- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
O hani cok sevdim dedigim kisi var ya onu nasil unutabilirim. Aradan 4 yil gecti ama bi seylerde hep aklima geliyor. Sosyal medyaya girince hep hesabina bakiyorum. Hesabi kapatmis cok nadir acip 1 gun durup tekrar kapatiyor. Kesin hayatinda biri var ya da evlendi. Her neyse artik onla yan yana olamayiz. Ama onun biraktigi iz silinmiyorkısmet kapanması diye birşey yok...
Sil geçmişi... Sürekli Geçmişe bakma,takılma... o yöne doğru gitmiyorsun...
Doğru zaman,doğru insan Diye birşey var...
Onu bekle...
2 senedir hayatimda kimse yok zatenHayatın buna endeksli gibi .
yalnız kalmaktan çok mu korkuyosun? Birkac ay zaman vermelisin kendine
Anladım canım Allah gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda2 senedir hayatimda kimse yok zaten
Ilk konustugum kisiyle 5 ay konustuk. Ama keyfine gore arayip mesaj atardi. Ben atincada yine keyfine gore ya yazar ya yazmazdi. Bulusalim dedigim de eve cagirir gitmezsem de sen bana guvenmiyorsun madem bulusmayalim der trip atardi.sonra sabrim bitti bitirdim.
Biriyle tesadufen tanistik saatlerce konustuk sonra bulusalim dedi ilk gorusmede sinemaya gidelim dedi ben kabul etmedim. Onun da niyetini gorduk ve devami gelmedi.
Sonra o girdi hayatima kisaydi 2ay gibi bir gecmisimiz oldu . onu o kadar cok sevdim ve hala da seviyorumVerdigi sozler ,umutlar. Cok kötüydüm o zamanlar o karsima cikti. Allah'in bana bir armagani diye dusunmustum. Beni ilgiye ,sevgiye bogdu gökyüzüne cikardi hep biz derdi, biz mutlu olacagiz.o kadar mutluydum ki sonra bir anda birakti paramparca etti beni. Aptal yerine konuldugumami yanayim ,gururumu ,duygularimi ezip gecmesine mi.
Toparlandim derken baska biri girdi hayatima. 1 hafta falan gorustuk. Ilk gunlerde hemen yakinlasmaya calisti istemedim uzak durdum. Sonra bir anda irtibati kesti aciklama bile yapmadan. Agir geliyor iste. Niyetin ne olursa olsun karsindaki insan be. Bir seyler soyle senle ben olmuyoruz benim beklentim farkli de. Yine anlarim anlayis gosterrim. Tamam derim biter.ama o kadar aradim yazdim cevap verilmemesi agrima gidiyor. Bu kadar mi degersizdim.
Sonra baska biri. Onunla iyiydik. O da kisa 2 ay gibi. Cunku fazla deger vermiyordum. Onemsersem gidiyordu ama onla da olmadi. Onun derdi de farkliydi.
Ben cok yoruldum ,yiprandim. Bir seyleri yasiyorum evet bitiyor ama izi kaliyor. Gecmisi silip atamiyorsun. Ozguvenin gidiyor kendinde hata ariyorsun,kusur ariyorsun. Umudum kalmadi. Aklima geldikce uzuluyorum. Niye boyle sizce hatayi nerde yapiyorum..Tek istedigim sevilip sevmekti. Gelen vurdu giden vurdu. Hic biri acimadi karsimdaki de insan , onunda kalbi var demediler.
Yok bu bir süreç pespese degildiçok mu peşpeşe oldu acaba ? biraz kendinize zaman verin.kafanızı dinleyin
Hayatinizda illa biri olmak zorunda değil. Siz öyle hissedip biri bitince digerine gitmissiniz. Bir kendinizi dinlememişsiniz. Ne istiyorsunuz once ? Bir ilişkiden beklediğiniz ne ? Bence bunlari bir düşünün ve acele etmeyin. Size gercekten deger veren sizin de icinize sinen biri illa çıkacaktır sabredin.Ilk konustugum kisiyle 5 ay konustuk. Ama keyfine gore arayip mesaj atardi. Ben atincada yine keyfine gore ya yazar ya yazmazdi. Bulusalim dedigim de eve cagirir gitmezsem de sen bana guvenmiyorsun madem bulusmayalim der trip atardi.sonra sabrim bitti bitirdim.
