neden böyle oldu

valla demek ki sizi tanıma ihtiyacı duymamış ki arayıp sormamış ne diyeyim...
ben kimseyi yargılamak istemem,herkesin kendi hayatı ama siz buraya yazınca da düşüncemi söylemem lazım...b,irkaç saat tanıştığınız biriyle baayyyyaaa samimi olduğunuzu söylüyosunuz,demek ki adamın istediği kadın tipi değilsiniz,bu kadar basit..

Ben yargılamıyorum, kötüsünüz demiyorum ama sizce de tekrar arayıp sormak için biraz fazla ciddiyetsiz değil mi yaşadıklarınız, ortam falan?

Demek ki onun için gayet sıradan bir durum

siz benim nasıl bi kadın tipi olduğumu nerden biliyosunuz ki beni önüne gelenle birlikte olan biri mi zannettiniz eğer öyle zannettiyseniz baştan söyleyeyim alakam yok zaten yaşımda küçük 20 yaşındayım o da benle yaşıttı. ayrıca madem onun istediği kadın tipi değilim o niye başlatıyo. o zaman o da istediği kadın tipine uygun davransın di mi davranışlarına dikkat etsin. yani bi olay olunca hep kadını suçlama psikolojisi var. bi de kadınsınız. peh..

Valla cnm bi kaç saat tanıdığın kişiyi samimice öpebiliyorsan kolay kadın oluyorsun anlatabiliyor muyum..
Biraz zor olucaksın..
Ozaman aranırsın da, peşinden de gelirr..
O an istediği şeyi ona vermişsin (bu öpüşme olsa dahi) bile..
Bence her önüne gelenle bundan sonra öpüşmemeni tavsiye ederim..
Bence o kişiyi facebooktan sil..
Bakalım sildikten sonra napıcak..
Gerçi çokta önemli değil artık ama durmasınında bir anlamı yok bence !!

ilişkiye başlamadığınız bir erkeğin yazmasını neden bekliyosunuz?
Öpüştünüz demek aranızda birşey olduğu anlamına gelmiyor bence.

bak baştan söyledim istediğini yap ama madem sormuşsun cevaplayayım dedim.kimseyi yargılamadım..önüne gelenler birlikte de olabirlsiniz,bana ne ki..
evet adam içti öpüştü sevişti artık ne yaşadıysanız,sonra da bir " ilişki" için sizi düşünmedi bu kadar basit...ben kimseyi suçlamadım ki...sadece kabul edin,yaşadınız ama gerisi yok bu kadar basit...

Kadınlar ve beklentileri
Maalesef bir erkek düşünce yapısında öpüşmek sevgili olmak için yeterli değil

Sakin olur musun
Kimsenin seni suçladığı yok
Çocuk için bi önemi yokmuş demek ki
Siz öyle olmasanız da onun için sıradan bi durum olabilir diyoruz

Her öpüştüğüyle devamında görüşmek durumunda hissetmiyodur kendini

Biz sizi tanimiyoruz o kiside tanimiyor, ama böyle bi davranis sergilerseniz kim olsa önyargili davranir ve sizi basit bulur....
Ayrica kücük falan degilsiniz, 20 yasindasiniz, üstelik kenarda kösede bu isleri becerebilen biri, yani bikac saat tanidigi biriyle, hic kücügüm ayaklarina girmesin...

Son düzenleme:
Bence tuhaf olan ne biliyor musun ?

Birkaç saatte tanıdıgın biriyle öpüşebilecek kadar ileri gitmen

Yani onun seni aramaması tuhaf degil..

çok kötü bi uslubunuz var bunu söyliyim bi kere. bu işleri becermek derken nası bi kelimedir bu?? en azından insanların arkasından iş çevirmiyorum di mi ama biriyle öpüşüp sarıldım diye ahlaksız oluyorum. orda biz uzun süre sohbet etmiştik. birincisi dediğim gibi fazla ileri gitmedik. öpüştük ve sarıldık abarttığınız olay bu yani. ben baya samimiydik derken bunu kastediyorum fazlasını değil çok afedersiniz ama kimsenin üzerinde değildim yani.

Birkaç saat tanıdığınız bir adamla öpüşmek,sarılmak normal mi?
Eğer normalse biz kk bayanları çok abartıyoruz.

Yok birde üzerinde olsaydın...

Yahu arım balım petegim anlamıyor musun ? Yani sence yaptıgın sana saçma gelmedi mi ?

Tuhaf olan asıl buyken seni neden aramadığı noktasına takılmışsın..

Bence tuhaf olan ne biliyor musun ?

Birkaç saatte tanıdıgın biriyle öpüşebilecek kadar ileri gitmen

Yani onun seni aramaması tuhaf degil..

onun bir kaç saattir tanıdığı biriyle öpüşmesi tuhaf değil yani öyle mi. o zaman yazdığın şey onun için de geçerli. ama erkektir yapar zihniyetindeyseniz bilemem.

İçkinin dozu azalınca kendine gelmiştir ve görüşmek istememiştir.Sen sen ol,kendini kaybedecek kadar içme.Ve ilk gördüğün daha doğru dürüst tanımadığın kimseyle ilk günden öpüşme.

onun bir kaç saattir tanıdığı biriyle öpüşmesi tuhaf değil yani öyle mi. o zaman yazdığın şey onun için de geçerli. ama erkektir yapar zihniyetindeyseniz bilemem.

Aynen şekerim erkektir yapar...!

Arkasına döner gider kimse ona tü kaka demez...Sen Türkiye'de yaşıyorsun ufaklık aloooğğğ aloğğğğ..Burada öyle kadındır yapar eder diyenlere hak vermiyorlar..Kendimizi yırtsakta nafile kapiş ?

Ama sen kendine sahip çıkmalısın,anlıyor musun ? İdrak edebiliyor musun bu durumun ehemmiyetini ?

Konuyu açan sensin diye sana yazıyoruz...O çocuk gelip konu açsa elbet ona da yazacağımız birkaç kelam olurdu elbet..

Aç gözünü,sana kimsenin saldırdıgı yok..Cimdikliyoruz biraz sadece kendine gelmen için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…