Neden Boyle Oluyor?

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Ilk konustugum kisiyle 5 ay konustuk. Ama keyfine gore arayip mesaj atardi. Ben atincada yine keyfine gore ya yazar ya yazmazdi. Bulusalim dedigim de eve cagirir gitmezsem de sen bana guvenmiyorsun madem bulusmayalim der trip atardi.sonra sabrim bitti bitirdim.

Biriyle tesadufen tanistik saatlerce konustuk sonra bulusalim dedi ilk gorusmede sinemaya gidelim dedi ben kabul etmedim. Onun da niyetini gorduk ve devami gelmedi.

Sonra o girdi hayatima kisaydi 2ay gibi bir gecmisimiz oldu . onu o kadar cok sevdim ve hala da seviyorum Verdigi sozler ,umutlar. Cok kötüydüm o zamanlar o karsima cikti. Allah'in bana bir armagani diye dusunmustum. Beni ilgiye ,sevgiye bogdu gökyüzüne cikardi hep biz derdi, biz mutlu olacagiz.o kadar mutluydum ki sonra bir anda birakti paramparca etti beni. Aptal yerine konuldugumami yanayim ,gururumu ,duygularimi ezip gecmesine mi.

Toparlandim derken baska biri girdi hayatima. 1 hafta falan gorustuk. Ilk gunlerde hemen yakinlasmaya calisti istemedim uzak durdum. Sonra bir anda irtibati kesti aciklama bile yapmadan. Agir geliyor iste. Niyetin ne olursa olsun karsindaki insan be. Bir seyler soyle senle ben olmuyoruz benim beklentim farkli de. Yine anlarim anlayis gosterrim. Tamam derim biter.ama o kadar aradim yazdim cevap verilmemesi agrima gidiyor. Bu kadar mi degersizdim.

Sonra baska biri. Onunla iyiydik. O da kisa 2 ay gibi. Cunku fazla deger vermiyordum. Onemsersem gidiyordu ama onla da olmadi. Onun derdi de farkliydi.

Ben cok yoruldum ,yiprandim. Bir seyleri yasiyorum evet bitiyor ama izi kaliyor. Gecmisi silip atamiyorsun. Ozguvenin gidiyor kendinde hata ariyorsun,kusur ariyorsun. Umudum kalmadi. Aklima geldikce uzuluyorum. Niye boyle sizce hatayi nerde yapiyorum..Tek istedigim sevilip sevmekti. Gelen vurdu giden vurdu. Hic biri acimadi karsimdaki de insan , onunda kalbi var demediler.

Bence biraz akışına bırakın. Doğru zaman doğru insan. Deneme yanılma yöntemiyle anlaşılmaz. Karşı tarafın size güven vermesini bekleyin.

Sen çok hızlı yaşıyorsun sanki arayıştasın hayatında hemen birisi olsun istiyorsun ve önüne geleni kabul ediyorsun ayrılmayı da kısa sürede yapıyorsun biraz kendini dinle ama seni sinemaya davet edeni neden reddettin sırf sinemaya davet ettiği için mi olay farklı mı ilerledi eve davet eden olmazdı zaten ilk tanışmada evlerine davet eden erkeklerden her zaman bir adım geride duracaksın ama seni sinemaya götüren yemeğe götüren hesabını ödeyene de yakın durmanda sorun yok dikkatli olmak kaydıyla başka türlü ilişki nasıl ilerleyecek zaten

Flört süresini uzun tutun hemen sevgili olmayın bi tanıyın önce. İlk Aydan seviyorumlar gökyüzüne çıkarmalar sözler veriliyorsa inanmak bi tarafa iyice şüphelenenin zaten. Flört süresince iyi tanıyın sevgili olunur mu olunmaz mı sevilir mi sevilmez mi düşünüp tartıp öyle başlayın ilişkiye.

Mutlu olmak icin hayatin merkezine ilişkiyi koyma kendini sev değer ver böylece ilişkilerinde ne istediğini bileceksin olmuyorsa bu seni yıkmayacak aksine ne istediğini bilen mutlu bir kiz olacaksin kisilere cok önem verdiğin icin ilgi beklentinde o duzeyde olmus devami gelmeyincede hep yikilmissin kendini sev kendin icin yasa

Canım şu gönlünün kapısını biraz kapat yaa. Yalnızlıga alış bastan sonra biri girerse daha tatlı ve güvenilir ilerler

Ilk bulusmada sinemaya gidelim dedi. Ben birbirimizi tanimamiz lazim orda konusamayiz falan dedim. Sozlerinde anladim yani niyeti farkliydi

Maşallah hiç boş kalmamıssıınız

anlam yüklemek için çok kısa süreler bunlar. hızlı kapılıyorsunuz çünkü arayıştasınız, anlıyorum. ancak bu sadece size olumsuzluk yükler.
ilginizi başka alanlara kaydırıp kendinize odaklanın.

İlla bi sevgiliniz olmasimi lazim? Bu ne dert bu ne tasa olmus zaten olacagi kadar sayamadik K.K ailesi olarak.Biraz akisina birakin yahu uzunca bi süre biri girmesin hayatiniza

Artık adam gibi erkekler çok azaldı hepsinin niyeti seks başka bişey degil istediklerini alamayıncada bmyşe bırakıp gidiyorlar umarım karşına adam gibi bir erkek çıkar tekrar aynı sorunları yaşamazsın

Size anlattim ama bu benim yasadiklarim 18 yasinda baslayip 28 kadar devam eden bir sureç. Hepsi bir anda olup bitmedi. Arada kendimi toparlamak icin kestirip attigim kisilerde oldu. Ne zaman niyetlensem hevesimi kursagimda biraktilar

Insan sevip sevilmek istiyor ben de istedim Her an yatip kalkip bunla uyanmiyorum ama yasadiklarim aci veriyor

2 senedir baş başayim artik kimse yok kismetim kapanmis gecmis aklima geliyor yasadigim hayal kirikliklari ve umutsuzluk

kısmet kapanması diye birşey yok...
Sil geçmişi... Sürekli Geçmişe bakma,takılma... o yöne doğru gitmiyorsun...

Doğru zaman,doğru insan Diye birşey var...
Onu bekle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…