Özür dilese dedim dönse zaten aslaaaa kabul etmem onu asla...Sadece en son o kavgada ben sinirlerime hakim olamadım evet çünkü bana aylarca neler yaşattı sadece kusura bakma yaptıklarım için diyeceğine bi de kalkıp bana bağırıp çağırıyor ya o beni çileden çıkarıyor işte bi de yaptığı tavırlar.Ya baksana engellemiş bi de kafasına göre de açtı engeli bide ve yine kapadı.Yani resmen beni delirtti en son da bağırıp çağırdım ona görüşmeye gelince bi de kızıyor bana nasıl bağırıyor saçma insan..İşim olmaz onla ama onca yaptığım şeylere rağmen yine haklı gibi davranması tavırlara girip engellemesi bunları hazmedemiyorum işte..Şimdi de istiyorum ki bana nasıl umut verdi ben de salak gibi peşinden gittim o da yapsın benden tek cevap alamaz.Bak mesela onun okuduğu şehire gidecektim sırf onunla konuşmak kendim rahatlamak için çünkü yaa anlatamam ya o kadar kafa karıştırıcı işler yapardı ki mesajlar atardı ki gelicek gibi olduğu zamanlarda oldu tam gidecektim kız başıma o bile şaşırdı tabi gelme demedi sadece adam gibi yüzüme desin diye gidecektim.Akşam kararımı değiştirdim lan dedim sen neler yapıyorsun adam hala burnu havada ben de vazgeçtim gelmicem dedim o da neden ne oldu falan dedi haklısın gelmeme gerek yok dedim tamam dedi ben dededim ki kendime, kızım bitti dedim kafamda olmuyo işte salla gitsin dedim ve kafamda bitirdim.Gece oldu bana mesaj attı 5 ocak sana ne ifade ediyor dedi benim doğum günüm yani başka bi şey yok oda dedi biliyorum başka bi şey için sordum hadi tatlı rüyalar falan ben de daha cevap vermedim.Bak şimdi buna ne dersin bak vazgeçtim tamam dedim kabullandim gece bana böyle bi mesaj attı ee insanın aklına gelen bu doğum günümde sürpriz falan mı yapcak geldi al sana bi umut daha soktu kafama ..Ben de sabırla bekledim yazmadım 1 ay sonra öğrendim birini bulmuş ve ben yanına gideceğim sıra sanırım o kızla da arayı yapmaya çalışıyordu benle de konuşuyordu tabi yine salak.Sonra görüşmek istedim geldi ve kavga ettik sokakta telefonda falan bağırıdk birbirimize baya engelledi beni bende tepki vermedim daha bi baktım bi gün engeli açtı biraz durdu yine kapadı meraktan açsa hemen kapardı bu 1 saate yakın açık durdu yine kapadı amacı ne anlamadım o kızdan da ayrılmış tabi şimdi ne hali varsa görsün diyorum ve karşılaştık üstüste yanyanaydık yüzüne bakmadım yanımdan geçerken sonra telefondaki programda durumuna insanlar bazen susar gölgeleri konuşur yazmış karşılaşmamızdan 1,2 gün sonra sence bunu o karşılaşmamız için mi yazmıştır bu cins?Ama beni acayip yıprattı ya..