neden böyle oldu

Birkaç saat tanıdığınız bir adamla öpüşmek,sarılmak normal mi?
Eğer normalse biz kk bayanları çok abartıyoruz.

Hayır konu sahibine göre normal olabilir
Ben buna da bişey demiyorum
Herkesin tercihi kendisini bağlar sonuçta

Ama madem beni öptü sonrasında aramak görüşmek zorunda diye düşünmesi ilginç

onun bir kaç saattir tanıdığı biriyle öpüşmesi tuhaf değil yani öyle mi. o zaman yazdığın şey onun için de geçerli. ama erkektir yapar zihniyetindeyseniz bilemem.

ne alakası var yahu???erkekle kadın eşit değil denktir canım. aynı düşnce yapısı aynı matematikte olsaydık,bugün sen neden beni aramıyo diye konu açmıyor olurdun..
erkek takılmaz böyle şeylere...iyi öpüştün koklaştın bitti gitti,gerisi berisi yok..bence önce sen kabullen durumu,yoksa erkek yapar kadın yapmaz falan değil konu...önce sen kabul et kadın da ,tek gecelik ilişki yaşayabiliriri sonra başkalarına saldır..

evet maalesef fazla alkollüydük bunu belirtmek istiyorum tekrar. zaten ben önüne gelenle öpüşen birisi de değilim. 20 yaşında olamam rağmen 2. kez öpüşüyorum sadece hayatımda. 1. si de çocukluk aşkımlaydı geçen sene o da çok masumane bi öpücüktü saniyelik. o kadar.

onun bir kaç saattir tanıdığı biriyle öpüşmesi tuhaf değil yani öyle mi. o zaman yazdığın şey onun için de geçerli. ama erkektir yapar zihniyetindeyseniz bilemem.

Bana göre ne yaşanmışsa beraber yaşanmış
Orada kalmış
Kimse aferin çocuğa demiyo ki

Sen tutturmuşsun beni niye aramıyo ekledi de niye yazmıyo diye
Çocuk belki unutmuştur bile
Her öptüğünü aramıyo demek ki

yeni tanıştığı biriyle içkinin etkisinde öpüşebilen hatta belki daha ileri gidebilen
tek gecelik birisin onun gözünde.
seni bu yüzden aramadı.

Hayır konu sahibine göre normal olabilir
Ben buna da bişey demiyorum
Herkesin tercihi kendisini bağlar sonuçta

Ama madem beni öptü sonrasında aramak görüşmek zorunda diye düşünmesi ilginç

görüşmek zorunda demiyorum ki zaten. neden yazmadı diyorum. böyle bi olaydan sonra iki insan tek kelime bile etmez mi. en azından o güne dair. sonra görüşmezsin olur biter. ama hiçbişey olmamış gibi davranmak da çok tuhaf.

Niye bu kadar abarttiniz? Alkolun etkisiyle boyle bi yakinlasma olabilir hem sanki napmis arkadas sadece opusmusler. Cocukla gorusmek icin sozlesmisler belli ki konu sahibi onu soruyo. Ne meraklisiniz herkesi hemen yargilamaya sanki siz hic erkek arkadasinizla yakinlasmadiniz?

Dedim ya ona göre gayet sıradan bi durum demek ki

ne demesi lazımdı,"dün gece çok güzeldi ama bundan sonrası yok" mu??
devamını i,steseydi yani görüşmeye devam etmek arardı yazardı,ama demek ki istemiyor,çok da takma kafana..

Biz yakınlaşmasına bişi demedik arkadaşım..
Ama bu yakınlaşma çok erken olmuş anladın mı..
Yoksa burdaki herkes filört dönemlerinde öpüşmüştür sewgilisiyle..
Bunlar sewgili bile değil..
Ve aramasını bekliyor, bu saçma olan..
Facebooktan o mu ekledi ilk yoksa konu sahibi mi bunu da sormak lazım ???

Valla hiç birkaç saat tanıdıgım birini öpmedim..

Kimsenin yargıladığı yok...Gerçekleri söylüyorlar ona bilmem farkında mısınız ?

Aramasi için sebep yok çünkü .
Konumun opusmekle alakasi yok.
Dengesiz bir insan belli ki.
Opusmeseydiniz de aramaya bilirdi sonuçta birbirimizi tanimiyorsunuz..

Bir erkek sevmediği biriyle de öpüşür, aşık olmadığı biriyle de öpüşür, sevgili olmadığı biriyle de öpüşür, en kötüsü hoşlanmadığı biriyle de öpüşür. Yani bir erkek her türlü öpüşür. Bir kadın olarak senin kendini bu tiplerden koruman lazım.(Malum yeri daha açık yazmayayım beyniyle yer değiştirmiş tipler diyoruz bunlara.) Daha da kötüsü olabilirdi bunu kendine bir ders olarak al ve bu tiplerden uzak dur.

Son düzenleme:
Aramasi için sebep yok çünkü .
Konumun opusmekle alakasi yok.
Dengesiz bir insan belli ki.
Opusmeseydiniz de aramaya bilirdi sonuçta birbirimizi tanimiyorsunuz..
Evet ben diğerlerinden çok ceylinim in dediklerine katılıyorum.
İnsan böyle bir ortamda tanışıp öpüşüp sonrasında çok tutkulu bir aşk ta yaşayabilir birşeyler buna engel değil. Bu tamamen kişinin karakteri ile ilgili ya da belki ortamdaki bir arkadaşının ve seninde tanıdığı birileriyle de öncesinde bir birlikteliği olmuştur konuyu bulandırmamak içinde geri çekilmiş ya da kendine göre plan yapmış olabilir. Yoksa bu kız benımle öpüştü artık onunla olmaz düşüncesi taşıyacak erkek ben çok tanımıyorum )

o neden aramamış bilemem ama ben olsam bu kız kesin yollu arayayımda bari yarım kalan işimi tamamlayayım derdim.
kusura bakma ama acı gerçekler...

Bir Bayan "Bayan" gibi davranirsa, bi erkekte ona "Adam" gibi davranir!

Karsi taraf sizi sandigi gibi davranmis, siz böylesiniz demiyorum!

Buna bir gecelik takılma deniyor, sabah sen yoluna ben yoluma modeli

Kimse sana kötüsün diyemez ancak sürekliliği olan ilişki istiyorsan daha ağır gitmelisin, içince çok rahat hissediyorsan kendi limitini aşmadan içmelisin. Erkekler çok karmaşık varlıklar değiller, hepsinin fikriyle zikri aşağı yukarı aynı bunda kızacak bir durum yok, sabaha unutulan olmak istemiyorsan biraz ağır olmalısın. Filmlerde oluyor o tutkulu aşklar, bizim memlekette işler farklı yürüyor, kızsakta, tepinsek de gerçek bu

ilk günden tanıdığın biriyle bu kadar ileri gidebildiysen tek gecelik ilişkidir bu onun düşüncesi benle günden böyleyse devamını düşünemiyorum der yani ona kolay lokma gelir sakın yanlış anlama seni kırmak istemem ama tüm erkegin mantıgı böyledir

" siz de böyle bişey yaşasanız bi gün sonra hiçbişey olmamış gibi davranabilir miydiniz"
Davranabilirdim ve davrandım zaten.

Arkadaş muhtemelen sizin de karşılık vermenizden cesaret alarak geceyi beraber geçirebileceğini ummuş, istediği gibi sonuçlanmayınca da devamını getirmeye gerek görmemiştir.

Veya sizin nasıl tepki göstereceğinizi bilememiştir o yüzden bir şey yazmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…