Neden böyle ?

:78:
bu konuda çok haklısın insan sevdiğini özler ne biliyim görmek ister zaman yoksada napar eder zaman yaratır bence...sanırım ilişki yeni daha oturtamamışsnız

peki şu anda durum ne canım ?

genelde yaşanan bi sorun heralde bu, düğünde kasım17 falan yani daha baya var :/

Şu anda durum ayrıyız :) Ama sana tavsiyem eğer onu kaybetmek istemiyorsan sabret canım seni çok iyi anlıyorum seven insan bir saat olsun ayıramaz mı o beni özlemiyor mu kaç gün hafta oldu görüşmedik isteseydi görüşürdük, halbuki daha çok yeniyiz niye o kadar anlayışlı olayım......falan falan düşünüyorsun, diyorsun ama benim yaptığımı yapma üstüne gitme, anlayışlı ol, trip atma, destek ol ona, güzel şeyler söyle. Ben yapmadım sonunda bitti şimdi çok pişmanım onu kaybedince anladım ki ben onu çok sevmişim ama artık bitti işte. Sen benim yaptığım gibi yapma eğer seviyorsan onun yanında ol ona destek ol canım yoksa sonunun benim gibi olması kaçınılmaz.

yani dediğim gibi çarşambadan beri arayıp sormadı bende aynı şekilde, bu durumda sonuç ne bilmiyorum

barışırsak uzatmıcam olayı zaten özledim sanki biraz :/

:78:

bu konuda çok haklısın insan sevdiğini özler ne biliyim görmek ister zaman yoksada napar eder zaman yaratır bence...sanırım ilişki yeni daha oturtamamışsnız

öyle işte tatlım teşekkürler okuyup yorum yaptığın için

iki günlük bi durum, en son carsambadan beri ne ben aradim nede o beni aradi dedin. duramadim yazim dedim bence hakkli olan sensin, tamam kardeside hergün evlenmiyor ama insan 2saat olsa bile sevgilisine zaman ayirabilir... son zamanlarda bende ayni durumlari yasadim, benimde nisanlim bana zaman ayiramadi. aylardan beri diyom, tek bir gününü bana ayir diye, kac kere tarih bellirledik, 2kere olmadi. en son 1 ekim dedik oda olmadi iste:-( ne yapacan iste, erkekler öyle seylere önem vermiyor nedense. hep üzlen biz oluyoruz

öyle şekerim , üstüne üstlük suçsuzken suçlu durumunada düştükk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…