Neden boyle oluyor duzen mi boyle?

Sizi çok iyi anlıyorum. Ama torpil işi değil de insanların çoğu tanıdıklarını ya da tanıdıkları aracılığıyla olanları her zaman tercih ediyor. Ahlakın güzel olsa görünüşünden zengin olmadığından gelin olarak şansın yok. Hem güzel hem kariyer sahibi hem zengin hem ailen iyi okumuş kültürlü olsun oooo gör bak insanlar koşuyor etrafında. Duygusalım evet. Bi bakıyorum ne fesat kıskanç merhametsiz insanlar evleniyor ister istemez arada onlar gibi evlenir miyim diyorum. Torpilsiz, güzelliksiz, parasız hiçbir şey olmuyor. Yada zengin yakışıklı erkeksen ooo hemen kolay kız bulursun diye bir şey yok. Herkes dengini istiyor herkes herşeyi istiyor. Siz yalnız değilsiniz. Ben bu yüzden arada hayata küsüyorum bıktım gerçekten herşeyden

Aslinda guzelliginde onemi yok.Sadece zengin olmaniz yeterli.Yanlis anlasilma olmasin ama benim de guzel oldugumu soylerler ben bir artisini degil hep eksi yonunu gordum.

Cunku kiz arkadaslarin surekli seninle ugrasiyor erkeklerin de amaci farkli oluyor.
Yani sansli olmak onemli ama bazen dusunuyorum belki de bazen nasip kismettir.

Ben bunlari yasadim ama siz farkli olabilirsiniz ki umarim olursunuz cabalayin.
Umarim gipta ettiginiz guzellikleri yasarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…