- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Banada öyle geliyorYastan dolayi degil.
Ilgisi sevgisi az biri bence.
Bence beni görmek istemediğini düşünüyorum ben onu görmek istiyorum amaYani olması gereken bu değil mi çok foto istese bu seferde sapık mı bu diyeceksiniz.
Görüntülü konuşma yapmıyor musunuz? Yapmıyorsanız ve buna rağmen fotoğrafınızı istemiyorsa, pek ilgili ve sevgi dolu biri değilmiş diye düşünürüm. Ama görüntülü konuşma yapıyorsanız, sizi zaten bol bol gördüğü için, fotoğrafa ihtiyaç duymuyordur.
Hayır görüntülü konuşmuyoruzGörüntülü konuşma yapmıyor musunuz? Yapmıyorsanız ve buna rağmen fotoğrafınızı istemiyorsa, pek ilgili ve sevgi dolu biri değilmiş diye düşünürüm. Ama görüntülü konuşma yapıyorsanız, sizi zaten bol bol gördüğü için, fotoğrafa ihtiyaç duymuyordur.
Neden görmek istemesin ki ya mizaç meselesi bu size olan sevgisinden mi şüphe duyuyorsunuzBence beni görmek istemediğini düşünüyorum ben onu görmek istiyorum ama
Böyle bi durumda siz duymazmıydınız insan sevdiğini görmek istemez miNeden görmek istemesin ki ya mizaç meselesi bu size olan sevgisinden mi şüphe duyuyorsunuz
Hayır bu sevmediğini gösteren bir şey değil ki insan sevdiğini görmek ister evet ama fotoğraf bunun için bir yol değil ki mesela şunu söyleseniz sizi anlarım ve haklı bulurum görüntülü konuşmak istersiniz ama o reddeder evet bu durumda sevmiyor ilgilenmiyor deriz ama foto fazla soyut adam ne yapacak bakıpta belki onun için gereksiz olabilir bu bence içinizi sıkmayın aklınıza kötü bir şey getirmeyin yanınızda nasıl mesela görüştüğünüzde yanı aklınıza olmadık şeyler getirmeyin ilişkiye soru işareti koymayınBöyle bi durumda siz duymazmıydınız insan sevdiğini görmek istemez mi
Çok teşekkür ederim yorum içinHayır bu sevmediğini gösteren bir şey değil ki insan sevdiğini görmek ister evet ama fotoğraf bunun için bir yol değil ki mesela şunu söyleseniz sizi anlarım ve haklı bulurum görüntülü konuşmak istersiniz ama o reddeder evet bu durumda sevmiyor ilgilenmiyor deriz ama foto fazla soyut adam ne yapacak bakıpta belki onun için gereksiz olabilir bu bence içinizi sıkmayın aklınıza kötü bir şey getirmeyin yanınızda nasıl mesela görüştüğünüzde yanı aklınıza olmadık şeyler getirmeyin ilişkiye soru işareti koymayın
Hahahahhahahahahahaha iyiki artik bu sitedeyim moralim bozukken ilk kez bugun aktif oldum ve keyiflendim. Biz kadinlar boyleyiz cidden de oyle der ama sapik mi bu abaza mi bu falanYani olması gereken bu değil mi çok foto istese bu seferde sapık mı bu diyeceksiniz.
O halde ortamımıza hoşgeldinizHahahahhahahahahahaha iyiki artik bu sitedeyim moralim bozukken ilk kez bugun aktif oldum ve keyiflendim. Biz kadinlar boyleyiz cidden de oyle der ama sapik mi bu abaza mi bu falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?