Neden böyle oluyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni severse annesine ihanet etmiş olur , o ana kuzusu anasına aşıktır, vazgeç bu sevdadan

Belki ona bakmanızı yanlış yorumlayıp, rahatsız ettim sanıp, içeri girmiş olabilir. Ya da başka sebeple içeri girdi. Yine de çokta hayra yoramam sanki hoşlanmıyor olabilir demek istedim.
Ben de bakıyordum ona zaten ara ara. O yüzden kötü oldum adam o niyetle kalkmamis olsa bile sanki benim bakislardan rahatsizlanmis da o yuzden kalkmis gibi hissettim ya da ztn dedigim gibi hoslansaydi kalkmazdi

Valla benim eşimde peşimden baya koştu. Konuşmaya başladık falan mesajla, sabaha kadar oturan adam bi saatten sonra yatacam iyi geceler derdi bi sinir olurdum. İçeri girebilir yani kötüye yormayın

Engelli demişsiniz. Bazı engelli insanlar maalesef engellerinden dolayı utanıyorlar, dalga geçildiğini falan düşünüyorlar. Böyle bir durum olabilir mi? Belki de sizin ondan hoşlandığınız aklına bile gelmemiştir. Acıdığınızı falan düşünüyordur.

Belki de dediginiz gibidir ama oyle bir izlenim verdigimi dusunmuyorum ne yapilmali peki sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…