Biriyle tesadufen tanistik saatlerce konustuk sonra bulusalim dedi ilk gorusmede sinemaya gidelim dedi ben kabul etmedim. Onun da niyetini gorduk ve devami gelmedi.
Sonra o girdi hayatima kisaydi 2ay gibi bir gecmisimiz oldu . onu o kadar cok sevdim ve hala da seviyorumVerdigi sozler ,umutlar. Cok kötüydüm o zamanlar o karsima cikti. Allah'in bana bir armagani diye dusunmustum. Beni ilgiye ,sevgiye bogdu gökyüzüne cikardi hep biz derdi, biz mutlu olacagiz.o kadar mutluydum ki sonra bir anda birakti paramparca etti beni. Aptal yerine konuldugumami yanayim ,gururumu ,duygularimi ezip gecmesine mi.
Toparlandim derken baska biri girdi hayatima. 1 hafta falan gorustuk. Ilk gunlerde hemen yakinlasmaya calisti istemedim uzak durdum. Sonra bir anda irtibati kesti aciklama bile yapmadan. Agir geliyor iste. Niyetin ne olursa olsun karsindaki insan be. Bir seyler soyle senle ben olmuyoruz benim beklentim farkli de. Yine anlarim anlayis gosterrim. Tamam derim biter.ama o kadar aradim yazdim cevap verilmemesi agrima gidiyor. Bu kadar mi degersizdim.
Sonra baska biri. Onunla iyiydik. O da kisa 2 ay gibi. Cunku fazla deger vermiyordum. Onemsersem gidiyordu ama onla da olmadi. Onun derdi de farkliydi.
Ben cok yoruldum ,yiprandim. Bir seyleri yasiyorum evet bitiyor ama izi kaliyor. Gecmisi silip atamiyorsun. Ozguvenin gidiyor kendinde hata ariyorsun,kusur ariyorsun. Umudum kalmadi. Aklima geldikce uzuluyorum. Niye boyle sizce hatayi nerde yapiyorum..Tek istedigim sevilip sevmekti. Gelen vurdu giden vurdu. Hic biri acimadi karsimdaki de insan , onunda kalbi var demediler.
Bu 10 yillik bir surec ama dedigim gibi. 1 ayda hepsi olup bitmedi. Oyle bi algi olustu ama sizin hayatiniz da kac kisi oldu. Ben de isterdim 1 kisi olsun adam akilli olsun ama nerde kendini bilmez var o geldi bulduHayatinizda illa biri olmak zorunda değil. Siz öyle hissedip biri bitince digerine gitmissiniz. Bir kendinizi dinlememişsiniz. Ne istiyorsunuz once ? Bir ilişkiden beklediğiniz ne ? Bence bunlari bir düşünün ve acele etmeyin. Size gercekten deger veren sizin de icinize sinen biri illa çıkacaktır sabredin.
Benim hayatımda bir kişi oldu . Herkeste böyle olucak diye sart yok tabi. Nasip kismet sans biraz da. Insallah gönlünüzdeki gibi olur.Bu 10 yillik bir surec ama dedigim gibi. 1 ayda hepsi olup bitmedi. Oyle bi algi olustu ama sizin hayatiniz da kac kisi oldu. Ben de isterdim 1 kisi olsun adam akilli olsun ama nerde kendini bilmez var o geldi buldu
Ilk konustugum kisiyle 5 ay konustuk. Ama keyfine gore arayip mesaj atardi. Ben atincada yine keyfine gore ya yazar ya yazmazdi. Bulusalim dedigim de eve cagirir gitmezsem de sen bana guvenmiyorsun madem bulusmayalim der trip atardi.sonra sabrim bitti bitirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?