Neden böyle şeyler oldu neden bana bunları yaşattı?

Canim bnde yasadim hrmen hemen yasadiklarinin cogunu. 2.5 yillik bi iliskimdi iliskiye bna cok hatalari oldu kabul ettim her defasinda çünkü deliler gibi seviyordum hep görmezden geliyordum. Ayni sizinki gibi bizimde son patlama olayimiz oldu o kadar sacma bi nedenki anlatamm sana yok o sana ne demişti bma neden demiosun falan diye. Bn bunu ittirdim diye o an bogazimi sıktı ve bnm dünyam yıkıldı. Tum arkadaslarmiz vardi ve tek bn sucluymusum gibi her zamnki gibi üste cikti. Bagirdi çağırdı esyalarimi pencereden atti. Ve bn ilk defa o an sinir krizi gecirdim tum vucudum kasilmisti ağliodum deli gibi alin götürün bunu dedi dusunsene eşya gibiyim ayni. Bn gitmicem diye bağırmaya basladim o ani hic unutamiorum canimin acisiyla ona yalvariyorum gitmicem nolur diye. Offff ne aci gunlerdi yaaaaa canim cok yaniyo ustunden 1 ay gecti ayrilali. Bazen özlüyorum oysaki unutmam icin cok neden varken ama onu degil guzel anlari özlüyorum

hay ağzınıza sağlık ya
Benzer birşeyi yaşadım tatlım dengesiz insanlardan çok ne var unutmaya çalışacaksın başka yolu yok ve kesinlikle o kişiye açık bi kapı bırakmayacaksin.ben böyle dengesiz bir insandan kurtuldum bende iki sene önce kurtuldum hoş biz sevgili değildik ama ben seviyordum o da uğraşıp duruyordu aklımı bulandırıyordu ve çok ağır atlattım unutma kısmını ,iyi ki de kurtulmuşum diyorum şimdi çünkü Rabbim bitanecik aşkımi çıkardı karşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…