gidince anahtarı bana bırakırdı
Neden şehir değiştiren herkesin aklına sen geliyorsun da anahtarları birakiyorlar? Çok acayip..o bile uğramadı annesi anahtarı bıraktı araya
Sevilme, beğenilme ve karşılık görme kaygısı taşıyan niyetlere geri dönüş genelde böyle oluyor. Oldugunuz gibi olun, karşılık beklemeyin.sevdiğim insanı çok severim değer veririm ama karşımdaki insanlar aynı şeyi yapmıyor sanki
Cnm şimdilik biz evdeyiz o yüzden bana bıraktı dayımlar çiçekleri falan sularım diye normalde geçen sene demişti komşum aynı binadayız o yüzden beklemiştim belkide boş kuruntu yapıyorum.Neden şehir değiştiren herkesin aklına sen geliyorsun da anahtarları birakiyorlar? Çok acayip..
Sana güveniyorlar herhalde. Bence kendini gereksiz yere doldurma.
Mahalleden tasinsa neyse de tatile giderken neden size güle güle desin ki insanlar? Ben kimseye söylemem bile aynı mahallede oturduğum yirmi yıllık yakin arkadaşım Instagram'dan görür bir yere gittigimi. Buna alınsa dalga geçerdim herhalde..
Böyle küçük şeyleri kafaya takmamaya calisin
Bir söz var "Dünya hassas kalpler için cehennmemdir" diye bilirmisiniz...Arkadaşlar kendimi uzun zamandır önemsiz hissediyorum sevdiğim insanı çok severim değer veririm ama karşımdaki insanlar aynı şeyi yapmıyor sanki bir oğlum var dört yıllık evliyim..
İyi niyetli bir insanım karşımdakinin güler yüzüne hemen aldanan yapım var belkide bu yüzden kaybediyorum.. İyi arkadaşlıklar kurmak istiyorum ama kısa sürüyor ailem yakın değil evime kayınvalidem ile samimi değiliz fazla gidip gelme yok... Üst komşumun geçen sene çocuğuna baktım kendisi memur benimle iyi geçinirdi memlekete gidince anahtarı bana bırakırdı bu sene geçen sene bana emanet etmişti.. memlekete gitti kapıma vurup güle güle demedi işi düşünce dün aradı anahtarı yukarıdaki komşuya bıraktık bir bakar mısın eve diye sinirime dokundu ki anlatamam onu geç az önce çocukluktan beri birlikte olduğum bende yaşca biraz küçük olan kuzenim ailesiyle memlekete gitti o bile uğramadı annesi anahtarı bıraktı araya mesafe koymuş gibi bende mi problem var gerçekten üzülüyorum neden böyle oluyor bende sinirden kuzenime bir problem mi var yazdım sizce bundan sonra tavrım nasıl olmalı normal sohbet ortamında iyi anlaşırım insanlarla ama acaba çok fazla değer veriyorumda bu yüzden böyle oluyor çünkü çevremde soğuk insanlar el üstünde tutuluyor ne yapmalıyım kızlar sizce bu psikolojiden çıkmak için..
Belkide bu n çok anlam yüklüyorum cnm tabi çok şükür sahip olduklarımaBir söz var "Dünya hassas kalpler için cehennmemdir" diye bilirmisiniz...
Siz cok hassas ve ince olduğunuz icin kendı kendinizi strese ve sıkıntıya sokuyorsunuz. Belkı bu dediklerinizden hıc bırı karsı taraftakı ınsanlar bile farkettmemiştir.
İnsanlara bu kadar anlam yüklemeyin size değer verenler zaten yanınızda olacaktır akısına bırakın ne guzel evli ve cocuğunuz varmıs ınsanlar neden böyle dıe dusunmek yerıne sahip olduklarınızın kıymetini bilin onlarla ilgilenin gerısının cokta onemi varmı..
Evet alınganlık huyumda var sanırımÇok alıngansınız ve olayları kendinize yoruyorsunuz. Yola çıkan insanın telaşı olur, ben yola çıkmadan önce kimseyle vedalaştığımı hatırlamıyorum. Biraz düşünmemeye çalışın.
