Ben olsam iyiki beni cagirmadilar diye evde göbek atardim, cünkü esimle yanliz olmaktan ve belki kendi arkadaslarimizi evimize cagirmaktan daha cok zevk alirim. En azindan kendi yasitlarim ve kendi arkadaslarim. Oh gel keyfim gel.
Ikincisi kimse kimsenin cocuguna bakmak mecburiyettinde degil, bebegin banyo yapmasinida o 9 aylik hamilelik döneminde ya kitapdan yada arkadaslardan ögrenmissindir.
Hatta bana kayinvalidem telefonda ne güzel eglendiklerini anlatsa ben onun adina gercekten cok sevinirdim, bizde sunu sunu yaptik anne bizimde cok güzel gecti diye ayni sevincle ona bende kendi yuvamda yasadiklarimi anlatirdim.
Yapmayin ya, cocuk degilsinizki artik, madem evlendiniz madem cocuklariniz var . kendi ailenize odaklanin artik ya.
Yok görümcem sunu yapti, yok kaynanam sunu yapti. Ne kadar meraklisiniz aci cekmeye ve moralinizi bozmaya.
Artik siz esinizle bir aile oldunuz, kendi ailenize, kocaniza, yuvaniza, evinize konsantre olun artik. Baska türlü mutlulugu yakalayamzsiniz, benden abla tavsiyesi. :)))