Neden Boyle Oluyor?

kısmet kapanması diye birşey yok...
Sil geçmişi... Sürekli Geçmişe bakma,takılma... o yöne doğru gitmiyorsun...

Doğru zaman,doğru insan Diye birşey var...
Onu bekle...
O hani cok sevdim dedigim kisi var ya onu nasil unutabilirim. Aradan 4 yil gecti ama bi seylerde hep aklima geliyor. Sosyal medyaya girince hep hesabina bakiyorum. Hesabi kapatmis cok nadir acip 1 gun durup tekrar kapatiyor. Kesin hayatinda biri var ya da evlendi. Her neyse artik onla yan yana olamayiz. Ama onun biraktigi iz silinmiyor

Hayatın buna endeksli gibi .
yalnız kalmaktan çok mu korkuyosun? Birkac ay zaman vermelisin kendine

çok mu peşpeşe oldu acaba ? biraz kendinize zaman verin.kafanızı dinleyin

Demek ki yanlış tercihler yapıyorsunuz. Seçerken herşeyden önce dürüstlüğüne karakterine önem verin. Yakışıklılık boy pos o kadar da önemli değilmiş ben bunu öğrendim. Bi de herşey karşılıklıdır. Bi adım atıp bi adım bekleyin. Ilgi gösteren taraf hep siz olmayın

Hayatinizda illa biri olmak zorunda değil. Siz öyle hissedip biri bitince digerine gitmissiniz. Bir kendinizi dinlememişsiniz. Ne istiyorsunuz once ? Bir ilişkiden beklediğiniz ne ? Bence bunlari bir düşünün ve acele etmeyin. Size gercekten deger veren sizin de icinize sinen biri illa çıkacaktır sabredin.

Bu 10 yillik bir surec ama dedigim gibi. 1 ayda hepsi olup bitmedi. Oyle bi algi olustu ama sizin hayatiniz da kac kisi oldu. Ben de isterdim 1 kisi olsun adam akilli olsun ama nerde kendini bilmez var o geldi buldu

Bu 10 yillik bir surec ama dedigim gibi. 1 ayda hepsi olup bitmedi. Oyle bi algi olustu ama sizin hayatiniz da kac kisi oldu. Ben de isterdim 1 kisi olsun adam akilli olsun ama nerde kendini bilmez var o geldi buldu
Benim hayatımda bir kişi oldu . Herkeste böyle olucak diye sart yok tabi. Nasip kismet sans biraz da. Insallah gönlünüzdeki gibi olur.

bence altta yatan sebebi bulmanız lazım..Yani neden böyle ,insanları çekiyorsunuz bunu sorun ve cevabını arayın..Sizin hangi yönünüzü size yansıtıyorsu bu insanlar bunu bulmanız lazım.Spirütüel danışman gibi konuştum ama olaylar aslında bizim bilinçaltımızda yatan sebeplerden kaynaklanıyor bizde nedenini anlayamıyoruz kendimizdeki yaraları , korkularımızı yansıtıyorlar bize bunu bulmak gerekiyor.Youtube da suzan mutlu diye bi kadın var hangi insanları neden kendimize çektiğimizin altta yatan bilişsel sebepleri nasıl bulabiliriz vb. ışık tutuyor biraz olsun..İzleyin tavsiye ederim.

Aynı ruh halini dönem dönem çok fazla hissediyorum:) deniyorum olmuyor vs. 30 yaşındayım. Geçmişe baktığımda kendime çok fazla ders çıkarttım. Geçmişte bir dönem çok yanlış insanlardan beklentilerim olmuş. Aslında insanlar bunu baştan belli ediyormuş ama görmek istememişim. Sadece onlar değil ben de hazır değilmişim. Bunu da fark etmem 27 yaşımı buldu. Güzel bir hayat dersi veren ilişkimden sonra bakış açım değişti. Öncelikle şunu söyleyeyim bunları yine yaşayabilirsin ve yaşayabilirim. Ama sonuçta evli değilim ve çocuğum yok yani vermem gereken daha büyük sınavlarım yok. Geçmiş sana tecrübe katıyor, her yaşadığına böyle bakmalısın. Kendini suçlamayı da bırakmanı tavsiye ederim çünkü işin içinden çıkamazsın. Sadece eğer yıpranmadan bu süreçleri geçirmek istiyorsan insanlara güven duygunu sıfır alarak başla. Onlar çabalasın güvenini kazanmak için ya da sevgini. Bu şekilde olursan eğer üzülmeden kolayca atlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…