Neden boyle oluyor duzen mi boyle?

Aslinda haklisiniz bir dertlendim ve icimi dokeyim dedim.Herkesin dogrusu kendine ama bu tiplerin cogalmasi sizi de etkiliyor ve siz kendinizi garip hissediyorsunuz.

Gunumuzde Normal olan seyler Anormal
Anormal olan seyler Normallesti ve herkes bunu dogal goruyor.

Soyledigim gibi benim gibi dusunenler hissedenler var mi diye merak ettim.

Noktası virgülüne kadar aynı düşünüyorum. En büyük şansım dediğim sevgilim bile hayal kırıklığına uğrattı,iş desen bende işsizim.
Sadece kendimi her şeyin sırası var bir gün benim hayatım da yolunda gidecek diyorum,umut...

Haksız yoldan elde edilen kazancı, karısını aldatan adamları ve bunun gibi ahlaksızlıklari kimse normal görmez normal görenler kendileridir :) o dediğiniz kişiler de bir şekilde kılıfına uydurmuş olabilirler ya da çok dilli insanları bağlayan nabza göre şerbet veren tiplerdir o yüzden etraflarında insanlar olabilir

Umarim umut ettiklerini yasarsin canim.

Tespitiniz cok dogru iyi analiz ettiniz.Tesekkurler.

Reactions: Den

Ben de bu durumdayim aynen beni uzun zamandir gormeyen biri bile "Ne yaptin calisiyormusun" diye soruyor once bir Allahin selamini ver.

Ise girsem veya mutlu olsam uzuntuden agit cekecekler o seviyedeler.

Herkes çok şanslı olamıyor malesef
İnsanlar mı değişiyor, zaman mı bilemem
Ama doğrulardan şaşma
Olduklarına mutlu ol
Sabret şükret

Herkes çok şanslı olamıyor malesef
İnsanlar mı değişiyor, zaman mı bilemem
Ama doğrulardan şaşma
Olduklarına mutlu ol
Sabret şükret

Herkes sansli degil biliyorum ama sanki ben her yonden sanssiz hissediyorum.
Sabrin metanetin de siniri oluyor.
Inanin istediklerim cok kucuk seyler ama onlar bile olmuyor.

Herkes sansli degil biliyorum ama sanki ben her yonden sanssiz hissediyorum.
Sabrin metanetin de siniri oluyor.
Inanin istediklerim cok kucuk seyler ama onlar bile olmuyor.

Bazen çok istediğimiz şeyler imtihanımız olabiliyor
Seni çok iyi anlıyorum

Her nereye duserseniz dusun siz iyilikten dogruluktan yana olun. O kazaniyor dedigimiz kotuler zamani gelince allak bullak oluyorlar. Evet hayat dediginiz gibi ahir zamani yasiyoruz. Bazen bende diyorum ortama uyabilmek icin kotu olmalimiyim ,sonra baska bir ses sen kendini bozma mukafatini alicaksin diyor. Daima iyilik dogruluk adaletten yana olmaya calisiyorum. Siz kendinizi asla bozmayin .Rahat bir vicdan herseye degerdir.

yine bir tanıdık üzerinden yola çıkarak söylüyorum ki onlar bizim durumumuza zor düşer, çünkü her zaman eşeğini sağlam kazığa bağlar. eğer arkadaşsız sevgilisiz falan kalsalar aldatılsalar da gram üzülmeden önlerine bakarlar zateneskisinden daha iyi adaylar kendiliğinden gelir onlar da kabul eder ya da etmez. böyle...

Ben de bu durumdayim aynen beni uzun zamandir gormeyen biri bile "Ne yaptin calisiyormusun" diye soruyor once bir Allahin selamini ver.

Ise girsem veya mutlu olsam uzuntuden agit cekecekler o seviyedeler.
Ayni şeyleri yasiyoruz. Selam verip ee bebek yok mu? Iyi kayinvaliden seni doktora götürmüyo cocugun olmuyo diye dedi biri. Ağzına patlatmadigima cok pismanim

Bardagin dolu tarafindan bakarsan daha iyi olur bence emin ol ki herkesin sorunları var elimizdekilere şukretmemiz lazim sabretmemiz lazim karamsarlık çözüm degil bunalima girersiniz

Ortama uymassak da bu sefer bize yuklenip bizi bertaraf etmeye calisiyorlar o kotu oluyor iste.Sizin gibilerin olmasi guzel bir sey cunku az kaldi.

Yaa boyle demeyin hayatta hetseyin bedeli olduga inaniyorum onlar neden odemiyor??Belki de cook ilerde oderler.Herkesin hayatta cektigi sikinti farkli zamanlarda ya da oteki dunyasi var o zaman yasamin anlami ne surekli birileri sansliysa bilmiyorum.

Ama ben de bakiyorum yanlis yapiyorlar.Ben kucucuk bir hata yapsam buyuk sikinti yasiyorum.Onlarin hatasi sanki odullendiriliyor daha iyisini elde ediyorlar ilginc.

bence pencereyi daha genişletin.
mesela evliyim çocuğum var sağlıklı hamdolsun işim bence iyi. ama gelgör ki sağlığım yerinde değil ve bunu kimse bilmiyor.
mesela kardeşimde sizin gibi düşünürdü. bir arkadaşı vardı. ya bir insanın hayatı bu kadar mı tıkırında olur derdi. iş okul aile maddi yok yok. güzellik de öyle. sonra bir musibet geldi her şey tepetaklak oldu.
o yüzden siz kendinize bakın. herkesin farklı sınavı vardır illa. ha bundan ders çıkarır çıkarmaz orası ayrı ve onun sorunu

Ayni şeyleri yasiyoruz. Selam verip ee bebek yok mu? Iyi kayinvaliden seni doktora götürmüyo cocugun olmuyo diye dedi biri. Ağzına patlatmadigima cok pismanim

Ben kendi derdimden baskasini dusunemiyorum
Insanlardaki enerjiye bravo baskasina da yetisiyorlar.
Allah yardimciniz olsun hayirlisiyla evladinizi kucaginiza alirsiniz insallah.

Bardagin dolu tarafindan bakarsan daha iyi olur bence emin ol ki herkesin sorunları var elimizdekilere şukretmemiz lazim sabretmemiz lazim karamsarlık çözüm degil bunalima girersiniz

Bunalimdayim biraz ondan bunlari yazdim.Tesekkurler iyiyi gormek lazim haklisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…