Cnm şuna alındım açıkçası her zman benimle iletişime geçer böyle şeyler için yukarıda ki komşuya anahtarı verip o olmayınca benim ilgilenmem isteyince snir oldum açıkçası sonuçta kime emanet ettiyse o baksın kuzenime gelincede yüzyüze gelince çok iyiyiz ama bir abla görüşürüz diyelirdiBen de komşularımı giderken görürsem derim ben gidiyorum, kendinize iyi bakın diye. Onlar da beni aramaz giderken. Ama bir şey olursa ben tatildeyken ararım onları. Sizin kızdığınız kişilerin yaptığını yapıyorum yani. Bu art niyet değil.
Peki siz bu insanlardan istekte bulunuyor musunuz? İlgileniyorlar mı, yoksa kulak arkası mı ediyorlar?Cnm şuna alındım açıkçası her zman benimle iletişime geçer böyle şeyler için yukarıda ki komşuya anahtarı verip o olmayınca benim ilgilenmem isteyince snir oldum açıkçası sonuçta kime emanet ettiyse o baksın kuzenime gelincede yüzyüze gelince çok iyiyiz ama bir abla görüşürüz diyelirdi
Bende bir işim olsa hayır demezler demediler bu zamana kadarPeki siz bu insanlardan istekte bulunuyor musunuz? İlgileniyorlar mı, yoksa kulak arkası mı ediyorlar?
Valla bende bilmiyorum.ama sanirim herkes kendi hayatina baktigi icin. Bende ayni durumdayim.Kuzenlerim hele farkli ilde varligimizdan bile habersiziz.Arkadaslarimda isinde gucunde. Belirli bir yastan sonra sanirim herkes ailesiyle gecimine bakiyor.Arkadaşlar kendimi uzun zamandır önemsiz hissediyorum sevdiğim insanı çok severim değer veririm ama karşımdaki insanlar aynı şeyi yapmıyor sanki bir oğlum var dört yıllık evliyim..
İyi niyetli bir insanım karşımdakinin güler yüzüne hemen aldanan yapım var belkide bu yüzden kaybediyorum.. İyi arkadaşlıklar kurmak istiyorum ama kısa sürüyor ailem yakın değil evime kayınvalidem ile samimi değiliz fazla gidip gelme yok... Üst komşumun geçen sene çocuğuna baktım kendisi memur benimle iyi geçinirdi memlekete gidince anahtarı bana bırakırdı bu sene geçen sene bana emanet etmişti.. memlekete gitti kapıma vurup güle güle demedi işi düşünce dün aradı anahtarı yukarıdaki komşuya bıraktık bir bakar mısın eve diye sinirime dokundu ki anlatamam onu geç az önce çocukluktan beri birlikte olduğum bende yaşca biraz küçük olan kuzenim ailesiyle memlekete gitti o bile uğramadı annesi anahtarı bıraktı araya mesafe koymuş gibi bende mi problem var gerçekten üzülüyorum neden böyle oluyor bende sinirden kuzenime bir problem mi var yazdım sizce bundan sonra tavrım nasıl olmalı normal sohbet ortamında iyi anlaşırım insanlarla ama acaba çok fazla değer veriyorumda bu yüzden böyle oluyor çünkü çevremde soğuk insanlar el üstünde tutuluyor ne yapmalıyım kızlar sizce bu psikolojiden çıkmak için..
Tamam o zaman mesele yok. Dün senden iatemişler, bugün sana yüklenmemek için başkasını seçmişler. Hep benden bir şeyler istenmesini ben sevmem mesela. Öyle düşünmüşlerdir. Onunla halledemeyince de sizi aramışlar. Kötü niyet göremedim şahsen. Alıngan olmayın.Bende bir işim olsa hayır demezler demediler bu zamana kadar
Evet belkide ben çok anlam yüklüyorum çünkü herkes her şeyi yapabilir çok ince düşünüp dert ediyorumBence bu hayatta kendi çekirdek aileniz dışında hiç kimsenin yaptığı umrunuzda olmasın. Diğer türlü canınızın sıkıldığıyla kalırsınız. Ben de sizin gibiyim ama takmamaya çalışıyorum. Sağlık ve aile önemli, onun dışındaki her şey geçici unutmayin ve kendinizi üzmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?