- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
bi de ilacı aile hekimine yazdırırsan 2 liralık ilaca 15 lira katkı payı mı ne zımbırtıysa ondan ödüyorsun.
ben gidince lütfen reçete yazmayın bende ondan var diyordum
geçen ishal oldum afedersin. reflör yazmış doktor. 26 lira verdim, sigorta karşılamıyomuş. bilsem direkt patates haşlar bi tencere onu yerdim.
Ben de maflor aldim yeni o da 26 tl :)
Cocugu asiya goturuyordum doktor hemen bir calpol yazayim aksama ateslenir diyor, yazma kurban olayim, recetesiz calpol 5 lira, receteyle alirsan muayene ucreti katki payi 15 lira
Ben de maflor aldim yeni o da 26 tl :)
Cocugu asiya goturuyordum doktor hemen bir calpol yazayim aksama ateslenir diyor, yazma kurban olayim, recetesiz calpol 5 lira, receteyle alirsan muayene ucreti katki payi 15 lira
Gerçekten haklı bu konudaNe bileyim surekli saglik sistemini oven tek kisi var
Canim avrupadan toplu halde turkiyeye estetik olmaya gelenler var. Dis tedavisini saymıyorum bile. Cunki avrupaya bakılırsa komik bir fiyat ortaya cikiyoAyrıca diş yaptırmak daha uygun başka ülkelerde. İlgilenen biri olarak hem Türkiyeden hem İtalyadan fiyat almış biri olarak arada baya fark var...
türkiyede sgk lı olan bedava muayene oluyor mu sanıyorsunuz? Siz maaşı görmeden devlet almanız gereken maaştan binlerce lira kesiyor zaten sağlık kesintisi diye hastaneye gitsenizde gitmesenizde .
Devlet bizden kepçeyle alırken göstermediği için kaşıkla geri verdiğine şükretmekte enteresan bir bakış açısı..
15 lirz neki hicbisey sukredin bencesağlık sistemine bak. hele bi de beşinci köprüyü yapsak kim bilir neler olacak.
15 lirz neki hicbisey sukredin bence
15 lirz neki hicbisey sukredin bence
Hayir yani bir de oyle bir yazmis kisize göre hiçbir şey,
asgari ücretin 1500 tl olduğu bir ülkenin vatandaşları için ise çok şey.
bakın siz Türkiye de yaşayanların gelirini avrupayla kıyaslayarak sağlık sistemine ucuz diyorsunuz.
mesela bir diş implantı 2000 tl desek, ortalama bir çalışanın 1 aylık maaşından fazla,
e sizde de 1 implant 3 maaş değildir herhalde...
yani kendi paranızın değerine göre değil türk insanının ortalama gelirine göre düşünürseniz çok daha objektif bir bakış açısı kazanabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?