neden böyle oldu

neden böyle oldu söyliyim sana. daha sevgili bile değilken hemen çocukla öpüşürsen hemen yakınlaşırsan böyle olur. seni tek gecelik eğlence olarak görmüş belki de ya da alkolü fazla kaçırdı ne yaptığını bilmiyodu sabah olduğunda da hiç bişey hatırlamadı ve hatırlamıyo da

Neden mi böyle oldu ?? Madem sen sormussun cevapliyalim ..
sana kimse kötü kizsin diyemez , yargilayamaz
Ama bir gercek varki , Erkekler hemen öyle kartlarini
Acik oynayan kizlari pek tinlamazlar diger gün.
Bi kac saatlik daha yeni tanismis olmaniza ragmen
Biraz fazla aceleci davranmissiniz ..
o yapar tamam , ve ertesi gunu aklina bile gelmezsin.
ama kizlar daha cok dusunur usteler ...

Eşimle ilişkimiz sadece öpüşerek başlamıştı ama çok uzun zamandır birbirimizi tanıyorduk. Arkadaş değildik ama uzaktan bir tanışıklık. Alkollü ortam arkadaş grubu. O gecenin sonunda öpüşmüştük. Beni evime götürmüştü taksiyle. Beni bırakırken ikimiz de ayılmıştık. Neyse alkolün etkisi falan filan boşverelim unutalım falan filan dedik salak salak.
Ama sonra hiçbir beklentiye girmedim. Acaba bir daha öpebilecek miyim diye düşünüp duruyordum sadece

Görüşmeyebilirdik de ama görüşmek durumundaydık aynı ortamdaydık. Zamanla gelişti olaylar tanıdıkça yakınlaştık yeniden ve ilişkimiz başladı :)

Ama bu adamla senin hiçbir muhabbetin ortak paylaştığın hiçbir şeyin yok. O gece tanıştın. Yakınlaştın bitti. arasa ne konuşucaksınız ki? Sizin ortak bir hayatınız olmadı hiç. Alkollüyken öptüğün insandan da hoşlanıp hoşlanmadığını anlayamazsın. Zaten böyle radikal bir hareket yapıyorsan buna üzülmeyecek bir kız olman lazım. Sadece aaa çok güzel öpüştük ya o gece diye mutlu gezebilen bir tip olman lazım. Beklentilerin varsa onu yapmicaksın.

Burdakiler seni yargılarken belki de bu ikilemi anlayamadılar :))

Hakkaten bak ben de hatırladım ilk öpüşerek başlamıştık :)) Ayıktık gerçi biz ve uzun zamandır tanışıyorduk :)) Aynı senin gibi bir daha öpebilecek miyim diye günlerce düşünmüştüm :))

İçim bi hoş oldu hatırlayınca:)

Tuhaf..
İki insanın bir kaç saatte öpüş, sarıl olması tuhaf..
En sevdiği rengi bile bilmediğin biri ile o kadar samimi olabilmek tuhaf..
Sonrasında aranılmak gibi bir beklenti içine girmek tuhaf..
Onun da aramayacağı birinin facesini falan alıp eklemesi tuhaf..
Tuhaflıklar çok yani..

İkiniz de tuhafsınız bence..

canım açık ilişkiler yaşamayı dogru bulmuyor ve sonrasında beklentiye kapılacagını biliyorsan ilk gunden yanaşmasına izin vermemelisin,
benim icin sorun yok diyorsan da cocugun aramama ihtimalini goze alabilmelisin...

bu tavrı seni begenmediginden degil, senle yakınlasmıs da olsa duzenli bir iliski istemediginden aramamıstır. dusunmene bile degmeyecek insanlara vakit harcama artık.

Ben kuzenimi geçtim en yakın arkadaşımla bile bir ortama girsem, onun hafif sarhoş olmaya başladığını anladığım an otururum yanına, daha da kalkmam. Onu da biryere salmam gidesiye kadar. Ah o alkol öyle birşey ki herşey normal geliyor o an insana. Ben canlı müzikli mekanda sahneden solisti ittirip şarkı söylediğimi bilirim. Bikere de barmene beni tuvalete götür demişim hatırlamıyorum bile arkadaşım çekmiş almış Yaptığından dolayı seni yargılayamam ama yinede keşke öpmeseydin. Adamın düşüncesi şu oldu sanırım; o an oda ortamın rahatlığıyla öptü seni, karşılık verdi. Sonrada eve gidince bir ilişkiye hazır olmadığını farketti yada hep alışkın böyle durumlara çapkın biri belkide doğal geldi. Adamın kendi kafa karışıklığıdır aramamasının sebebi.

