- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi iloveyou45
-
Birkaç saat tanıdığınız bir adamla öpüşmek,sarılmak normal mi?
Eğer normalse biz kk bayanları çok abartıyoruz.
onun bir kaç saattir tanıdığı biriyle öpüşmesi tuhaf değil yani öyle mi. o zaman yazdığın şey onun için de geçerli. ama erkektir yapar zihniyetindeyseniz bilemem.
onun bir kaç saattir tanıdığı biriyle öpüşmesi tuhaf değil yani öyle mi. o zaman yazdığın şey onun için de geçerli. ama erkektir yapar zihniyetindeyseniz bilemem.
Hayır konu sahibine göre normal olabilir
Ben buna da bişey demiyorum
Herkesin tercihi kendisini bağlar sonuçta
Ama madem beni öptü sonrasında aramak görüşmek zorunda diye düşünmesi ilginç
görüşmek zorunda demiyorum ki zaten. neden yazmadı diyorum. böyle bi olaydan sonra iki insan tek kelime bile etmez mi. en azından o güne dair. sonra görüşmezsin olur biter. ama hiçbişey olmamış gibi davranmak da çok tuhaf.
yeni tanıştığı biriyle içkinin etkisinde öpüşebilen hatta belki daha ileri gidebilen
tek gecelik birisin onun gözünde.
seni bu yüzden aramadı.
görüşmek zorunda demiyorum ki zaten. neden yazmadı diyorum. böyle bi olaydan sonra iki insan tek kelime bile etmez mi. en azından o güne dair. sonra görüşmezsin olur biter. ama hiçbişey olmamış gibi davranmak da çok tuhaf.
Niye bu kadar abarttiniz? Alkolun etkisiyle boyle bi yakinlasma olabilir hem sanki napmis arkadas sadece opusmusler. Cocukla gorusmek icin sozlesmisler belli ki konu sahibi onu soruyo. Ne meraklisiniz herkesi hemen yargilamaya sanki siz hic erkek arkadasinizla yakinlasmadiniz?
Niye bu kadar abarttiniz? Alkolun etkisiyle boyle bi yakinlasma olabilir hem sanki napmis arkadas sadece opusmusler. Cocukla gorusmek icin sozlesmisler belli ki konu sahibi onu soruyo. Ne meraklisiniz herkesi hemen yargilamaya sanki siz hic erkek arkadasinizla yakinlasmadiniz?
Evet ben diğerlerinden çok ceylinim in dediklerine katılıyorum.Aramasi için sebep yok çünkü .
Konumun opusmekle alakasi yok.
Dengesiz bir insan belli ki.
Opusmeseydiniz de aramaya bilirdi sonuçta birbirimizi tanimiyorsunuz..
arkadaşlar meraba size başımdan geçen bişeyi anlatmak istiyorum yaklaşık 3 hafta önce kuzenim beni bi arkadaş grubuyla tanıştırdı beşiktaşta club cafe karışımı bi yere gittik içkili ben orda kuzenimin bi arkadaşının arkadaşını beğendim sonra biz konuştuk biraz birbirimizi feysten ekledik telefondan. neyse içkinin dozu artınca biraz biz yakınlaştık biraz öpüştük falan (dierleri görmedi başka tarafa gitmiştik) çok fazla ileriye gitmedik ama baya baya samimi olduğumuzu söyleyebilirim neyse daha sonra gün bitti eve gittik falan ve bi daha hiç konuşmadık feysten hiç yazmadı bana. yani böle bişi olmuşken bi insan 1 gün sonra nasıl hiçbişey olmamış gibi davranır sizce de tuhaf değil mi. siz de böyle bişey yaşasanız bi gün sonra hiçbişey olmamış gibi davranabilir miydiniz ben şahsen davranmazdım ama o davrandı tek kelime etmedi 3 haftadır. bu düşünceye ne itti onu anlamadım acaba benim ona yapışcağımı falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?