Ben benden ayrılan eski erkek arkadaşım için neler yaptım gururumu hiçe saydığım zamanlar bile oldu.Gerçekten çok ama çok sevdim ve elimden ne geliyorsa yapmak istedim geriye baktığımda keşke bunu da yapsaydım dememek ve sevgime sahip çıkmak için..Ama o ne yaptı beni hep kırdı üzdü en son yaptığına dayanamadım hep benim kafamı karıştırırdı sonra birden kaybolurdu ortalıktan ben yazmasam o yazardı cevap alana kadar yazardı ya tartışırdık ya güzelce konuşurduk yaa anlatsam şoka girersiniz arkadaşlar sanki sorunlu gibi davranırdı ben de sevgimden o yaptığı saçmalıkları görmezdim dayanırdım sabret derdim bekle ha geldi gelecek derken bir baktım başkasını buldu ve 1 ay önce konuşmuşuz mesela 1 aydır hiç konuşmayınca o ara başkasına gitti ondan da ayrıldı evet ama benim kafamı hep karıştırdı bari ayrıldık 3 ay neden konuştu benle biliyordu sevdiğimi iletişimi kesseydi ben de unutsaydım ya..Ama yapmadı ben evet uğraştım ama o da yazıp dururdu en son görüştük ayrıldıktan 4 ay sonra sokak ortasında kavga ettik aradı bağırdı çağırdı ben de öyle ordan sonra engelledi beni bir kere telefonda kullanılan bir programda engelimin kalktığına şahit oldum bir saat gibi kaldı öyle bir daha bakim dedim engellemiş yine.3 aydır ne o ne ben konuşmadık birbirimizle ben de yoruldum zaten bıktım artık..Neden böyle yaptı anlamadım ama ondan sadece nefret ediyorum.Sevdim çok sevdim işte gururumu bile çiğnedim ama yapmasaydım da diyorum bazen haketmediğim şeyler yaptı bana o kadar temiz davrandım ki ona en son ben de insanım di mi kavgada bağırıp çağırdım o ise hala hem suçlu hem güçlü tavırlarında öyle işte..En kötütü hazmedemiyorum 6 ay oldu ayrılalı tabi daha 3 ay önce o kavgamız oldu yeni daha olaylar ama ben hergün hala acı çekiyorum nasıl unutucam nasıl alışıcam bana yaptıklarına bilmiyorum..Sadece benden en azından bir kere özür dileseydi ya ama yapmadı işte..Neden sizce benle konuştu ayrıldıktan 3 ay sonra hat da bir kere cenazesi vardı başsağlığı diledim ona o gece beni hatırladığını onun için yaptıklarımın aklına geldiğini söyledi yine içime bir umut girdi ama gelmedi bi de bana seviyordum istemiyordum derdi çok kötü hissediyorum ben hala..Neden engelledi açtı o zaman neden tekrar engelledi neden sizce bunlar oldu hiç mi yaptıkları için pişman olmaz bu insan arkadaşlar?Çok doluyum kusura bakmayın uzun oldu ama bana akıl vermenizi istiyorum.Nasıl geçecek bu, geçmiyor altı aydır geçmiyor..
iletişimi ve takip etmeyi kes. yoksa benim gibi uzar işkence, toparlanamazsın. bir de o soruların cevapları yok. neden neden diyoruz? ama o nedenleri hiçbir zaman bilemiycez. zaten nedene ihtiyacın yok. yanında mı? değil. o zaman kaldır at herşeyi çöpe..
