Neden böyle

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
merhaba kızlar sevgilimle uzak mesafedeyiz görüşmelerimiz sık sık olmasada olur ama bi konuya çok takılıyorum sevgilim fotoğraflarımı hiç istemiyor yani ben konuyu açıyorum yollayayım mı diyorum tamam diyor onun dışında kendisi konuyu hiç açmaz kendisi ilk isteyen olmaz ben mesela hep ilk isterim onun fotosunu görmek isterim sonuçta uzaktayız böyle diyincede gördüm ya diyo beni güzelbulmadığını düşünmeye başladım :( hatta bikere yine foto paylaşıyoduk birbirimize sonra bi tane fotpğrafımı sonra atıcam dedim neden sonra dedi gülücük koyarak bende sonra dedim gülümseyerek bidahada konusu açılmadı bu sonra yolluyacağım fotoyu hiç istemedi acaba kızlar ben mi abartıyorum ya o yaşından dolayı mı böyle yapıyo 31 yaşında ben 23

Benimkide hep benden isterdi göndersene göndersene diye.. Hep atlatmaya çalışırdım hiç sevmem öyle emri vakiyle birşey yapmayı. Seninki de hiç istemiyormuş ama o da pek normal değil sanki. Ama sevip sevmediğini bi fotoyla ölçme bence başka konularda da ilgisizse ona göre değerlendirirsin..

Görüntülü konuşma yapmıyor musunuz? Yapmıyorsanız ve buna rağmen fotoğrafınızı istemiyorsa, pek ilgili ve sevgi dolu biri değilmiş diye düşünürüm. Ama görüntülü konuşma yapıyorsanız, sizi zaten bol bol gördüğü için, fotoğrafa ihtiyaç duymuyordur.

Görüntülü konuşma yapmıyor musunuz? Yapmıyorsanız ve buna rağmen fotoğrafınızı istemiyorsa, pek ilgili ve sevgi dolu biri değilmiş diye düşünürüm. Ama görüntülü konuşma yapıyorsanız, sizi zaten bol bol gördüğü için, fotoğrafa ihtiyaç duymuyordur.
Hayır görüntülü konuşmuyoruz

yaşlar anormal. sevgililik tarzı farklı işte. bi de uzak mesafe. bence yürümez.

Nisanlimla 3 aydir ayriyiz.
Sadece mesajlasir arasiriz.
Fotograf isteme huyum hic yoktur ama onu sevmedigim anlamina gelmiyor aciyorum telefonda birlikte cekildigimiz fotograflara hasret gideriyorum :)

Erkek arkadaşım ara ara fotograf gönderir, bazen benden de ister.
Hayatta bana saçma gelen ender durumlardan biridir bu.
Göndermesin de, istemesin de..
Çok özlediyse galerisinde, instagramda milyon tane fotograf var.
Müthiş gereksiz ve boş işler gibi geliyor ama ben adamı çok seviyorum.
Bence sevgisiyle, beğenip beğenmemesiyle bağdaştırmayın, kendimden biliyorum.

Böyle bi durumda siz duymazmıydınız insan sevdiğini görmek istemez mi
Hayır bu sevmediğini gösteren bir şey değil ki insan sevdiğini görmek ister evet ama fotoğraf bunun için bir yol değil ki mesela şunu söyleseniz sizi anlarım ve haklı bulurum görüntülü konuşmak istersiniz ama o reddeder evet bu durumda sevmiyor ilgilenmiyor deriz ama foto fazla soyut adam ne yapacak bakıpta belki onun için gereksiz olabilir bu bence içinizi sıkmayın aklınıza kötü bir şey getirmeyin yanınızda nasıl mesela görüştüğünüzde yanı aklınıza olmadık şeyler getirmeyin ilişkiye soru işareti koymayın

Hayır bu sevmediğini gösteren bir şey değil ki insan sevdiğini görmek ister evet ama fotoğraf bunun için bir yol değil ki mesela şunu söyleseniz sizi anlarım ve haklı bulurum görüntülü konuşmak istersiniz ama o reddeder evet bu durumda sevmiyor ilgilenmiyor deriz ama foto fazla soyut adam ne yapacak bakıpta belki onun için gereksiz olabilir bu bence içinizi sıkmayın aklınıza kötü bir şey getirmeyin yanınızda nasıl mesela görüştüğünüzde yanı aklınıza olmadık şeyler getirmeyin ilişkiye soru işareti koymayın
Çok teşekkür ederim yorum için

Daha önce gönderilmiş 1 tane fotoğraf yetmiyor mu? Niye sürekli fotoğraf istendiğini anlamadım ben. Hep aynı kişi işte. Erkek arkadaşınız da benim gibi düz mantık düşünüyor olabilir.
Niye görüntülü görüşmüyorsunuz?

Back
X