Son düzenleme:

Fiziksel çekimin en sevdiği rengi bilmesiyle, karşındakini iyi tanımayla alakası yok. Tamamen cinsel bir çekim için bunlara gerek yok. Ha bunlar olmadan, doğru düzgün tanımadan herhangi bir şey yaşamam diyebilirsiniz pek tabii.

Aramayacağı birini eklemesi de amacının ne olduğuna bağlı, bu konularda kesin bir yargı olmamalı bence. Belki önce hoşlandı ve ayıkken ekledi, sonra alkolün etkisiyle öpüştüler ve bundan sonra iletişime geçmek istemedi (utandı, nasıl tepki alacağını bilmedi, değmez dedi, gece birlikte olamadığı için yazmadı vs.) Belki de eklemesinin amacı o gece birlikte olacaklarını düşünmesi ve ileride tekrar görüşüp aynı şeyleri yaşamak istemesi. Bunların hepsi olabilir.

Ben de arkadaşımla (normal bir arkadaşımla) öpüşmüştüm, hiç aklımızda yokken oldu. Sonra bir süre Facebookta benimle konuşmaktan kaçındı, en sonunda ben gittim "noluyor, öpüştük tamam da niye kaçıyorsun, varsa derdin açık açık söyle" diye. Benim nasıl tepki vereceğimi kestiremediği için bir şey diyemiyormuş, benim yaklaşımımı görünce rahatladı ve 2 yıldır herhangi bir sorun yok aramızda.

Yani sözkonusu ikili ilişkiler olduğunda her zaman siyah ve beyaz olmuyor olaylar.

bence her şey alkolün etkisiyle olmuş belki öpüştüğünüzü bile hatırlamıyordur

Son düzenleme:
Bir film var ya 'he's not just that into you' diye, belki seyretmişsindir. Bir erkek aramıyorsa sadece aramak istemediği için aramaz. Neden istemiyor; belki hali hazırda bir sevgilisi vardır, belki kişisel sorunları vardır, belki ilişki istemiyordur, belki ölmüştür. Güzel kafanı neden diye yorma. Sil gitsin.

Aramiyorsa yazmiyorsa iyi düşün canım belki ölmüştür :)))) bende kocamla opuserek başladım ama tabi aylar hatta yıllardir taniyordum hatta abi diyordum ama icimden hep asiktim :))) deniz kenarindaydik akşam saatlerinde bir ses duydum korktum arkami döndüm ve carpistik sonra o öpüşme sonra ben hep bu adami opecem dedim ve tabiki o ayak kaldirma sahnesi :))) Allaha sukur dilegim kabul oldu hep kocami optum:)) bir tuhaf oldum ya gidip uyandirim bida opum :))

Bence de böyle durum. Çok ağrı davranıp ters tepilenleride çok gördük biz sen kötü vs değilsin çok namuslu ayakları takılıp her haltı yiyenlerde var onlardan olcagına böyle içinden geldiği gibi ol daha iyi. Kimsenınde sana bu konuda bşey söylemeye hakkı yok zaten

Diğer kısımlara hiç girmiyorum ama ben tanımadığım birini öpseydim içim içimi yerdi "Acaba bulaşıcı bir hastalığı falan var mıydı?" diye... Dudakta çıkan uçukların sebebi böyle bulaşan bir virüs misal.

ya konu sahibi niye takıyorsun allahsen :)

güzel bir gece geçirdim de geç :) güzel bir anı olarak kalsın...

ne bekliyordun ki?

mutlu olmak senin elinde! olaya nasıl bakarsan öyle olur ...

ha birde kullanıldım diye düşünme ,karşılıklı kullandınız

anlamıyorum ki ilanı aşk mi bekliyordun ....takmaaaa!

Bence öyle birinin sizi aramaması daha iyi olmuş, daha yeni tanıştığı bi bayanla bu kadar samimi olabilen bi erkekten pek bi şey beklememek gerek

Ortada İlişki Yok ki Neden Arayıp Sorsun,O Ortamdan Ne Bekliyordunuz ki Zaten Olacağı Odur

Demekki o sizden hoşlanmamız yeterince

beğenmemiş olabilir FALAN
yadırgamış olabilir FİLAN
utanmış olabilir FALAN
ciddiye almamış olabilir FİLAN

FALAN DA FİLAN .....

bar ortamında bir saatte tanışıp öpüşüyorsann o erkeğin seni aramasını asla bekleme. bir gecelik, alkol ve ortamın etkisiyle yaşanan şeyler bunlar.
arasa şaş tam tersi. çünkü mucize olur bu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…