şimdi ben sana ne yazsam..neden ayrıldıktan sonra aradı neden konuştu benle vs diyorsun ya, beni de o şahıs ayrıldıktan sonra 2 yıl çeşitli zamanlarda aradı. ne dönmek istedi ne bişey. sadece aradı. her defasında kendimce umutlandım özledim sevdim nefret ettim. her defasında beni yine allak bullak etti. sandım ki unutamıyor o yüzden arıyor. hah güleyim! eğer öyle bir düşüncen varsa derhal kafandan at. çünkü unutamayan erkek bu şekilde vicdansızca acı vermez her defasında. çıkar gelir. dayanamaz hasretine. b.ktan bir telefona çok umutlar bağlıyoruz. kendimizin değerini zerre kadar bilmiyoruz. ne sevdalar yaşanıyor oysa.. seven adam sevdiği kadının kapısında yatar. o kadını birbaşkası alacak diye aklı çıkar..
iletişimi ve takip etmeyi kes. yoksa benim gibi uzar işkence, toparlanamazsın. bir de o soruların cevapları yok. neden neden diyoruz? ama o nedenleri hiçbir zaman bilemiycez. zaten nedene ihtiyacın yok. yanında mı? değil. o zaman kaldır at herşeyi çöpe..
Kesinlikle... Ayrica moralini, yasam enerjini, ofkeni, sevgini yani hicbirseyini sana deger vermedigine adin kadar emin oldugun birinin, engellemesine, engeli kaldirmasina sana attigi msja kisaca hicbir hareketine baglama, bu kadar kiymet boylesine cok fazla..
Yani diyorsun ki ne yaparsa yaprsın bi tarafına takmaa kendi halinde eğlensin öyle .Evet öyle yaptım kavgadan sonra açtı engeli ya bariz gördüm ve durdu öyle bence yazmamı istedi çünkü eski ben hep yazardım ya saf gibi kızdan da ayrılınca yazar bana diye düşündü bi de o kavgayı ben çıkardım giib oldu bağırıp çağırdım ya beyfendiye şişirdiğim egoyu yerle bir ettim o gece o nedenle egosunun şişmesi gerekiyordu ama ben hiç bişey yapmadım yapmıyorum engellemeye grek bile görmedim ÇÜNKÜ İNSAN UMURSAMADIĞI KİŞİYE YÖNELİK HİÇBİR TEPKİ VERMEZ bana göre,doğru değil mi?Ben de hiç bi şey yapmadım engelledi açtı engelledi açmadı daha ama yapmadım bi şey..
Aynen canim bak yine senden beklemis ama sen yazmayinca yine de yazmamis yani sadece senin cabanla olacak olsa bile baksana, o ilgi manyagi olmus bir nevi senin ilgine muhtac seninle alakasi yok bunun sen seni gercekten seven sana ilgi gosterecek birine layik oldugunu dusun ve onu sil hayatindan rahat et bence..
Zaten en son o kavgadan bana dedikleri çok ağır geldi ne isteğim kaldı ne hevesim ne sevgim..Ama sadece bana ettiklerini bulsun istiyorum!!!Ya vicdan nerde ya bunlarda yaa sevmiyorum demezdi de seviyordum istemiyordum derdi ya daha ilk ayda ailesine almaya başladı ilk defa yaptı farkındaydım o da çok heycanlıydı sonra işi ciddiyete bindirmişim ben hemen falan diye yaa o kadar saçmaladı ki bana ayrılma sebebi işin hemen ciddiyete binmesinden korkması bunalması geldi ki ben ona öyle bi baskı da yapmazdım kendi yakınları beni onlarla tanıştırdığı zaman biraraya geldiğimizde evlilik muhabbetini açardı hemen.Ama o bana yazsın sadece isteğim bu benden tek cevap alamazzzz!!!Ve pişman olacak dönmek için değil belki ama zaman geçince anlicak bana yaptığını çünkü sadece sevdim onu yaa nasıl bu kadar gaddarlaştı birden yaa çok garip bu erkekler yaa anlamıyorum hiç..Ama çok vicdanszılar ve hemen yapılan fedakarlıkları sevgiyi unutabiliyorlar hemen.Nasıl kestin peki iletişimi 2 yıl ya ne demek.Biz zaten düşman olduk konuşmuyoruz da yazsa da cevap vermem ona ama tek isteğim o bana bi yazsın sadece bunu istiyorum sence yazacakmıdır ilerde bak yemin ederim dönsün falan değill amacım sadece yaptığını çektiğini görmek istiyorum o kadar..
