Bunda bişey yok ki ?Merhaba arkadaşlar sürekli gittiğim bi eğlence merkezinde bi çocuk var ben de bileti günlük alıyorum kampanyaları var onların da neden kampanyalı bilet almıyorsun her gün biniyorsun nasılsa dedi ne zaman basımı kaldırıp baksam göz göze geliyoruz sizce hoşlanıyor olabilir mi
Bunda bişey yok ki ?Sizin iyiliginize demiş .
Hayır, aşık.Neden böyle yapıyor bir düşüneliiim? Hımmmm işini yapıyor olabilir mi mesela?
Gelinlik bakmaya başlayın bence, ufukta evlilik görünüyorMerhaba arkadaşlar sürekli gittiğim bi eğlence merkezinde bi çocuk var ben de bileti günlük alıyorum kampanyaları var onların da neden kampanyalı bilet almıyorsun her gün biniyorsun nasılsa dedi ne zaman basımı kaldırıp baksam göz göze geliyoruz sizce hoşlanıyor olabilir mi
İnşallah dua etYemek getiren kurye adam, eşime "X siteden siparis ederseniz kampanya var daha uygun olur" demişti.
Göz göze de gelmemislerdir ins.
Siz hoşlanıyo olmayasınız?Merhaba arkadaşlar sürekli gittiğim bi eğlence merkezinde bi çocuk var ben de bileti günlük alıyorum kampanyaları var onların da neden kampanyalı bilet almıyorsun her gün biniyorsun nasılsa dedi ne zaman basımı kaldırıp baksam göz göze geliyoruz sizce hoşlanıyor olabilir mi
Şöyle ki 10 bilet daha uyguna gelirken ben tek tek falan alıyorum gittikçe o da her zaman geliyorsun kampanyalı alsana diyor yani benim tek tek almamın daha çok işlerine gelmesi gerekmez mi? Aynı zamanda senelerdir gidiyorum oraya her fırsatta bu gibi mevzular açıp konuşmaya çalıştığını düşünüyorum örneğin biletimi almayı unutur her alışımda cümlemi teyit ettirir bu kadar binince miden bulanmıyor mu falan diye sorar. Kuzenlerim de ne zaman o abi sana bakıyor deseler göz göze geliyorum. En az ihtimalle ilgilendiğini düşünüyordum. Eksik anlattım ben de kabul ediyorum aman hemen de dalga geçinNeden böyle yapıyor bir düşüneliiim? Hımmmm işini yapıyor olabilir mi mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?