Evet lunaparkSanırım evet hoşlantı var gibi . Ayrıca her gün neye biniyorsunuz ? Lunapark gibi bir yer mi ? Ya da çocukları götürdüğümüz Avm oyun alanı gibi bir yer mi ?
Hayır işlerine gelmez. O zaman kampanyalı bilet diye bir şey üretmezlerdi.Şöyle ki 10 bilet daha uyguna gelirken ben tek tek falan alıyorum gittikçe o da her zaman geliyorsun kampanyalı alsana diyor yani benim tek tek almamın daha çok işlerine gelmesi gerekmez mi? Aynı zamanda senelerdir gidiyorum oraya her fırsatta bu gibi mevzular açıp konuşmaya çalıştığını düşünüyorum örneğin biletimi almayı unutur her alışımda cümlemi teyit ettirir bu kadar binince miden bulanmıyor mu falan diye sorar. Kuzenlerim de ne zaman o abi sana bakıyor deseler göz göze geliyorum. En az ihtimalle ilgilendiğini düşünüyordum. Eksik anlattım ben de kabul ediyorum aman hemen de dalga geçin
Niye onlar insan değil mi? Olamaz mı.. her gün gittiğimde tanesine 10 lira ödüyorum kampanyalı bilet 10 tane 80 lira sizce işlerine neden gelsin ben daha fazla alıyorum. O da onu merak etti neden ondan almıyorsun diye zaten.. ben de buna şaşırıyorum sonuçta daha fazla kazanıyor. Benim tek tek alma sebebim de tatil beldesi olduğu için elimde kalmasın günlük kullanayım diye.. benHayır işlerine gelmez. O zaman kampanyalı bilet diye bir şey üretmezlerdi.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama lunapark biletçisi mi hayalindeki erkek gerçekten?
Gerçekten neden kampanyalı bilet almıyorsun ?Niye onlar insan değil mi? Olamaz mı.. her gün gittiğimde tanesine 10 lira ödüyorum kampanyalı bilet 10 tane 80 lira sizce işlerine neden gelsin ben daha fazla alıyorum. O da onu merak etti neden ondan almıyorsun diye zaten.. ben de buna şaşırıyorum sonuçta daha fazla kazanıyor. Benim tek tek alma sebebim de tatil beldesi olduğu için elimde kalmasın günlük kullanayım diye.. ben
İnsan değil mi dedim? Hayalindeki erkek bu mu diye sordum. Buymuş öğrendikNiye onlar insan değil mi? Olamaz mı.. her gün gittiğimde tanesine 10 lira ödüyorum kampanyalı bilet 10 tane 80 lira sizce işlerine neden gelsin ben daha fazla alıyorum. O da onu merak etti neden ondan almıyorsun diye zaten.. ben de buna şaşırıyorum sonuçta daha fazla kazanıyor. Benim tek tek alma sebebim de tatil beldesi olduğu için elimde kalmasın günlük kullanayım diye.. ben
Ya benim bile tuhafıma gitti, adam da düşünmüştür haliyle neden kampanyalı almıyor diyeGerçekten neden kampanyalı bilet almıyorsun ?
Yaş eğer doğruysa 26 yaşında bir insan neden her gün lunaparka gider diye düşünüyorum ben şu an. Bir sosyalleşme aracı olarak lunaparkYa benim bile tuhafıma gitti, adam da düşünmüştür haliyle neden kampanyalı almıyor diye
26 yaşında insanın ilişki için en önemli kriterinin '' insan '' olması peki? Nefes alsın yeter gibi.Yaş eğer doğruysa 26 yaşında bir insan neden her gün lunaparka gider diye düşünüyorum ben şu an. Bir sosyalleşme aracı olarak lunapark
Olamaz mı olabilir.Merhaba arkadaşlar sürekli gittiğim bi eğlence merkezinde bi çocuk var ben de bileti günlük alıyorum kampanyaları var onların da neden kampanyalı bilet almıyorsun her gün biniyorsun nasılsa dedi ne zaman basımı kaldırıp baksam göz göze geliyoruz sizce hoşlanıyor olabilir mi
Ona takılmadım çok. Kendinin de tek özelliği insan olmasıdır belki bilemiyoruz ki26 yaşında insanın ilişki için en önemli kriterinin '' insan '' olması peki? Nefes alsın yeter gibi.
Bence hoşlanmıyorMerhaba arkadaşlar sürekli gittiğim bi eğlence merkezinde bi çocuk var ben de bileti günlük alıyorum kampanyaları var onların da neden kampanyalı bilet almıyorsun her gün biniyorsun nasılsa dedi ne zaman basımı kaldırıp baksam göz göze geliyoruz sizce hoşlanıyor olabilir mi
Ya o benim de aklıma geldi ama ben senede bir gün gittiğimde bile her aletten inişimde kusuyorum. Objektif bakamam diye bir şey demedim, kadın içindeki çocuğu öldürmemiştir belkiYaş eğer doğruysa 26 yaşında bir insan neden her gün lunaparka gider diye düşünüyorum ben şu an. Bir sosyalleşme aracı olarak lunapark
Yeşilköy’de o zamanki flörtümle buluşcez gencim her hafta biriyle oynaşıyorum tam uçak kalktı ben bunun oldugu yere gittim, cok ses var kalkıs sesi, seni bekliyordum demiş,ben seni seviyorum diyo sandım. Ben de seni aşkım dedimflgçgşgmglgkg yaş:18, bir daha buluşmadık.Ay aklıma şey geldi, bir gün arkadaşımı bekliyordum durakların orada. Karşıda çoook yakışıklı biriyle göz göze geldim. Böyle beş dakika falan bakıştık.
Tam Google -> gelinlik modelleri bakıyordum ki yanıma geldi çocuk. Kesin numaramı isteyecek diye düşündüm ama 'bozuk paran var mı' diye sorduÖyle işte bazen umut ettiğimiz gibi olmaz.
Ve lütfen bunlara ek neden hergün nedenKudrAlobar ve Katibin Ruhu koparttiniz beni
konu sahibi gercekten 26 yasindasiniz, kampanyali urunlerin isletmeler acisindan getirisini bilmiyorsunuz, ozguven sorununuz var ki lunaparktaki biletci cocuk “neden kampanyali bilet almiyorsun?” Diye sordu diye sizden hoslandigini dusunuyorsunuz??? Ciddi bir sorum var size, hayattan beklentileriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?