- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Hyr diyor mesela öyle değilsin ama öyle görünüyosunSinirli duruyor derken soğuk musunuz? Veya sinirli durmak değil de sinirli olmaktır sizinki. Olabilir mi?
Ztn konuya yazdık kaşlarında bir problem yokKaşlar ifadeyi çok etkiliyor. Kaş alım şeklini değiştirsin bence.
Bu kadar rahatsızsa da kaşlarını açtırsın.
Ay pardon onu görmemişim. Ama bence insanı duruşu çok etkiliyor. Bu mizaçtır. Yani arkadaşınızın elinde olan bir durum değil.Ztn konuya yazdık kaşlarında bir problem yok
Arkadaşım için kızlar: benim problemim şu sinirli duruyomuşum kızlar üniversitedeki arkadaşlarım dedi neden böyle daha önce de kuaförüm demişti kaşlarımın rengi açık koyu değil kavisli değil nedir acaba problem sinirli olmadığım halde neden sinirli duruyorum çok üzülüyorum bi arkadaşım hatta bu giidşle nasıl sevgili bulcaksın dedi neden böyle sabahtan beri düşünüyorum
Görünüş ama öyle hissetmiyorGörünüş mü sinirli duruyor, karakteriniz için mi öyle diyorlar?
Ztn konuya yazdık kaşlarında bir problem yok
Kızlar merhaba benim gözlerim çok sinirli bakıyormuş hep öyle diyorlar çok üzülüyorumsizce bakışlarımı yumuşatmak için nasıl bir makyaj ve kaş yapısı tercih etmeliyim çok teşekkür ederim ...
kızlar benim bakışlarıma hep sert bakıyorsun deniliyo çok moralimi bozuyo gözlerim koyu kahverengi onları daha parlak daha yumuşak göstermek için lens kullanmayı düşünüyorum açık kahverengi lens işe yarar mı bıktım artık bu durumdan çünkü makyajlada değişmiyor
bazı erkekler sinirli kadın sever, bazıları konuşkan, bazıları sessiz, bazıları bağımlı, bazıları özgüvenli ve bazılarıda soğuk duran kadın sever...size görede biri çıkar mutlaka:)Arkadaşım için kızlar: benim problemim şu sinirli duruyomuşum kızlar üniversitedeki arkadaşlarım dedi neden böyle daha önce de kuaförüm demişti kaşlarımın rengi açık koyu değil kavisli değil nedir acaba problem sinirli olmadığım halde neden sinirli duruyorum çok üzülüyorum bi arkadaşım hatta bu giidşle nasıl sevgili bulcaksın dedi neden böyle sabahtan beri düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?