Neden böyle yapıyor

sürekli göz göze geliyorsanız eger kampanyalı bilet isini belki de konusma baslatmak icin bahane etmis olabilir

Her gün eğlence merkezinde napıyosunuz ya ben onu daha çok merak ettim valla

Yıl 2021, her gün gittiğiniz yerdeki sizden hoşlanan adam on kere bi bahane bulup iletişimi ilerletirdi. Anlam verememiştir yaptığınıza ilgisi olduğunu sanmıyorum.

Hayır işlerine gelmez. O zaman kampanyalı bilet diye bir şey üretmezlerdi.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama lunapark biletçisi mi hayalindeki erkek gerçekten?

Hayır işlerine gelmez. O zaman kampanyalı bilet diye bir şey üretmezlerdi.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama lunapark biletçisi mi hayalindeki erkek gerçekten?
Niye onlar insan değil mi? Olamaz mı.. her gün gittiğimde tanesine 10 lira ödüyorum kampanyalı bilet 10 tane 80 lira sizce işlerine neden gelsin ben daha fazla alıyorum. O da onu merak etti neden ondan almıyorsun diye zaten.. ben de buna şaşırıyorum sonuçta daha fazla kazanıyor. Benim tek tek alma sebebim de tatil beldesi olduğu için elimde kalmasın günlük kullanayım diye.. ben

Gerçekten neden kampanyalı bilet almıyorsun ?

İnsan değil mi dedim? Hayalindeki erkek bu mu diye sordum. Buymuş öğrendik

Güzel kardeşim adamlar kampanya yapmışsa bir bildikleri vardır. Salak değiller heralde 2 tane bedava bilet veriyorlar. Şimdi sana kampanyaların işletmeler için ekonomik getirileriyle ilgili sunum mu yapayım burda?

Ya benim bile tuhafıma gitti, adam da düşünmüştür haliyle neden kampanyalı almıyor diye
Yaş eğer doğruysa 26 yaşında bir insan neden her gün lunaparka gider diye düşünüyorum ben şu an. Bir sosyalleşme aracı olarak lunapark

Yaş eğer doğruysa 26 yaşında bir insan neden her gün lunaparka gider diye düşünüyorum ben şu an. Bir sosyalleşme aracı olarak lunapark
26 yaşında insanın ilişki için en önemli kriterinin '' insan '' olması peki? Nefes alsın yeter gibi.

Olamaz mı olabilir.

Bence hoşlanmıyor

KudrAlobar ve Katibin Ruhu koparttiniz beni

konu sahibi gercekten 26 yasindasiniz, kampanyali urunlerin isletmeler acisindan getirisini bilmiyorsunuz, ozguven sorununuz var ki lunaparktaki biletci cocuk “neden kampanyali bilet almiyorsun?” Diye sordu diye sizden hoslandigini dusunuyorsunuz??? Ciddi bir sorum var size, hayattan beklentileriniz neler?

Ya o benim de aklıma geldi ama ben senede bir gün gittiğimde bile her aletten inişimde kusuyorum. Objektif bakamam diye bir şey demedim, kadın içindeki çocuğu öldürmemiştir belki

Yeşilköy’de o zamanki flörtümle buluşcez gencim her hafta biriyle oynaşıyorum tam uçak kalktı ben bunun oldugu yere gittim, cok ses var kalkıs sesi, seni bekliyordum demiş,ben seni seviyorum diyo sandım. Ben de seni aşkım dedimflgçgşgmglgkg yaş:18, bir daha buluşmadık.

Ve lütfen bunlara ek neden hergün neden

Gerçekten lunaparkmış ben ayda bir götürüyorum çocukları ve 3 oyuncak binme hakları var , ertesi gün pert oluyorum . Nasıl dayanıyorsunuz anlamadım o gürültüye ay çok komik bir dert valla . Kınamıyorum Allahım ama gerçekten büyüyün biraz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…