neden böyle?

birsenh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
512
2
48
Bolu
bu aralar eşim olmadan nefes bile alamıyorum daha yeni evliyim belki ondan mı bilmiyorum ama daha düne kadar boğmak istiyordum ama şimdi bikaç gündür çok fenayım yanımdayken bile özlüyorum.acayipim.ben böyleyken oda bi okadar ilgisiz cıldırıyorum

aynı ilgisizliği sende ona göster, bu sefer o seni ilgiden boğacak... tıpkı senin ona yaptığın gibi...

Son düzenleme:
3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 lirayla seni satar
sen sen ol eşinde olsa kimseye olduğundan fazla değer verme sonunda üzülen sen olursun
ki üzülmeye başlamışın bile

Önce bir sakin olun..
Aileinz nerde uzakta mı eşinizden başka ilgi odağı olacak bir iş birşeyler yok galiba hayatınızda ondan böyle oldunuz.
Aşırı ilgi herkezi boğar. ne kadar sevsede insan bogulur yani bende öyleyim.
Tamam eşinizi cok seviyorsunuz yanınızda iken bile özlüyorsunuz ama bu normal değil
Biraz kendinizi geri çekin o da belli ki aşırı ilgiden sıkılmış durumda
Bir tek eşiniz yok bu hayatta başka şeylerle ilgilenin mesela kitap okuyun filim izleyin el işi yapın komşularınıza gidin alışverişe çıkın eşiniz olmadan sürekli onu düşünmeyin

Yanındayken bile özlüyorsanız çok seviyorsunuz demek ki, her duygunun fazla olanı ara sıra tam tersine dönebilir. Yani arada da nefret etmeniz bence normal. Ama sevginizin tadını çıkarın bence, bu git-gellerde zamanla oturur ortak bir duygu-hareket tarzına dönüşür inşallah.

İlginç geldi. Tatmin olmuyosunuz sanırım. Yani genelde yokluğunda özler ama sizin yanınızdayken bile eşinizi özlemeniz. Galiba gereken ilgiyi ve sevgiyi görememenizden kaynaklı sevgi yoksunluğu yada aşırı bağlılık duygusu Daha önce hiç başıma gelmedi böyle bişey eşimi severim falan ama yanımdayken bile özlemek :44:

çok doğrı ilgi sevgi göremediğimden ve aşırı bağlandığımdan aynen öyle .

çalışan bir bayanım.ailemde çok yakınımda.ben asla onun ilgisinden bıkmam.hayatımın merkezi o olmus.

Canım biraz kendini anlatsana. Neler yapıyosun, ailen nerde, nasıl evlendiniz?

Çok umutsuz gördüm seni. Kafana takıcak şey arıyosun bence. Eşinden bagımsız aktiviteler yapmaya başlasan diyorum :)

çalışıyroum.ama çok bağlandım.bu ara böyle acayip takıyorum.varsa yoksa o çok özlüyorum.oda ilgilendi mi çok güzel ilgilenir ama bir andada kesiyo ilgisini.hiç anlamıyorum.1 gün ilgilenir ertesi günde tepetaklak eder hiç anlamıyorum

çalışan bir bayanım.ailemde çok yakınımda.ben asla onun ilgisinden bıkmam.hayatımın merkezi o olmus.

Siz anlamıyorsunuz galiba siz değil ama o bıkmış ?
Tamam siz bıkmaya bilirsiniz ama eşiniz bıkmış yani biraz nefes aldırın sorunda bu
Siz onu hayatınızın merkezine koyarsanız böyle olur k. bkmayın bu şekilde devam ederseniz sizden tamamen uzaklaşır. Biraz geri çekilin.. yada siz bilirisinz
Bir tek eşiniz yok bu hayatta aileniz var işiniz var birazda onlarla ilgilenin böyle olmaz ki toparlayın kendinizi

Son düzenleme:
Bence sorun kesinlikle eşle ilgili değil. Sen eşinden fazlasını bekliyosun belki de. Evlilik öyledir canım, her gün görüştüğün insana her gün ilgili davranamazsın ki. Günün kötü geçmiştir. Yatana kadar konuşmak istemediğin olur. Yorgun olursun. İşler çoktur. Eve geldiğinde duş bile almadan uyumak istersin. Ne biliyim bazen de o akşam kitap okumak istersin. Böyle şeyleri alınganlık yapmamak lazım

Ya ben anlamadım.Eşin ilgiyi çok sever.Senle de çok ilgilenir.Sende çok aşıksın.Yanındayken bile özlüyorsun.Sorun ne?
Buaralar sen daha fazla özlüyorsun ,yanında olsun istiyorsun o daha kendi halinde .Olabilir.
Bunu ona söyle bence.Sevgini belli et.Şusırala varlığına daha çok ihtiyacım var de.
Ama bir sorun görmedim ben.Ya da daha açık anlatmam lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…