Ben iletisimi kesemedim. Son arayisina kadar hep karsilik verdim. Bir ay gecti suan son arayisindan beri. Ben dun bir hata yapip sayfasina baktim. Dunden beri cok kotuyum. O hayalleri kuran biz degilmisiz sanki. Oyle mutlu ki hayatindan.geriye benden hicbir sey kalmamis.Dunden beri agliyorum. Yazdikç a aglayasim geliyor. Sana da sunu diyeyiym arayacak.ama inan insanin yuregi sogumuyor. Cunku pismanlik arayisi degil. Sadece ego tatmini.
Ağlamaaaa..Yapma zor biliyorum ama yapma kendini düşün bak zaman geçtikçe diyorum ben de ya salak gibi 6 ay ağlamışım evet bazen ara ara yine ağlamak geliyor içimden mesela bugün yine geldi ama geçti..Eskiden her gün ağlardım yemin ederim sana 6 ay boyunca her gün ağladım hergün düşündüm acı çektim..Ama kendime geliyorum ALLAH'a şükür..Sen de hata yapmışsın baya uzun bir süre 2 yıl keşke hiç konuşmasaydın ama üzülme artık yapma kendine bunu..Ve şunu öğrendim ben,sabretmek ..Zor olsada sabredicez zamanla geçecek eminim..Arayacak diyorsun yani?Arasın egosunu ben en son o kavgadan baya düşürdüm engelleyerek çıkarmaya çalışıyor o da işte aklınca.Umrumda olmadı ki tepkisiz kaldım hala da tepkisizim..Son gülen de iiy güler bunu da biliyoru ve herşeyi bilen gören ALLAH var!Sabredip dua edeceğiz..Ağlama ama olur mu:)Ben de sana dua edeceğim geçecek elbet acımız..Sabır ve zamanla..
teşekkür ederim. dünden beri biraz daha iyiyimbugün de çok gelgitlerim oldu az daha mesaj yazacaktım kendimi tamamen hiç edecektim melekler yardım etti yapmadım şükürler olsun.. ben de 2 sene ağladım diyebilirim. aslında ayrılık değil canımı yakan. hala umut verir gibi araması. beni sürekli arafta bırakması. ne geliyor ne tamamen gidiyor. oysa o gitmiş haberim yok. sadece canı sıkıldığında sevildiğini duymak için arar olmuş. yazık.. ben kendimi ne zaman bu kadar kaybettim ne zaman böylesine değerimi düşürdüm.. az daha yine hata yapacaktım ama tuttum kendimi. bir de öye yorgunum ki anlatamam. sanki yüreğim lime lime.
o arayacak seni bundan şüphem yok. ama sakın ola ki aradığında bir hata yapıp güzel sözler kullanma. belki bir anlık özlemine yenilirsin. hernekadar nefret ediyorum desende içinde çok güçlü duygular var. insan umursamadığı insandan nefret etmez. aradığında mümkünse açma. açarsan da çok ilgisiz konuş. bir hata yaptın mı telafisi olmuyor. paspasa dönüyor insan..
İyi olmana sevindim..Bana da öyle yapardı işte ne gelirdi ne giderdi ben hep sevgi sözcükleri özlem sözcükleri kullanırdım baktım sadece egosu tavan oluyor en son yine kafamı karıştırdı duydum birini bulmuş öyle de aldı benden hakettiğini kavga ettik ben de istemezdim böyle olsun ama beni bu duruma o getirdi ben kendimi tanıyamadım ya o kadar şeyi ben mi yapmışım dediğim zamanlar oldu ya.Yok aslaaa hatdaa sanki normal biri gibi konuşurum belki o da şaşırır zaten öyle davranırsam ya da hiç kaale alıp cevap vermicem.O kavgada o da bana dedi nefret ediyormuş benden ve engelledi de beni ben engellemedim umursamaktır o da doğru değil mi?Umursamadığının insanı engellemezsin de ya da engeli kaldırmassın ya ne bilim yanlış mı düşünüyorum ben ya?Üç aydır konuşmadık zaten kavgalıyız da o günden beri.
