- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
degilm Erdogan cidz degilmi. ki son zamanlarfz turkiye saglik turizimde cok ilerlemis buda sagliginn ne kadzr oui oldugunu gosterir. ah ahErdogan sen misin
Erdogan sen misin
gidecem zaten. unutmadim telefonun klavyesi degisik yazamiyorumSiz gurbette kala kala Türkçe yi de mi unuttunuz?
İnşallah psikolog fiyatları uygundur gitmenizi 10000. kez öneriyorum.
Yok bu arkadaş sürekli ailesine ve eskiye özlem duyan, geçmişte yaptıklarından pişmanlık duyan ve yurt hasreti çeken üyemiz. Erdoğan kimdi?
Ay ben senin neden saat başı ban yediğini anladım Allah müstahakını versin yaDuzenledim
Ay ben senin neden saat başı ban yediğini anladım Allah müstahakını versin ya
inanin oyle ama yurtdisinda cikin anlarsiniz. ben turkiyemin degerini bilmezdim yurtidisina cikmadan onceNe bileyim surekli saglik sistemini oven tek kisi var
inanin oyle ama yurtdisinda cikin anlarsiniz. ben turkiyemin degerini bilmezdim yurtidisina cikmadan once
turkiyz her konuda2 cennetCiktim sizin gibi sorunlar yasamadim .
Umarim alisirsiniz bi sure sonra ..
Sen nediyorsun ya. TRde nikah günü alabilmek icin saglik ocagina gittim alman vatandasiyim diye kanimi almadilar. Neymis sisteme TC nosu girmek zorundaymis yoksa olmuyormus.
Baska bir sene TRde gece öksürmekten nefes alamicak duruma geldim. Esim beni acile götürdü. Türk vatandasi degilim diye para aldilar benden. Suriyelilere bedava ama.
Orda bekledigimiz 2 saatten hic bahsetmiyorum bile. Kendi ülkemden sogudum.
Türkiyede aman hasta olmayasin ölürsün valla.
turkiyz her konuda2 cennet
suriyeliler dunyada boyle savastan dolayi. turkiye degil sadece . bir yakinimfa sizin gibi sorun yasadi ama turkiye vatandzsiba oyle degil sonuxta . almanyada nasil sistemi daha mi ouiSen nediyorsun ya. TRde nikah günü alabilmek icin saglik ocagina gittim alman vatandasiyim diye kanimi almadilar. Neymis sisteme TC nosu girmek zorundaymis yoksa olmuyormus.
Baska bir sene TRde gece öksürmekten nefes alamicak duruma geldim. Esim beni acile götürdü. Türk vatandasi degilim diye para aldilar benden. Suriyelilere gelince bedava ama.
gelicem ins durmam ki cocuk ta yetismez burda . y'a turliyede her turlu magaza nalbur zuccaciyeci eczabe hersey vqrdir kucuk yerlere bile. burda kucuk yerdeyseb araban yoksa yandinHi hi cennet evet
Geri donun o zaman USA sizi kirmizi mumlu davetiyeyle cagirmadi herhal
Cennetinize gelin
hem neden turk vatandzsligindan ciltinizkiSen nediyorsun ya. TRde nikah günü alabilmek icin saglik ocagina gittim alman vatandasiyim diye kanimi almadilar. Neymis sisteme TC nosu girmek zorundaymis yoksa olmuyormus.
Baska bir sene TRde gece öksürmekten nefes alamicak duruma geldim. Esim beni acile götürdü. Türk vatandasi degilim diye para aldilar benden. Suriyelilere gelince bedava ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?