Neden böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye peşinden koşuyorsunuz, sana başka adam mı yok? Seni istemeyeni sen de isteme. Bence hiç takma. Sen de bakma suratına. Eğer sana ilgisi varsa kendi belli etsin. Kaçan kovalanır. İlgisi yoksa da salla gitsin.

Niye peşinden koşuyorsunuz, sana başka adam mı yok? Seni istemeyeni sen de isteme. Bence hiç takma. Sen de bakma suratına. Eğer sana ilgisi varsa kendi belli etsin. Kaçan kovalanır. İlgisi yoksa da salla gitsin.
Teşekkür ederim

Benimde ilk aklıma gelen siz nasıl gözüne sokar gibi bakıyorsanız artık..Adam anlamış demekki ilginizi sizi istemiyor...Ümit vermeyim diyor..Sizde ona soğuk davranın olsun bitsin

Peki kağıtları verirken yüzüme bakmayışına ne diyosunuz bende bi hocanın sınavına girdim kağıtlarını verirken gayette yüzüne baktım bencce o davranışı kişiyi saymaması

Ya valla kadin kadinin dusmani net! Saymiyor sizi onemsemiyor bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek. Aklinda biri olan bir adam neden size baksin. Biz de bekar olduk hic iliskisi yeni bitmis birine bakmadik. Bence siz empatiden cok uzaksiniz. Allah bilir ayrilmamislardir da siz aklina girmeye calisiyorsunuzdur.

Bence içselleştirmişsiniz. Yani sizin ilginiz olduğundan her hareketini anlamlandırmaya çalışıyorsunuzdur. Geçenlerde bir fena uyandım gün boyu yüzüm gülmedi. Arkadaş dedi tabini neye sinirlendin valla bir şey yok istesem de gülümseyemiyorum dedim. Ruh hali sonuçta onu demek istiyorum. Sonuçta karşı tarafın size ilgisi yoksa öyle denk gelmiştir. Fazla içinizde büyütmeyin. Madem karşının ilgisi yoksa da kafanızda büyütüp durmayın. Boşverin her insan karşılıklı sevgiyi ister. Gerek yok olmayacak işe beş bağlamaya. İnşallah gönlünüzce biri çıkar karşınıza. ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X