ben engeli kaldırdım mesela aylar sonra. kendimce şunu demek istedim: seni engelleyecek kadar bile umursamıyorum. ama bu mesaj yerine ulaşır mı onun umurunda mı bilmiyorum. ben yine bi kötüyüm bugün. karşıma sevebileceğim biri çıkmadan bu durumdan kurtulamıycam ben biliyorum.
senin yaşını merak ettim.
İşte ben de onu diyorum ya umursamayan ne engeller ne başka bi şey yapar.Ben ,ayrıldıktan sonra tartışmalar yaşardık ya tartışmadan sonra sinirlenip engellerdim sonra 3,4 gün geçerdi kendime derdim ki aman boşver ya umursama aç engeli bırak ne yaparsa yapsın umursamamak için açardım engeli.Açtığım gün yazardı bi de yüzsüz gibi öyle de bi değişikti kendisi.Öyle yani.Sen açmakla iyi ettin dediğim gibi bence insan umursamadığı kişiye ne engel koyar ne başka birşey doğru değil mi sence de?Ben de umursamıyorum tepkisiz kaldım o olaydan sonra çok da iyi yaptım sanırım ve bi ara numaramı herşeyimi değiştirmek istedim ama düşününce yine onun için yapmış olcaktım ben de umursamamak adına hiçbirşey yapmadım da yapmıyorum da yapmam da!!!İnşallah sen de MUTLU olursun çokk..Herşey gönlünce olsun..
Benim eski sevgilim de engelledi beni 3 ay olcak hala engel duruyo acarsa beni hatirladigini ve engeli kaldırdıni gostermis olucak o yuzden acmaz asla bence sizde buna takilmayin[/QU
Biz ayrıldıktan sonra 3 ay falan konuştuk hep umut verdi ben geri çekildim tamam derdim mesaj atıp kafamı karıştırırdı en son 1 ay konuşmayınca o ara birini bulmuş öyle de görüştük geldi kavga ettik ordan sonra engelledi beni zaten önceden de yapardık ama en fazla 5 gün kalırdı.Şimdiki kavgamız çok büyüktü bi de bana sinirlendi baya engelledi sonra kavgamızdan bir hafta sonra da açtı engeli tesadüf denk geldim o ana ve bir saat gibi durdu bi baktım yine engelledi.O zaman bunu neden yaptı sence?Meraktan diyeceksin de merak eden adam açar hemen kapar sonra ben gördüm açtığı anı yani durdu da öyle bir süre yine kapadı ama sonra.Anlamadım bunu.Ya karşılaşmada yüzüne bakmadım o da gördü daha açsa ne açmasa ne evet ben sinirlendim engellediğinde ama açıp tekrar engellemesi daha da saçma.
