Neden böyle oluyor

Evet cnm belkide ben abartıyorum

Fazla verici mi davranıyorsunuz acaba? Beni sevsinler diye çok yakın davranıyorsunuz ama karşınızdaki sizi sadece kullanıyor
Aslında çok da değil sadece evime gelince hizmeti mi eder memnun gönderirim görüşünce yabani durmam kendimi paralamam ama genel itibari ile iyi geçinirim

Eskiden bende böyleydim.Hassas bir yapınız var sanırım ince düşünüyorsunuz , bu yüzden çok kırılıyorsunuz. Her zaman verici olmak , her şeye evet, olur demek bazı insanların işine gelir. Siz onların yaptığına üzülürken, onlar hayatlarına devam ediyorlar . İlk önce siz sonra diğer insanlar bunu unutmayın , bu bencillik değil özsaygıdır.

Neden anahtar size verilsin istiyorsunuz ki. Doğrusu kimse getirip anahtarını bana versin istemem, büyük sorumluluk. Hırsız girse, bir eşyası kaybolsa sorumlu olunur. Size bıraksalar dert edinmelisiniz bence.

Bir de giden her kişi neden sizinle vedalaşsın ki. Tekke ziyareti gibi.

Haklısınız

Anahtar verilmesi değil cnm sürekli benimle iletişime geçip anahtarı başkasına bırakması işi düşüncede beni aramasına sinir oldum kimdeyse onu arasın halletirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…