Neden böyle yapıyor:(

notkeepcalm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
37
2
88
Merhaba herkese. Konuya gecmek istiyorum hemen. Benim çok sevdiğim bir çocuk vardı baya sevmiştim. Geçen yıl aynı dershanedeydik. Bu yıl bana teklif etti, gerçekten sevdiğim için kabul ettim. Zaten hayatımda hiç kimseyle çıkmadım. Ilk defa bu sene oldu. Şuan hala çıkıyoruz ama sanki yok gibi. Dün biz kavga ettik, bana sevgilim yokmuş gibi hissettiriyorsun dedi. Ben zaten o benden sıkılmasın diye karışmıyordum. Ama canımı sıkıyordu. Dün gece tatlıya bağladık, sabah bir baktım her gün mesaj atan çocuk atmamış. Bir de whatsappta en son görülme tarihini gizlemiş ne zaman girdiğini göremiyorum. Beni delirtmek üzere. Bugün tek kelime konuşmadık. Sanki yok gibi. Sizce bu yaptıkları bilerek mi? Yoksa sevmiyor mu Ve ilk mesajı atmalı mıyım? Ne yazmalıyım? Şimdiden herkese teşekkürler.

İkiniz de birbiriniz için "yok gibi" diyorsunuz...

Ki erkeklerin "bana sevgilim yokmuş gibi hissettiriyorsun" demesi farklı manalar da içerir bazen.

İlişkiler huzurlu, mutlu olmak için yaşanır.

Olmadık sıkıntılarla boğuşmak için değil...

Haliniz "ilişkim olsun" diye birbirini bulmuş iki insana benziyor.

Birbiriniz olmadan daha mutlu olurmuşsunuz gibi...

İkiniz de ortada mesele yokken parlamaya bu kadar meyilli olduğunuza göre...

Haklısın sanırım ama ben onun her şeyini dinleyip her sıkıntıyı da birlikte çekelim istiyorum. Onu gerçekten seviyorum, benim amacım ilişkim olsun diye çıkmak değil kesinlikle, ama belki onun öyledir

çok güzel hayallerimiz var, ama çok zor bir insan
Bi cok iyi bi hic mesaj atmio gibime geldi, anliyorum seni kafanda bi suru soru isareti. Dun barismistiniz bugun msg atmio, belki oda senden bekliodur bilemeyiz. Ama simdi atan sen olursan herzaman senden bekler

ahhh analar babalar çocuklarını dershaneye gönderiyor binbir zahmet
sanıyorlar ki eve geldiklerinde de odada ders çalışıyorr

canını sıkmaya değmez, çünkü hayatının erkeği o değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…