Canim bnde yasadim hrmen hemen yasadiklarinin cogunu. 2.5 yillik bi iliskimdi iliskiye bna cok hatalari oldu kabul ettim her defasinda çünkü deliler gibi seviyordum hep görmezden geliyordum. Ayni sizinki gibi bizimde son patlama olayimiz oldu o kadar sacma bi nedenki anlatamm sana yok o sana ne demişti bma neden demiosun falan diye. Bn bunu ittirdim diye o an bogazimi sıktı ve bnm dünyam yıkıldı. Tum arkadaslarmiz vardi ve tek bn sucluymusum gibi her zamnki gibi üste cikti. Bagirdi çağırdı esyalarimi pencereden atti. Ve bn ilk defa o an sinir krizi gecirdim tum vucudum kasilmisti ağliodum deli gibi alin götürün bunu dedi dusunsene eşya gibiyim ayni. Bn gitmicem diye bağırmaya basladim o ani hic unutamiorum canimin acisiyla ona yalvariyorum gitmicem nolur diye. Offff ne aci gunlerdi yaaaaa canim cok yaniyo ustunden 1 ay gecti ayrilali. Bazen özlüyorum oysaki unutmam icin cok neden varken ama onu degil guzel anlariÖzür dilese dedim dönse zaten aslaaaa kabul etmem onu asla...Sadece en son o kavgada ben sinirlerime hakim olamadım evet çünkü bana aylarca neler yaşattı sadece kusura bakma yaptıklarım için diyeceğine bi de kalkıp bana bağırıp çağırıyor ya o beni çileden çıkarıyor işte bi de yaptığı tavırlar.Ya baksana engellemiş bi de kafasına göre de açtı engeli bide ve yine kapadı.Yani resmen beni delirtti en son da bağırıp çağırdım ona görüşmeye gelince bi de kızıyor bana nasıl bağırıyor saçma insan..İşim olmaz onla ama onca yaptığım şeylere rağmen yine haklı gibi davranması tavırlara girip engellemesi bunları hazmedemiyorum işte..Şimdi de istiyorum ki bana nasıl umut verdi ben de salak gibi peşinden gittim o da yapsın benden tek cevap alamaz.Bak mesela onun okuduğu şehire gidecektim sırf onunla konuşmak kendim rahatlamak için çünkü yaa anlatamam ya o kadar kafa karıştırıcı işler yapardı ki mesajlar atardı ki gelicek gibi olduğu zamanlarda oldu tam gidecektim kız başıma o bile şaşırdı tabi gelme demedi sadece adam gibi yüzüme desin diye gidecektim.Akşam kararımı değiştirdim lan dedim sen neler yapıyorsun adam hala burnu havada ben de vazgeçtim gelmicem dedim o da neden ne oldu falan dedi haklısın gelmeme gerek yok dedim tamam dedi ben dededim ki kendime, kızım bitti dedim kafamda olmuyo işte salla gitsin dedim ve kafamda bitirdim.Gece oldu bana mesaj attı 5 ocak sana ne ifade ediyor dedi benim doğum günüm yani başka bi şey yok oda dedi biliyorum başka bi şey için sordum hadi tatlı rüyalar falan ben de daha cevap vermedim.Bak şimdi buna ne dersin bak vazgeçtim tamam dedim kabullandim gece bana böyle bi mesaj attı ee insanın aklına gelen bu doğum günümde sürpriz falan mı yapcak geldi al sana bi umut daha soktu kafama ..Ben de sabırla bekledim yazmadım 1 ay sonra öğrendim birini bulmuş ve ben yanına gideceğim sıra sanırım o kızla da arayı yapmaya çalışıyordu benle de konuşuyordu tabi yine salak.Sonra görüşmek istedim geldi ve kavga ettik sokakta telefonda falan bağırıdk birbirimize baya engelledi beni bende tepki vermedim daha bi baktım bi gün engeli açtı biraz durdu yine kapadı meraktan açsa hemen kapardı bu 1 saate yakın açık durdu yine kapadı amacı ne anlamadım o kızdan da ayrılmış tabi şimdi ne hali varsa görsün diyorum ve karşılaştık üstüste yanyanaydık yüzüne bakmadım yanımdan geçerken sonra telefondaki programda durumuna insanlar bazen susar gölgeleri konuşur yazmış karşılaşmamızdan 1,2 gün sonra sence bunu o karşılaşmamız için mi yazmıştır bu cins?Ama beni acayip yıprattı ya..
