- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi ilginc Kiz
-
O söylediklerin saçma sapan sorunlu ve değersiz insanlar neden böyle insanlar için kendini üzüyorsun ki bir de sana ne ne yaparlarsa yapsınlar kendi çamurlarinda boğulsunlar sen kendi hayatına bak kendi yolundan yürü herkesin hayatı kendine
Haksız yoldan elde edilen kazancı, karısını aldatan adamları ve bunun gibi ahlaksızlıklari kimse normal görmez normal görenler kendileridir :) o dediğiniz kişiler de bir şekilde kılıfına uydurmuş olabilirler ya da çok dilli insanları bağlayan nabza göre şerbet veren tiplerdir o yüzden etraflarında insanlar olabilirAslinda haklisiniz bir dertlendim ve icimi dokeyim dedim.Herkesin dogrusu kendine ama bu tiplerin cogalmasi sizi de etkiliyor ve siz kendinizi garip hissediyorsunuz.
Gunumuzde Normal olan seyler Anormal
Anormal olan seyler Normallesti ve herkes bunu dogal goruyor.
Soyledigim gibi benim gibi dusunenler hissedenler var mi diye merak ettim.
Noktası virgülüne kadar aynı düşünüyorum. En büyük şansım dediğim sevgilim bile hayal kırıklığına uğrattı,iş desen bende işsizim.
Sadece kendimi her şeyin sırası var bir gün benim hayatım da yolunda gidecek diyorum,umut...
Tespitiniz cok dogru iyi analiz ettiniz.Tesekkurler.Haksız yoldan elde edilen kazancı, karısını aldatan adamları ve bunun gibi ahlaksızlıklari kimse normal görmez normal görenler kendileridir :) o dediğiniz kişiler de bir şekilde kılıfına uydurmuş olabilirler ya da çok dilli insanları bağlayan nabza göre şerbet veren tiplerdir o yüzden etraflarında insanlar olabilir
Ben artık insanlardan tiksinmis durumdayım. Kimse bana samimi gelmiyor. Bazen bi derdim oluyor anlatamıyorum çünkü sürekli açığımı arama derdindeler. Zaten bu devirde de kimse kimsenin iyi olmasını istemiyor. Hep bi kuyu kazma çabaları hep bi üstünlük kurma falan. Bıktım artik kimseyle görüşmek istemiyorum
Herkes çok şanslı olamıyor malesef
İnsanlar mı değişiyor, zaman mı bilemem
Ama doğrulardan şaşma
Olduklarına mutlu ol
Sabret şükret
Herkes sansli degil biliyorum ama sanki ben her yonden sanssiz hissediyorum.
Sabrin metanetin de siniri oluyor.
Inanin istediklerim cok kucuk seyler ama onlar bile olmuyor.
Bazen çok istediğimiz şeyler imtihanımız olabiliyor
Seni çok iyi anlıyorum
Beni anlamaniza sevindim.Bazen de gecemeyecim yerden imtihan oluyormusum gibi geliyor Allah affetsin.
yine bir tanıdık üzerinden yola çıkarak söylüyorum ki onlar bizim durumumuza zor düşer, çünkü her zaman eşeğini sağlam kazığa bağlar. eğer arkadaşsız sevgilisiz falan kalsalar aldatılsalar da gram üzülmeden önlerine bakarlar zateneskisinden daha iyi adaylar kendiliğinden gelir onlar da kabul eder ya da etmez. böyle...Aynen oyle bazi insanlarda bir Sans faktoru var ve surekli devam ediyor.
Bir de benim anlatmak istedigim tek is yonunden sans degil zaten beni anlayan ender insanlardansiniz Tesekkurler.
Arkadaslik,ask,aile hepsi var ve insanlarin genel olarak fesat oldugunu dusunuyorum.Benim hic dusunmedigim seyleri art niyetli dusunuyorlar.
Bir de Cool olarak takmayarak basarili oluyorlar diye soylemissiniz ama onlar da bizim durumumuza dusseler bence onlar da takar ya takmaz mi???
Ayni şeyleri yasiyoruz. Selam verip ee bebek yok mu? Iyi kayinvaliden seni doktora götürmüyo cocugun olmuyo diye dedi biri. Ağzına patlatmadigima cok pismanimBen de bu durumdayim aynen beni uzun zamandir gormeyen biri bile "Ne yaptin calisiyormusun" diye soruyor once bir Allahin selamini ver.
Ise girsem veya mutlu olsam uzuntuden agit cekecekler o seviyedeler.
Her nereye duserseniz dusun siz iyilikten dogruluktan yana olun. O kazaniyor dedigimiz kotuler zamani gelince allak bullak oluyorlar. Evet hayat dediginiz gibi ahir zamani yasiyoruz. Bazen bende diyorum ortama uyabilmek icin kotu olmalimiyim ,sonra baska bir ses sen kendini bozma mukafatini alicaksin diyor. Daima iyilik dogruluk adaletten yana olmaya calisiyorum. Siz kendinizi asla bozmayin .Rahat bir vicdan herseye degerdir.
yine bir tanıdık üzerinden yola çıkarak söylüyorum ki onlar bizim durumumuza zor düşer, çünkü her zaman eşeğini sağlam kazığa bağlar. eğer arkadaşsız sevgilisiz falan kalsalar aldatılsalar da gram üzülmeden önlerine bakarlar zateneskisinden daha iyi adaylar kendiliğinden gelir onlar da kabul eder ya da etmez. böyle...
Ayni şeyleri yasiyoruz. Selam verip ee bebek yok mu? Iyi kayinvaliden seni doktora götürmüyo cocugun olmuyo diye dedi biri. Ağzına patlatmadigima cok pismanim
Bardagin dolu tarafindan bakarsan daha iyi olur bence emin ol ki herkesin sorunları var elimizdekilere şukretmemiz lazim sabretmemiz lazim karamsarlık çözüm degil bunalima girersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?