldım diye ahlaksız oluyorum. orda biz uzun süre sohbet etmiştik. birincisi dediğim gibi fazla ileri gitmedik. öpüştük ve sarıldık abarttığınız olay bu yani. ben baya samimiydik derken bunu kastediyorum fazlasını değil çok afedersiniz ama kimsenin üzerinde değildim yani.
çok kötü bi uslubunuz var bunu söyliyim bi kere. bu işleri becermek derken nası bi kelimedir bu?? en azından insanların arkasından iş çevirmiyorum di mi ama biriyle öpüşüp sarıldım diye ahlaksız oluyorum. orda biz uzun süre sohbet etmiştik. birincisi dediğim gibi fazla ileri gitmedik. öpüştük ve sarıldık abarttığınız olay bu yani. ben baya samimiydik derken bunu kastediyorum fazlasını değil çok afedersiniz ama kimsenin üzerinde değildim yani.
Bence tuhaf olan ne biliyor musun ?
Birkaç saatte tanıdıgın biriyle öpüşebilecek kadar ileri gitmen
Yani onun seni aramaması tuhaf degil..
arkadaşlar meraba size başımdan geçen bişeyi anlatmak istiyorum yaklaşık 3 hafta önce kuzenim beni bi arkadaş grubuyla tanıştırdı beşiktaşta club cafe karışımı bi yere gittik içkili ben orda kuzenimin bi arkadaşının arkadaşını beğendim sonra biz konuştuk biraz birbirimizi feysten ekledik telefondan. neyse içkinin dozu artınca biraz biz yakınlaştık biraz öpüştük falan (dierleri görmedi başka tarafa gitmiştik) çok fazla ileriye gitmedik ama baya baya samimi olduğumuzu söyleyebilirim neyse daha sonra gün bitti eve gittik falan ve bi daha hiç konuşmadık feysten hiç yazmadı bana. yani böle bişi olmuşken bi insan 1 gün sonra nasıl hiçbişey olmamış gibi davranır sizce de tuhaf değil mi. siz de böyle bişey yaşasanız bi gün sonra hiçbişey olmamış gibi davranabilir miydiniz ben şahsen davranmazdım ama o davrandı tek kelime etmedi 3 haftadır. bu düşünceye ne itti onu anlamadım acaba benim ona yapışcağımı falan mı
onun bir kaç saattir tanıdığı biriyle öpüşmesi tuhaf değil yani öyle mi. o zaman yazdığın şey onun için de geçerli. ama erkektir yapar zihniyetindeyseniz bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?