Canim bnde yasadim hrmen hemen yasadiklarinin cogunu. 2.5 yillik bi iliskimdi iliskiye bna cok hatalari oldu kabul ettim her defasinda çünkü deliler gibi seviyordum hep görmezden geliyordum. Ayni sizinki gibi bizimde son patlama olayimiz oldu o kadar sacma bi nedenki anlatamm sana yok o sana ne demişti bma neden demiosun falan diye. Bn bunu ittirdim diye o an bogazimi sıktı ve bnm dünyam yıkıldı. Tum arkadaslarmiz vardi ve tek bn sucluymusum gibi her zamnki gibi üste cikti. Bagirdi çağırdı esyalarimi pencereden atti. Ve bn ilk defa o an sinir krizi gecirdim tum vucudum kasilmisti ağliodum deli gibi alin götürün bunu dedi dusunsene eşya gibiyim ayni. Bn gitmicem diye bağırmaya basladim o ani hic unutamiorum canimin acisiyla ona yalvariyorum gitmicem nolur diye. Offff ne aci gunlerdi yaaaaa canim cok yaniyo ustunden 1 ay gecti ayrilali. Bazen özlüyorum oysaki unutmam icin cok neden varken ama onu degil guzel anlari özlüyorumÖzür dilese dedim dönse zaten aslaaaa kabul etmem onu asla...Sadece en son o kavgada ben sinirlerime hakim olamadım evet çünkü bana aylarca neler yaşattı sadece kusura bakma yaptıklarım için diyeceğine bi de kalkıp bana bağırıp çağırıyor ya o beni çileden çıkarıyor işte bi de yaptığı tavırlar.Ya baksana engellemiş bi de kafasına göre de açtı engeli bide ve yine kapadı.Yani resmen beni delirtti en son da bağırıp çağırdım ona görüşmeye gelince bi de kızıyor bana nasıl bağırıyor saçma insan..İşim olmaz onla ama onca yaptığım şeylere rağmen yine haklı gibi davranması tavırlara girip engellemesi bunları hazmedemiyorum işte..Şimdi de istiyorum ki bana nasıl umut verdi ben de salak gibi peşinden gittim o da yapsın benden tek cevap alamaz.Bak mesela onun okuduğu şehire gidecektim sırf onunla konuşmak kendim rahatlamak için çünkü yaa anlatamam ya o kadar kafa karıştırıcı işler yapardı ki mesajlar atardı ki gelicek gibi olduğu zamanlarda oldu tam gidecektim kız başıma o bile şaşırdı tabi gelme demedi sadece adam gibi yüzüme desin diye gidecektim.Akşam kararımı değiştirdim lan dedim sen neler yapıyorsun adam hala burnu havada ben de vazgeçtim gelmicem dedim o da neden ne oldu falan dedi haklısın gelmeme gerek yok dedim tamam dedi ben dededim ki kendime, kızım bitti dedim kafamda olmuyo işte salla gitsin dedim ve kafamda bitirdim.Gece oldu bana mesaj attı 5 ocak sana ne ifade ediyor dedi benim doğum günüm yani başka bi şey yok oda dedi biliyorum başka bi şey için sordum hadi tatlı rüyalar falan ben de daha cevap vermedim.Bak şimdi buna ne dersin bak vazgeçtim tamam dedim kabullandim gece bana böyle bi mesaj attı ee insanın aklına gelen bu doğum günümde sürpriz falan mı yapcak geldi al sana bi umut daha soktu kafama ..Ben de sabırla bekledim yazmadım 1 ay sonra öğrendim birini bulmuş ve ben yanına gideceğim sıra sanırım o kızla da arayı yapmaya çalışıyordu benle de konuşuyordu tabi yine salak.Sonra görüşmek istedim geldi ve kavga ettik sokakta telefonda falan bağırıdk birbirimize baya engelledi beni bende tepki vermedim daha bi baktım bi gün engeli açtı biraz durdu yine kapadı meraktan açsa hemen kapardı bu 1 saate yakın açık durdu yine kapadı amacı ne anlamadım o kızdan da ayrılmış tabi şimdi ne hali varsa görsün diyorum ve karşılaştık üstüste yanyanaydık yüzüne bakmadım yanımdan geçerken sonra telefondaki programda durumuna insanlar bazen susar gölgeleri konuşur yazmış karşılaşmamızdan 1,2 gün sonra sence bunu o karşılaşmamız için mi yazmıştır bu cins?Ama beni acayip yıprattı ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?